Kızlar baskasımı var yoksa beni gerçekten Bıraktı mı :((

Kubra2905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
25
7
28
Kızlarrrrr gene ben geldim ... =(
Eski konularımı okuyanlar bilir sorunlarımı
Galiba artık cokkkk sıktım onu
Kızlar bana soğuk davranmaya basladı
Messengerde rehberin de ekli Olanları falan sordum kızlar da vardı icinde
Inkar etmedi var dedi servisten öğrenciler falan filan dedi beni biliyorsunuz delirdim :-( herneyse açıklama yaptı gene rehberimi tüm Cekiyim atıyım falan dedi bak kızlarada yaz dedi sor dedi ne olduysa o gün oldu
Ondan sonra ben engelledim bunu sonra yazdı aradı açmadım mesajlarına cevap atmadım oda sonradan cokk soğuk oldu
Simdi 2 gündür konuşmuyoruz ara verelim dedim iyi olur belki kiymetimi anlarsın yazmıs :KK43:( kızlar onu ne kadar cok sevdiğimi asıl simdi anladım onsuz hersey o kadar kötü ki... Ama ona gene yazıp sıkmak istemiyorum napıyım bilmşyorum bırakıyım biraz nefes mi alsın yoksa yaziyim mi kendiside yazmadı en son dün aksam yazmıs whstaspp da sabahtan aksama kadar Çevrim icisin diye anladım yazdım sadece onu sıkmaktan korkuyorum kızlar akıl verin napiyim bi kac gun hic yazmayım mı ? Beni özlesin biraz :KK43:( onu kaybetmek istemiyorum .. Bu arada işimede konsantre olamıyorum ( dişçide asistanım ) nolur yardım ya :-( geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum :-( bi yol gösterinn....sagolun okuduğunuz icin

Geç bile kalmış adam. Bir de servis şoförü değil miydi? Tabii öğrencilerin numarası olacak biri geç kalır arar ya da o trafiğe takılır on dakika geçikeceğim diye arar vb. Çok takıntılısınız

Ondan başka işiniz gücünüz yok mu?
Bu kıskançlıktan çok güven duymamak.
Bir açığını mı yakaladınız ki durmadan her şeyi didik didik ediyorsunuz?

fazla kıskançlık bunaltıyor. neden güvenmiyorsunuz güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı yoksa siz boşluktan kafanızda kurup üstüne mi saldırdınız? yani hiçbir kızla konuşmasın görüşmesin istiyorsanız öyle bir dünya yok. görüşsün tabi diyorsanız niye bu yüzden kavga çıkardınız?

Ondan sonra ben engelledim bunu sonra yazdı aradı açmadım mesajlarına cevap atmadım oda sonradan cokk soğuk oldu

geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum :-( bi yol gösterinn....sagolun okuduğunuz icin

Tavır yapmanın sonu soğukluktur, kopma raddesine gelmektir.

Bunu göze alamıyorsanız aramalara, mesajlara cevap vermemenizin mantığı ne?

Ben söyleyeyim, bu şekilde "atar yaparak" kıymete bineceğinizi, sizi kaybetmekten korkacağını sanıyorsunuz.

Erkekler sandığınız kadar aptal değil, restinizi görmüş, gereğini yapmış, tavrını koymuş.

Genel resimde belki bunları hak eden biridir, o nedenle yaptığınızı eleştirmiyorum.

Bunları yaptıktan sonra peşinizden koşmayıp uzak ve soğuk durmasına anlam verememenizi garip buluyorum.

Ayrıca birine aranızda sorun olduğunda işinize konsantre olamayacak kadar bağımlı olmak da sağlıklı değil.

Daha kontrollü olmanız gerekiyor...

Hem hayatınızın odak noktalarını belirleme hem de ilişkide makul davranma konusunda.

biraz kendinizede sevgilinizede güvenseydiniz keşke

fazla kıskançlık bunaltıyor. neden güvenmiyorsunuz güveninizi sarsacak bir şey mi yaptı yoksa siz boşluktan kafanızda kurup üstüne mi saldırdınız? yani hiçbir kızla konuşmasın görüşmesin istiyorsanız öyle bir dünya yok. görüşsün tabi diyorsanız niye bu yüzden kavga çıkardınız?
Ya canım kimseyle görüştüğünü gormedim
Kafamda kuruyorum herseyi offff napcam ben simdi msj atmadanda duramıyorum :KK43:(

Ya bide ben kendime kiskanc derdim beterin beteri varmis.. :) bence birak biraz nefes alsin belli ki sen onun her hareketinden nem kapiyorsun bu sekilde yaparak iliskiye zarar verirsin kendimden biliyorum bu yuzden daha dikkatli ol kendini yipratma ve herseye ragmen guclu dur.

Kızlarrrrr gene ben geldim ... =(
Eski konularımı okuyanlar bilir sorunlarımı
Galiba artık cokkkk sıktım onu
Kızlar bana soğuk davranmaya basladı
Messengerde rehberin de ekli Olanları falan sordum kızlar da vardı icinde
Inkar etmedi var dedi servisten öğrenciler falan filan dedi beni biliyorsunuz delirdim :-( herneyse açıklama yaptı gene rehberimi tüm Cekiyim atıyım falan dedi bak kızlarada yaz dedi sor dedi ne olduysa o gün oldu
Simdi 2 gündür konuşmuyoruz ara verelim dedim iyi olur belki kiymetimi anlarsın yazmıs :KK43:( kızlar onu ne kadar cok sevdiğimi asıl simdi anladım onsuz hersey o kadar kötü ki... Ama ona gene yazıp sıkmak istemiyorum napıyım bilmşyorum bırakıyım biraz nefes mi alsın yoksa yaziyim mi kendiside yazmadı en son dün aksam yazmıs whstaspp da sabahtan aksama kadar Çevrim icisin diye anladım yazdım sadece onu sıkmaktan korkuyorum kızlar akıl verin napiyim bi kac gun hic yazmayım mı ? Beni özlesin biraz :KK43:( onu kaybetmek istemiyorum .. Bu arada işimede konsantre olamıyorum ( dişçide asistanım ) nolur yardım ya :-( geceleri ağlıyorum uyuyamıyorum :-( bi yol gösterinn....sagolun okuduğunuz icin
Sen çok gereksiz kıskançlıklar yapıyorsun valla. İkidir konuna denk geliyorum ortada olmadık şeyi abartıp kıskanman durumu söz konusu. Kimse bu kadar sıkılmaya, bunaltılmaya gelmez ama sen yine de arama. O arasın :) Sen ararsan şımarır.

servis şöförüymüş öğrencilerin numarası olması normal değil mi senin ki biraz fazla kontrolcü olmuş kıskançlığı geçmiş.Bence 1 -2 gün arama msj atma sonra abarttığını söyle sorun kalmaz

Ya canım kimseyle görüştüğünü gormedim
Kafamda kuruyorum herseyi offff napcam ben simdi msj atmadanda duramıyorum :KK43:(
önce kendi problemini çöz bence. yani güven problemi çok önemli bir problem hayatta seni çok yaralayabilecek bir şey ve mutlaka temelde yatan bir sebebi vardır. on bulup çözmelisin. yani sen ne kadar sıkarsan sık aldatan adam yine aldatır yine bir açık verir yine yakalanır. dolayısıyla biraz mesafe bırakmak lazım hatta böyle sıkmak aldatmaya yönelik tavırlara daha çok iiter bence. yasaklar daha caziptir. hemde kapana kısıldığını hissettiğinde kaçmak isteyecektir zincirlerini kırmak isteyecektir. daha çok empati kurmalısın ben olsam nasıl hissederim bunalır mıyım diye düşünüp gerekiyorsa kendini ye ama onu yeme.

Valla cnm yanlış anlama ama ben yazını öksürme bunaldim kendimi kiskacta gibi hissettim e bide adam yaşıyor bunları haklı valla az bi huzur...

X