Kizlar başlık bulamadım ya buraya yazayım dedim

Evet oylesin iz Mune demekle birsey bitmiyor uyarmak önemli sitede yeniyim napabioirm dini konu olmadigini
İlk kuralları okumak gerekiyor demek ki sana iyilik yaptık biz mune yi çağırdık ki tartışma olmadan konu kapnsın diye sen saçmasın dedin ama olsun yenisin sonuçta:KK66:

Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.
Ama bana da söyleyebilirsiniz geçen sefer de Bise yazdım ne olduğunu anlamadan engel yedim
Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.

İstemeden söylediğim şeyler için kusura bakmayın sitede yeniyim bu konuda kapansin artık @clar-

bu kadar çetrefilli durumları bilmiyorum ama duaların gücüne çok inanıyorum
konu zaten taşınacak yazayım bari ya vedud esmasını bi araştırın

Aranızda hacet namazi kilip duasi kabul olan var mı yada rüya gören ben kıldım ve sevdiğim insanın cuma namazina gittiğini gördüm ve diger bir gece de beri arayıp başkasını seviyorum dediğini gördüm rüyamda bilen arkadaşlar Yorum yapabilir mi

Yüce rabbim hepinizi taş yapacak.... Bir de utanmadan sevdiği için baktırıyor ....
töbe

Back
X