Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk kuralları okumak gerekiyor demek ki sana iyilik yaptık biz mune yi çağırdık ki tartışma olmadan konu kapnsın diye sen saçmasın dedin ama olsun yenisin sonuçta
Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.
Canım biz sana yardım etmesi için etiketledik mune'yi sen hemen "çok saçmasınız" ithamına neden giriyorsun ki? Burda bunu yapmak kötü birşey değil. Şikayet amaçlı değil, yardım amaçlı söyledik.
Aranızda hacet namazi kilip duasi kabul olan var mı yada rüya gören ben kıldım ve sevdiğim insanın cuma namazina gittiğini gördüm ve diger bir gece de beri arayıp başkasını seviyorum dediğini gördüm rüyamda bilen arkadaşlar Yorum yapabilir mi