kızlar başlık ne yazacağımı bulamadım bi bakar mısınız?

hayır senin olayın normal falan değil. ablanın nişanlısından uzak dur !!!

sizler ne kadar kötü niyetli,ne kadar iyilikten uzak ve insanları tanımadan eleştirir olmuşsunuz .İnsanların değerlerini bilmeden nasıl böyle bı yorum yapabiliyosunuz.Nasıl direk hüküm verebiliyosunuz kaç yasında insanım ben sizin dısardan uyarılarınıza ıhtıyacım yok benim.Fikirlerinizi soran olmadı size.

arkadaşlar gerçekten size ınanamıyorum ,tabiki herseyden önce ablam var fakat kendi ilişkimde basa cıkamadıgım seyleri tabıkı ona anlatıp bir erkek gözuyle degerlendirme alıcam.Neden bu kadar kötu nıyetlı yaklasıyosunuz olaylara yahu iyi insanlar da gercekten var.Her kadın erkek ilişkisi o yöne cekilmez nolur sıyrılın bu dusuncelerden.

Çekilmez elbet bende bu dusuncedeyim ama özellikle erkekler bu konuda çok gevşek .
Pek öyle kardeş kavramı yok onlarda.
Siz yinede telefon konusmalarinizi azaltın derim.
Dertleşmek istediğinizde de ablanizda yanınızda olsun.

Ablanın kocası senin kardeşin olur , adap bunu gerektirir, ancak işte işin gerçeği bu değil maalesef.
Bu yüzden dikkatli olmak zorundayız.
Istemeden kardeşlerimizin , ya da arkadaşlarımızın birlikteliklerine zarar verebiliriz iyi niyetimizle dahi olsa.

Allah korusun ya cidden çok ağır bişey, kardeş nasıl yapar böyle bişeyi

Yazdigim seyin bu noktaya gelmesi cok sacma.Gercekten sirf yorum yapmak icin yorum yapiliyor ve ayip.ben heleki kimle hangi konuyu konusacagimi kimseye sormuyorum burda.birinden akil almak icin birsey de yazmadim,cok akil vermek isteyen varsa buyursun konu sahibine versin aklini.
Tepkim size degil.iyi gunler

uhuhhh iş zor. sen bu işten uzak dur. zaten kadın anlayacağını anlamış. daha karışma bence..

Evlerden ırak
Karısının kız kardeşi de ne demek
Dünyanın çivisi çıktı ya
Allah yardımcısı olsun

Bisey diceksen buradan de özel mesajla banlamamak için mi yazdiniz bilmiyorumda aynini burdanda yazabilirsiniz. :)
Bana göre cirkin. Ablanin esiyle bir kan bagin yok ve ayrilsalar senin hicbiseyin olmayacak bir adamla kimseye anlatamadiklarini anlatman bu kadar samimi yakin olman bana göre yersiz birşey.

ne derdinvardı diye sormadı mı patronun ? ya da bacısına hesap soradımı ?

insan tabi konuşur vs ama eniştemden önce başkaları vardır dertleşeceğim yada onun benden önce ne bileymm....helede daha evli değiller bikaç sene tanır dertlei,rsin saçma gibi sizin durumda...belki kız kardeşim yok ondan böyle düşünüyorum

Sakın ama sakın karışma bence. zaten gereğinden fazla müdahaleolmuşsun olaya. gerek yok. orası senin ekmek teknen. anlıyorum patroınunla aran iyi ama iş işte ev evde kalmalı....

Sizin hatunun midesi bu durumu alıyorsa sorun yok. Siz karışmayın ve yorum yapmayın.

Siz samimiyet sınırlarını korudugunuzu anlatmak istemissiniz aslında ama işte o kadar kötü haberler okunuyor ki insan ürküyor artık.
Belkide yaşanmışlarla yazıyor yazanlar.

Insan kardeşine kondurmaz bu durumu. Illaki kesin kanıt bulana kadar affeder ki bencede kanıtlanmış değil daha.

Ayrıca akıllı bir kadın olmasaydı, koca düşkünü olsaydı kocasını aklardı , kardeşini yerden yere vurup konuyu kapatırdi.Kardeşine hiçbir şey dememiş.

Demek ki bekliyor, izliyor.

Enistemle ablamin iliskisine vesile olan
Bu durum kizkardes ile ilgisi yok ama kizdigim sey durumu bilmeden yaptgim tek bir yorum uzerine yazilan kotu niyetli cevaplar.neyse konuyu cok isgal ettik iyi aksamlar

Yazarim tabi ki sorun degil sizin iciniz fesat ve kotu niyetlisiniz ve inanki karsimda soyleydiklerimi dogru anlayacak birini gormedigim icin daha da uzatip kendi canimi sikmak istemiyorum.umarim karsiniza iyi niyetli insanlar cikarda icinizde ki kotu niyetten bir nebzede olsa uzaklasirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…