Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor geçiyor her ayağa kalktığımda ilk 3 yada 4 adimimda inanılmaz sancı giriyor.ayaklarim ödem yapmış sanırım hafif uyuşuk gibi. Yorgunlukta çabasıHayirli vakitte saglikla dogsun. İlk kizimi 40+0 da dogurdum. 11 temmuzda :) yazın ortasinda yani. Son haftalar zor geçer ama yeterki saglikla kavuşun unutuluyor![]()
Benimde ayaklarım şiş birazBenimde son 2 ay tansiyonum yuksekti ayaklarim cok sisiyordu
Allah yardımcın olsun kolay bir doğumla evladına kavuş inşallahBenimde ayaklarım şiş birazRabb'im her kesin yardımcısı olsun benimde inşallah
![]()
Benimde ilk oğlum 33 haftalık erken doğdu ikinci kızım 37 ye ayak basar basmaz doğduAllah yardımcın olsun kolay bir doğumla evladına kavuş inşallah
İlk dogumum cok gec oldu diye soylendim hep, ikinci bebeği de 35ten 37ye kadar zor tuttuk erken dogdu 36+6 da. Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin en onemlisi o
Aa ne güzelKızlar doğurdum bugün çok şükür Rabb'im kucağıma almayı nasip etti elhamdülillah![]()
Sağol Allah razı olsunAa ne güzelsana geçmiş olsun bebisinde saglikla büyüsün
33 haftalik bebeğiniz kuvöze girdi mi? Bende 33+3 üm yalancı kasılmalar cok fazla korkuyorumBenimde ilk oğlum 33 haftalık erken doğdu ikinci kızım 37 ye ayak basar basmaz doğdubu üçüncü 39+3 olduk
bakalım bu ne zaman gelecek
![]()
bebeğiniz gelmiş o yüzden yorumumu düzeltiyorum. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar 39+2 olduk doğum 1 Haziran diyor doktor şu an ne sancım var ne su gelmesi nede nişan gelmesiyalancı sancilar geçmek bilmedi tabi oda ayrı bir konu
![]()
Evet bir hafta girdi sarılık oldu kilosu 1.800 dü korkma hiç benim oğlum şimdi 5 yaşında sana tek tavsiyem pozitif ol ve kendini yorma bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır olaki doğarsa anne sütü vermekten vazgeçme çünkü emme kuvveti çok zayıf33 haftalik bebeğiniz kuvöze girdi mi? Bende 33+3 üm yalancı kasılmalar cok fazla korkuyorum
Benim kilosu 6 gün önce 1955 gr di 2 olmuştur .. inşallah tabi. Hep yatıyorum diyebilirim her hafta kontrole gidiyorum bi o zakan kalkıyorumEvet bir hafta girdi sarılık oldu kilosu 1.800 dü korkma hiç benim oğlum şimdi 5 yaşında sana tek tavsiyem pozitif ol ve kendini yorma bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır olaki doğarsa anne sütü vermekten vazgeçme çünkü emme kuvveti çok zayıf![]()