Doğuma Hazırlık Kızlar bebeğim doğmuyor beklemekten yorulan var mı benim gibi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mahomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
90
47
38
32
Kızlar 39+2 olduk doğum 1 Haziran diyor doktor şu an ne sancım var ne su gelmesi nede nişan gelmesi 🤦 yalancı sancilar geçmek bilmedi tabi oda ayrı bir konu😜

Hayirli vakitte saglikla dogsun. İlk kizimi 40+0 da dogurdum. 11 temmuzda :) yazın ortasinda yani. Son haftalar zor geçer ama yeterki saglikla kavuşun unutuluyor ❤️
Çok zor geçiyor her ayağa kalktığımda ilk 3 yada 4 adimimda inanılmaz sancı giriyor.ayaklarim ödem yapmış sanırım hafif uyuşuk gibi. Yorgunlukta çabası

Benimde ayaklarım şiş biraz🤦 Rabb'im her kesin yardımcısı olsun benimde inşallah 🤲🤲😊
Allah yardımcın olsun kolay bir doğumla evladına kavuş inşallah😍
İlk dogumum cok gec oldu diye soylendim hep, ikinci bebeği de 35ten 37ye kadar zor tuttuk erken dogdu 36+6 da. Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin en onemlisi o

Allah yardımcın olsun kolay bir doğumla evladına kavuş inşallah😍
İlk dogumum cok gec oldu diye soylendim hep, ikinci bebeği de 35ten 37ye kadar zor tuttuk erken dogdu 36+6 da. Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin en onemlisi o
Benimde ilk oğlum 33 haftalık erken doğdu ikinci kızım 37 ye ayak basar basmaz doğdu😊 bu üçüncü 39+3 olduk😊🤦bakalım bu ne zaman gelecek👍

Kızlar 39+2 olduk doğum 1 Haziran diyor doktor şu an ne sancım var ne su gelmesi nede nişan gelmesi 🤦 yalancı sancilar geçmek bilmedi tabi oda ayrı bir konu😜
bebeğiniz gelmiş o yüzden yorumumu düzeltiyorum. Sağlıkla büyüsün inşallah

33 haftalik bebeğiniz kuvöze girdi mi? Bende 33+3 üm yalancı kasılmalar cok fazla korkuyorum
Evet bir hafta girdi sarılık oldu kilosu 1.800 dü korkma hiç benim oğlum şimdi 5 yaşında sana tek tavsiyem pozitif ol ve kendini yorma bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır olaki doğarsa anne sütü vermekten vazgeçme çünkü emme kuvveti çok zayıf 👍

Evet bir hafta girdi sarılık oldu kilosu 1.800 dü korkma hiç benim oğlum şimdi 5 yaşında sana tek tavsiyem pozitif ol ve kendini yorma bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır olaki doğarsa anne sütü vermekten vazgeçme çünkü emme kuvveti çok zayıf 👍
Benim kilosu 6 gün önce 1955 gr di 2 olmuştur .. inşallah tabi. Hep yatıyorum diyebilirim her hafta kontrole gidiyorum bi o zakan kalkıyorum

Back
X