- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
Tavuk eti kiymali yemekler kofte falan et vebebeğim bikaç aydır kilo almıyor 10 aylık ...kilo alması için önerisi olan var mı... admin lütfen konumu bi süre taşıma tşkler... pekmez yoğurt meyve çorba veriyorum anne sütüde alıyor ama en çok fayda veren nedir ki?
evet canım yaptırdım kansızdı demir ilacı kullanıyorum damla şeklinde...Kan testi yaptırdın mı?
Ben kızıma hiç çorba yapmıyordum,adı üstünde çorba tok tutar mı...çorba malzemeleriyle hep yemek yaptım ona,artık pütürlü yemeli zaten.ve asla ama asla yemekleri kıymasız etsiz tavuksuz yapmadım.
Sabah kahvaltısına tahin koydum,tereyağı koyardım...yaptığım tüm yemeklere de zeytinyağı,şükür bir yaşında 13 kiloydu Boyu da baya uzundu
bebeğim bikaç aydır kilo almıyor 10 aylık ...kilo alması için önerisi olan var mı... admin lütfen konumu bi süre taşıma tşkler... pekmez yoğurt meyve çorba veriyorum anne sütüde alıyor ama en çok fayda veren nedir ki?
Canım boyu kilosuyla orantılı olarak uzun olunca doktor fazla bulmadımaşallah lakin 1 yaşında bir bebek için 13 kiloda çok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?