Kilom ve özgüvenim

Ablacığım biraz yürü, biraz sağlıksız gıdaları yeme zaten zayıflarsın senin durumunda zor değil. Gençken ver kilolari gitsin ortayasta cok çok zorlanırsın.
Annem spora gitmeden sadece yürüyüş yaparak ve hayatından fast-food ürünlerini çıkartarak kilo verdi... Yürüyüş, beden açısından en önemli etken ve hareket etme açısından

Bende eleştiriye hiç açık değilim maalesef ama bu diyet işleri evde iki kişiyle oluyor. Ben 2 kez tatlı diyetisyenimle zayıfladım, kendim halledemiyorum maalesef. Ve bu diyet işleri çok özveri bekliyor, aksamdan gebersemde kendi kahvaltımı, eşimin kahvaltısını öğle yemeğini hazırlıyorum, uyumadan ertesi gün o alıp çıkıyor benim içinde bebekle mümkün olmuyor çünkü. Abur cubur eve sokmuyoruz şuan. Bir planım vardı 2 günlük , tatil iptal edip parayı diyetisyene gömdüm iki kişi için aldım listeyi mesela. Bu yola girmek isterseniz bir diyetisyenle ilerlerseniz verirsiniz.
Bi ara bende 30 kilo almıştım, herkes kilo aldın derken eşim hep iyi hissettirdi. Bebek gibi ama sağlıksak olarak zayıflamıştık o dönem.

Eşim beni 42 kilo aldı 🤣 suan 85 im benden bitane daha var 🤣

Eşinizle evlenirken sözleşme yaptınız mı kilo alırsan seni sevmekten vazgeçerim die ? siz emziren bi annesiniz lütfen kendınızı üzmeyin sütünüz kesilir stresten Allah esirgesin

Abur cuburu bırakın yağlanma yapar . Yağlar zor erir çok uğraşırsınız . Emzirirken gayet güzel kilo verme şekli var yazayım size
Neymiş kilo verme şekli cok merak ettım:)

Eşimle tanıştığımda ben de 55tim doğumdan bir yıl sonra 60tim sonra iste duygusal yeme bozujkufu vs derken ben de 78e ciktim maalesef. Kilo verirsem de önce kendim için veririm. 38 beden halimi çok özlüyorum

Anlaşma yapmadık tabiki, ancak bu konuda kendimi çok suçluyorum. Bir hastalığım yok çok şükür. Yeme bağımlılığım eşimi de etkiliyor diye düşünüyorum.

Kilo verme tüyolarınızı yazarsanız çok memnun olurum.
Yani daha yeni doğum yapmışsınız, o kadar hamilelik lohusalık emzirme derken hormonlarının dengesini şaşırmış, üstüne bir de yeni anne olmanın psikolojik etkileri de varken hala eşimi etkiliyor diye düşünüyorum diyorsunuz.

Yapmayın nolur ya! Etkileniyorsa da etkileniversin bı zahmet! Önce kendinizi düşünün, önce bı kendinize biraz hak verin.
Bu geçici bi süreç, önemli olan benim yavrumla sağlıklı olarak bu süreci atlatmış olmam diyin.
Onca şeyin arasinda bi de eşinizin manasız eleştirilerini ciddiye almayın.

Doğum yapmış kadınlar birbirine akıl verip yol gostersin de erkekler akıl vermesin bı zahmet. Sizin vücudunuzdaki ne kadar değer değişiyor bu süreçte kendi bı yasasin da bakalım atıştırmalıklarini yiyor mu yemiyor mu? Lütfen şu an eşinizi kötü etkileme konusu dusuneceginiz en son şey olsun.

Öte yandan bence de kilo vermeli ve eski halinize ve sağlıklı kan degerlerinize kavusmalisiniz. Ama önce kendi psikolojiniz ve kendi bedeniniz için.

Öneri olarak da direkt protein aliminizi arttırın, hem sık sık acikmanizi engeller hem de sağlıkla kilo verirsiniz.

Yeni doğum yapmışsınız çok normal ben 96 kilo ile doğuma girdim çıktığımda 88 dim ve 6. Aydan sonra 78 lere düştüm çocuklarım 3 yaşına gelene kadar ds 78 de kaldım çok yiyordum özellikle abur cubur çocuklar uyudu mu direk çikolata cips sarılıyordum diyetisyene gittim çünkü kendi başıma yapabileceğime inanmadım şuan 64.5 65 arasındayım 1.5 senedir hem de koruyorum çünkü beslenme alışkanlıklarım değişti yardım alma şansınız varsa çok mükemmel olur ama alamazsanız da sağlıklı beslenirseniz çok değil 3-4 ay içinde 65 leri emin olun görürsünüz

Back
X