cnm ben o çatlağı 3 aydır çekiyorum malesef sürekli sıcak su banyosuna otutuyorum birde kremi var 2 tane onu karıştırıp sür çok işe yarıyor fitili sokunca 1 dk elinle tut dışarı çıkmasın bizim bebiş 3 aydır kabız malesef duphalacla yeni yeni yapıyor dediğin gibide cıvık hemde
Sizinki neden yapamıyor kaç günde bir yapıyor prematüre mi aynı sorun bizdede varMerhaba bizde ayni sorunu yaşıyoruz nasil ne araliklarla kullandınız, kac gunde sonuc almaya başladınız ,benimde bebegimde bu sorun var
Nasil uyguladiniz ,tam olarak anlatabilir misiniz ,kac gun kullandiniz,düzelmene kadar zamanda olduEski tarihli ama belkı bırıne faydam olur diye yazıyorum. Benım cocugum 2.5 yıl Bu sıkıntıyı yasadı. Yasadıklarımızı anlatmaya sayfalar yetmez sonunda psıkolojısı de bozulmaya basladı. Ilac merhem neler neler hıcbır faydası olmadı. Tesaduf İbrahim saraçoğlu un ısırgan otu kürü nu okuduk. Ve yaptık. Suan cocugum catlak sorunu bıttı. Yılların olusmus korkusunu unutturmaya calısıyoruz. Ben cok sey Yasadım. Allah kimseye yasatmasın. Bunu yapın deneyin en azından. Bebekse daha kolay olur. Nacızane Bı onerımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?