kaç haftalık acabaKizlar cinsiyet tahminlerinizi alabilirmiyim ?
Bakalim cok merak ediyorumHislerim kız diyorr
neden söylemiyor ki bebek kendinimi göstermiyor16.haftaya ya yeni girdik daha soylemiyor doktorum
Erkenmis bisey soylemek icin oyle diyor. cok iyi bir doktor biraz kuralci oyuzdenneden söylemiyor ki bebek kendinimi göstermiyor
nasıl anlıyorsunuz acabaKız canım tebrik ederim
bende 15.haftamdayım yarın gideceğim bakalım ne dick geçen hafta gittim sırtı dönük dediErkenmis bisey soylemek icin oyle diyor. cok iyi bir doktor biraz kuralci oyuzden
nasıl anladınız nereden anlaşılıyor acabaKız canım tebrik ederim
aslında erken ama erkek bebek 12.haftadan itibaren belli oluyomuş benim çevremdeki erkeğe hamile olanlar hepsi 12.haftada çıktıErkenmis bisey soylemek icin oyle diyor. cok iyi bir doktor biraz kuralci oyuzden
çok meraklardayım bir öğrenebilsem :)aslında erken ama erkek bebek 12.haftadan itibaren belli oluyomuş benim çevremdeki erkeğe hamile olanlar hepsi 12.haftada çıktı
kız gibi mi hissettiniz neden görüntüden anlayanlar var ben bişeye benzetemedim deBence kız
bendee hemde çok ama benim doktorum tahminim erkek dedi genede haftaya gel bakalım dedi yarın gitcem çookheyecanlıyımçok meraklardayım bir öğrenebilsem :)
buna ne diceksiniz kızlarKız canım tebrik ederim
inşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizibendee hemde çok ama benim doktorum tahminim erkek dedi genede haftaya gel bakalım dedi yarın gitcem çookheyecanlıyım
inşallah sağlıkla ve zamanında :)inşallah hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?