Nub da popo ustu duz mu oluyor kızda?
Bence erkekKizlar cinsiyet tahminlerinizi alabilirmiyim ?
Netlesince yazicamBaşla doktora gidin bu haftalarda netleştirmesi lazım ben de merak ettim mutlaka yazın
InsallahBence erkek
Senin içinden ne geçiyorInsallah
Hamileligimden haberim yokken bile ruyamda erkek çocuk goruyordum sonra ogrendim hamileyim ve hep oglusum diyip duruyordum ama doktor soyledigi icin acaba mi olmaya basladim hislerim karistiSenin içinden ne geçiyorkafası erkek kafası gibi geldi bana yumurta gibi
Doktor ne söyledi sizeHamileligimden haberim yokken bile ruyamda erkek çocuk goruyordum sonra ogrendim hamileyim ve hep oglusum diyip duruyordum ama doktor soyledigi icin acaba mi olmaya basladim hislerim karisti
Evet benziyorda
Goremiyorum net%50 kiz dediDoktor ne söyledi size
Yani hala erkek olma ihtimali de varGoremiyorum net%50 kiz dedi
EvetYani hala erkek olma ihtimali de varbirdahaki doktora gidişinizde kesinleşir
Allah her iki meyveden de taddırsınEvetsaglikli sihatli hayirli evlat olsunda ikisinede ihtiyac var ben sadece oyle hissettim hep bakalim kismet
hastaneden geldim şimdi kızlar erkekmişBu kız gibi
Aaa hayırlı evlat olsun inşallah kız a benzetmiştimhastaneden geldim şimdi kızlar erkekmiş
Amin allah isteyen olmayanlarada taddirsin insallahAllah her iki meyveden de taddırsınamin amin herşeyin hayırlısını istemek lazım
ordaki ultrasonu daha 10 haftalıkken di şuan 15.haftanın içindeyim erkek dedi doktorumAaa hayırlı evlat olsun inşallah kız a benzetmiştim
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallahhastaneden geldim şimdi kızlar erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?