Keyfi yerinde masallah nasil da yatmis boylu boyuncabuna ne diceksiniz kızlar
Tesekkurler insallahGenelde doktorlar tabi bunun egitimini almis olmasi lazim*** kese konumundan vs baska seylerden daha yeniyken bile tahminde bulunuyor benm ilk gebeligimdeki doktorum herseyde nokta atisi yapmisti daha fasulyeyken soylemisti :) insallah saglikla kucaginiza alin bir tahminim yok g0nlunuzdeki olsun saglikli olsun ❤❤❤❤
Yan durmalı böyle anlaşılmıyorbuna ne diceksiniz kızlar
keyfine düşkündür benimkiKeyfi yerinde masallah nasil da yatmis boylu boyunca
drano testi nedir acaba Nasil yapiliyor Ilk defa duydum daOgrendim drano testi yaptim erkek cikti sonuç icimede hep erkek gibi doguyordu ama soylemedigi icin kiz gibide hissetmeye basladim
Bence erkekKizlar cinsiyet tahminlerinizi alabilirmiyim ?
Erkek diyorumKizlar cinsiyet tahminlerinizi alabilirmiyim ?
Bu kız gibibuna ne diceksiniz kızlar
Drano testi kullanmadığın atilacak cam bir kaba yada ici gorulebilen saglam temiz bir plastik kaba 2 tatli kasigi kadar toz lavabo acici koyuyorsun ustunede idrarindan ekliyorsun ortaya cikan sıvının rengi koyu sari ,kahverengi,siyah,yada mavi cikarsa erkek,drano testi nedir acaba Nasil yapiliyor Ilk defa duydum da
Içime doganda oydu ilk günden beri ama bakalim kismetBence erkek
Ne anketi acabaKonu sahibi,doktor çok güzel yakalamış bence popsunun ust kismina bakarsan duz duruyor yani kız.
Keşke anketi yapsaydın.
kiz diyenler erkek diyenler diye.Ne anketi acaba
bebeğin nin nub u düz oluyor popoyla paralel.erkekte yukarı bir dik açı.Nub da popo ustu duz mu oluyor kızda?
kiz diyenler erkek diyenler diye.
bebeğin nin nub u düz oluyor popoyla paralel.erkekte yukarı bir dik açı.
Ayrıca istisnalar harici kız bebeğin kafatası tepede yuvarlak başlayıp aşağıda hemen daralıyor.kizlar belli haftadan sonra popolarini ultrason dönüyorlar ve yüzlerini kapiyorlar.erkekler sanki anne karnında daha çok yayiliyorlar
Bi yerde doktor yanlış tahmin etmiş erkek demiş bebeğin cinsiyetini son aylarda.sonra kıvırıp kemikli kız demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?