Doğuma Hazırlık Kizlar bebegimin ultrason resmi sizce kiz mi erkek mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ogrendim drano testi yaptim erkek cikti sonuç icimede hep erkek gibi doguyordu ama soylemedigi icin kiz gibide hissetmeye basladim

Tesekkurler insallah

Bursa Medicabil recep bey e gidiyorum cok iyi fakat kuralci bir doktor ben nasil ogrenebilirim cinsiyeti ilk bebisim daha kimseye soylemedik bile cinsiyet ogrenicez diye cocuk dogucak daha tik yok

drano testi nedir acaba Nasil yapiliyor Ilk defa duydum da
Drano testi kullanmadığın atilacak cam bir kaba yada ici gorulebilen saglam temiz bir plastik kaba 2 tatli kasigi kadar toz lavabo acici koyuyorsun ustunede idrarindan ekliyorsun ortaya cikan sıvının rengi koyu sari ,kahverengi,siyah,yada mavi cikarsa erkek,
Yesil,pembe yada renk degismiyorsa kizdir.
Bende kahveye yakin bir renk cikmisti ama tabi sadece alternatif bi test dogru cikanlar cokmus.siviyi sakinnn soluma acik havadar bir yerde yap iğrenç kokuyo ve zararli.

Konu sahibi,doktor çok güzel yakalamış bence popsunun ust kismina bakarsan duz duruyor yani kız.
Keşke anketi yapsaydın.

Nub da popo ustu duz mu oluyor kızda?

Eklentiler

• 20191023_085944.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 20191023_085944.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 51
kiz diyenler erkek diyenler diye.
Nub da popo ustu duz mu oluyor kızda?
bebeğin nin nub u düz oluyor popoyla paralel.erkekte yukarı bir dik açı.
Ayrıca istisnalar harici kız bebeğin kafatası tepede yuvarlak başlayıp aşağıda hemen daralıyor.kizlar belli haftadan sonra popolarini ultrason dönüyorlar ve yüzlerini kapiyorlar.erkekler sanki anne karnında daha çok yayiliyorlar
Bi yerde doktor yanlış tahmin etmiş erkek demiş bebeğin cinsiyetini son aylarda.sonra kıvırıp kemikli kız demiş.

benimki gizlemiyor biyerini ama yan gelmis yatio hep resimdeki gibi birtürlü net acidan göremedi doktorda net bişey diyomuyorum %50 kiz diyor aklimda kiz olabilirmi acabaya gitmeye başladi erkek hissediyordum cok ruyalarimda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…