kızlar bebeğini aşağıda taşıyan ve hareketlerini poposuna doğru hisseden varmı?

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
96
41
Kocaeli
arkadaşlar bebeğimin kafası aşağıdaymış erken doğun riskim var hareketlerini poposuna doğru hisseden varmı kafama takıldıda yoksa çokmu aşağıda dedim

benim bebiste asagida popoma vuruyo erken dogum dedi ama 40 haftamin icindeyim

Benimde kızım aşağıda. Bazen çok baskı yapıyor popoma değilde leğen kemiklerime. Daha 22 haftalığım. Korkuyorum valla. Yarın detaylı ultrasona giricem zaten. Belli olur sanırım bi problem olup olmadığı.

benimde aynı şekilde böyle olması erken doğum habercisimi eyvahedigeldismile

arkadaşlar bende korktum şimdi 21 haftalık gebeyim 2 gündür daha hafif ve az tekme atıyor popomda hissediyorum erken doğum riskimi bu? dün detaylı ultrasyona girdim doktor hiç kötü bişi sölemedi ama eyvahedigeldismile

bende dün doktora gittim rahime baktı açılma yok dedi ama başı aşağıdaymış yinede dikkat et dedi kolay doğururmuşum magnezyum verdi 7 aylık şuan inşallah son aya kadar dururda oğlum hayırlısı ile doktorun birşey demediysa sorun yoktur canım takmayım olurmu her aşağıda oldumu erken doğun olucak diye birşey yok dedi

bebek popoya nasıl vurur yaa anlamadım vursa vursa kasıklara vurur sırtınızda değil ya bu.. :uhm:

bende anlamadım 24 haftalık haileyim bikaç gündür bende aşağıda hissediyorum ,ama popomda değil kasıklarıma doğru!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…