Ada Maria kizimin ismi :)
isim çok hoş, posta kutun dolu canım...
büyük kızımın ismi MEHLİKA İREM allahım nasip ederse minik kızımın ismide MİRAY İPEK olacak:)
merhaba anne adaylari ve anneler, kismet olursa bende annelik yolunda ilerlemekdeyim.allah nasip ederse kizim olacak ama sizler gibi bizde isim konusunda gel gitlerdeyiz yardiminiza yada tavsiyenize ihtiyacim var. esim hamile kaldigimdan beri kizim olursa azra koyucam diyordu ama ben tereddüddeyim, nedeni anlamindan dolayi.
AZRA : 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
RANA : 1. Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala. 2. Arapça'da "er'an" kelimesinin mücnnesi olup "ahmak, sünepe kadın"demektir...
BEYZA:1. Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
MELIS :. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu. kız ismi
1. Yunan mitolojisinde geçen bir rahibenin adı. 2. Bir tür kokulu, otçul bitki, oğul otu.
PELIN
suana kadar begendiklerimiz bunlar. ama esimin akli azrada benim korkum büyüyünce anlamindan dolayi erkeklerin dalga gecmesi. sizce yanlismi düsünüyorum. sizce hangisi güzel yada anlami güzel isimler biliyorsaniz önerilerinizi bekliyorum.
azrayı çok beğenmiştik biz başta ama anlamını görünce eşim vaz geçti.
bizim kızımızın ismide var listende canım MELİS çoook hoşumuza gitti ve anlamıda çok güzel.
sana bir tavsiye BEGÜM hükümdar kadın demekmiş.
ya bende nasipse hamile kalmak istiyorum. kız olursa da mehlika düşünüyordum. pek yok diye ama sizin kızınızın adı imiş:) ben çok beğeniyorum. Evladınız nasıl karakterde acaba? merak ettim:)
azrayı çok beğenmiştik biz başta ama anlamını görünce eşim vaz geçti.
bizim kızımızın ismide var listende canım MELİS çoook hoşumuza gitti ve anlamıda çok güzel.
sana bir tavsiye BEGÜM hükümdar kadın demekmiş.
teşekkür ederim canım Allah razı olsunbizde cok begenmistik ama ben yan ciziyorum bizimki hala istiyor. melis ismini bende cok seviyorum.hayirla kurtulur saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah canimkücük baldan tatli cimcimeyi. begüm oda güzelmis bizimkine bir danisayim :)
bende melis ismini seviyordum ama anlamı kötüymüş
. Melis, Yunan mitolojisinde ’tanrıça’ demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir.
hatta şurda okuyabilirsiniz. kızım olursa melis olsun isterdim ama vazgeçtim o isimden
'ocuklarnza bu isimleri koymayn' | GAZETE VATAN
kızım çok sakin kendinden emin başarılı merhametli vicdanlı bi evlat allahıma şükürler olsun.
buarada küçük kızımda dünyaya merhaba dedi 11. gün bugün ablası gibi inş.maşallah :)
sakın gülmeyin ama.bir kızım var sezensude bununda kız olmasını okadar çok istedim ki kendimizi hep öyle adapte ettik hamile olduğumu öğrendik öğreneli ismini kızıma uysun diye iklimbuse olarak düşündük. iklimbuse adına nikler aldım oyunlar oynadım.kızım benden düşünceli hadi erkek olursa anne iklimcanmı olacak dedi bir gün. doktora gittik ultarsonda hem bakıyor hem konuşuyoz doktorla isim düşünüp düşünmediğimi sordu kızımda yanımda bu arada hemen iklimbuse dedim erkek ismi düşünmedinmi dedi hayır dedim ama kızım böyle diyor dedim doktor güldü ozaman hayırlı olsun iklim can geliyor dedi.kızlar lütfen bişe diyin bana aielem sinir oluyor iklimcan olurmu diye olazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?