Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
büyük kızımın ismi MEHLİKA İREM allahım nasip ederse minik kızımın ismide MİRAY İPEK olacak:)

Rabbim nasip ederse berre koyucam kızımın adını

bizde Melis koymaya karar verdik.
altarnetif kız:
sedef
beren
begüm
beyza
yaren

erkek için:
eymen
yiğit
melih.

büyük kızımın ismi MEHLİKA İREM allahım nasip ederse minik kızımın ismide MİRAY İPEK olacak:)

ya bende nasipse hamile kalmak istiyorum. kız olursa da mehlika düşünüyordum. pek yok diye ama sizin kızınızın adı imiş:) ben çok beğeniyorum. Evladınız nasıl karakterde acaba? merak ettim:)

bende kac aydir bu hasretle yanib tutusanlardanim ve eyer kizim olursa LEYLA oglum olursa IBRAHIM koyucaz esim boyle istiyor bende olursa olsun dedim insallah nasib olur

merhaba anne adaylari ve anneler, kismet olursa bende annelik yolunda ilerlemekdeyim.allah nasip ederse kizim olacak ama sizler gibi bizde isim konusunda gel gitlerdeyiz yardiminiza yada tavsiyenize ihtiyacim var. esim hamile kaldigimdan beri kizim olursa azra koyucam diyordu ama ben tereddüddeyim, nedeni anlamindan dolayi.

AZRA : 1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
RANA : 1. Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala. 2. Arapça'da "er'an" kelimesinin mücnnesi olup "ahmak, sünepe kadın"demektir...
BEYZA:1. Daha ak, çok beyaz. 2. Günahtan kaçınmış. Günahla kirlenmemiş.
MELIS :. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu. kız ismi
1. Yunan mitolojisinde geçen bir rahibenin adı. 2. Bir tür kokulu, otçul bitki, oğul otu.
PELIN

suana kadar begendiklerimiz bunlar. ama esimin akli azrada benim korkum büyüyünce anlamindan dolayi erkeklerin dalga gecmesi. sizce yanlismi düsünüyorum. sizce hangisi güzel yada anlami güzel isimler biliyorsaniz önerilerinizi bekliyorum.

azrayı çok beğenmiştik biz başta ama anlamını görünce eşim vaz geçti.
bizim kızımızın ismide var listende canım MELİS çoook hoşumuza gitti ve anlamıda çok güzel.
sana bir tavsiye BEGÜM hükümdar kadın demekmiş.

bizde cok begenmistik ama ben yan ciziyorum bizimki hala istiyor. melis ismini bende cok seviyorum.hayirla kurtulur saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah canim kücük baldan tatli cimcimeyi. begüm oda güzelmis bizimkine bir danisayim :)

ya bende nasipse hamile kalmak istiyorum. kız olursa da mehlika düşünüyordum. pek yok diye ama sizin kızınızın adı imiş:) ben çok beğeniyorum. Evladınız nasıl karakterde acaba? merak ettim:)

kızım çok sakin kendinden emin başarılı merhametli vicdanlı bi evlat allahıma şükürler olsun.
buarada küçük kızımda dünyaya merhaba dedi 11. gün bugün ablası gibi inş.maşallah :)

bende melis ismini seviyordum ama anlamı kötüymüş

. Melis, Yunan mitolojisinde ’tanrıça’ demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir.

hatta şurda okuyabilirsiniz. kızım olursa melis olsun isterdim ama vazgeçtim o isimden
'ocuklarnza bu isimleri koymayn' | GAZETE VATAN

daha 1.5 aylık hamıleyım ama oğlum olursa ya
ğız cok ıstyrum esımde cınar yada eymen ıstyor.kızımız olursada nil olacak ama alternatf olarak asya :)

bizde cok begenmistik ama ben yan ciziyorum bizimki hala istiyor. melis ismini bende cok seviyorum.hayirla kurtulur saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah canim kücük baldan tatli cimcimeyi. begüm oda güzelmis bizimkine bir danisayim :)
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
sizde karar verirsiniz inşallah tez zamanda

ben melisa için duymuştum o anlamı:44:

kızım çok sakin kendinden emin başarılı merhametli vicdanlı bi evlat allahıma şükürler olsun.
buarada küçük kızımda dünyaya merhaba dedi 11. gün bugün ablası gibi inş.maşallah :)

maşallah çok iyi. sevindim:)) Bu arada bebeğiniz de Rabbim bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah. Darısı başıma bakalım:))

Şimdiden isim konusunda çok hassasım ben. Evli değilim ama isimlere az çok karar verdim sayılır.

Kız için Asude Duru
Erkek için Ulaş Behiç diye düşünüyorum.

Anne adaylarına hayırlı doğumlar dilerim

Daha cinsiyeti goremedik ama erkek olursa Taha veya yağız, kiz olursa Beyza naz, betül.. Simdilik bunlar var aklimda ama daha zaman var belki kararimiz degisir

İklimcan ismi olmaz. Gerçekten de kırılma ama saçma olur çocuk ile çok dalga geçen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…