Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya nerdeyse doğacak bi isim bulamadım oğluşuma kız kardeşim minnoş diye seviyor :))
ahmet tuğra hoşuma gidiyor ama eşimden ses çıkmıyor bildiğiniz güzel erkek isimlerini gönderir misiniz?

Kizlar Asrin Ismi Kiz Ismimi Sizce Benim Oğluşum Olucak Sarp Ve Asrinda Karar Veremiyoruz Deişik Erkek Isimleri Bulan Yokmu Yaa

sanırım benim oğluşumun adı da Asrın yada Barkın olacak,gerçi babası hala düşünüyor ama...

Kizlar bebeklerinizin isimleri yazinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

isim konusunda moralim cok bozuk cunku eşim inatçı ersoy ismine takıldı ben de emir olsun istedim. eşim ersoy diecek bense emir.. yazık oğlumuza ((((((((((((((((
ersoy ismi bana çok kotu gelıyor kızlarr keske degıstırse fıkrını ama artık ınat yapıoo ne yazıkkii olan bana ve oğlumuza olacakk senağlama

ya ersoy ne demekmiş ya.bu nasıl bi isim.yada kimin ismi.bence biraz diret emiri koy isim çok önemli.benim oğlum olsa kerim bartu koyucam allah nasip ederse.

Ersoy ismi farklı aslında fena değil.Bizim matematik öğretmeni bir arkadaşın adı.
2sini birden koysanız Emir Ersoy diye.Ya da daha farklı bir isimde uzlaşın.Bence Emir çok yaygın ama Ersoy değil.

Ben birşey duymuştum erkek çocuklarında özellikle Emir, Efe, Yiğit isimli çocuklar çok şımarık oluyorlarmış. Sonradan dikkat ettim gerçekten hiç yerinde durmayan zıp zıplayan çocukların isimleri öyleydi tabi bir tesadüftür gördüklerim. isimlerin anlamlarını yansıtırmışız ya artık ne kadar doğru bilemem.

benim bebeğimin hala bi ismi yok.bir türlü karar veremiyoruz.

ben daha hamile değilim bu ay istiyorum işaalah olur
benimkinin ismi şimdiden hazır kız olursa cansu erkek olursa can
eşimin ismi canda nasıl güzel mi kızlar

ben 8 cocuk istiyordum
1. yusuf
2. yasin
3. ibrahim
4. ilyas
5. hasan
6. hüseyin
7. tolga
8. tugce olucakti
ama 8 cocuktan sonra herhalde bomba gibi olurdum diye 3 indirdim
1. yusuf
2. dogu
3. tugce yada 1. tugce 2 pelin 3. emre

ücüzüm olursa ERDAL, emre ve ertu koyucam :)
en cok sevdigim isim aslinda ERDAL ilk oglumun ismini ERDAL koymak isterim aslinda neyse by

ben daha hamile değilim bu ay istiyorum işaalah olur
benimkinin ismi şimdiden hazır kız olursa cansu erkek olursa can
eşimin ismi canda nasıl güzel mi kızlar

bende öyle düşünüyordum can ve cansu diye ama can ismi iyi değilmiş cin den geliyormuş manası Kuran' öyle geçiyormuş

üzülme Bülent Ersoy mu falan de hemen vazgeçer emin ol çocuğumla dalga geçtirtmem kimseye de ersoy isim değil soy isim bence ben hep öle duydum

Oğlum olursa Saygın yada Candaş istiyorum ben.

Kızımınki hazı zaten :) Miraç Emek

bende 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti daha belli değil ama erkek olursa elyesa veya kayra koymayı düşünüyorum. kız ismi bulamıyorum.. hoşunuza giden kız veya erkek isimleri varsa paylaşırmısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…