Doğuma Hazırlık kizlar bebeginizin cinsiyeti icin cok ilginc inceleyin .......

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Artık kızına giydirirsin mavişleri.Rüyalarındaki kız karnındaymış demekki...Ben senin rüyalarında erkek gördüğünü sanmıştım ama değilmiş hep kız görmüşsün.Ne güzel :)

doktorlar erkek deyince kendi kendime dedim sanirim psikolojikman kiz goruyodum ama degilmis insallahhh kizim olucak :) erkkek fatma giyer mavis maviss artik :)))))

doktorlar erkek deyince kendi kendime dedim sanirim psikolojikman kiz goruyodum ama degilmis insallahhh kizim olucak :) erkkek fatma giyer mavis maviss artik :)))))

Benim rüyamın tersi çıktı canım.Bende hep erkek bebekle uğraşırdım rüyamda ta ki cinsiyetini öğrenene kadar.Şimdi artık erkek bebekte görmüyorum rüyamda :) Kız olacağını duyunca rüyamdaki erkek bebekler kaçışıverdi demekki :)

Benim rüyamın tersi çıktı canım.Bende hep erkek bebekle uğraşırdım rüyamda ta ki cinsiyetini öğrenene kadar.Şimdi artık erkek bebekte görmüyorum rüyamda :) Kız olacağını duyunca rüyamdaki erkek bebekler kaçışıverdi demekki :)

hayirlisi olsun canim senin ilk bebeginmi kac aylikken cinsiyetini ogrendin kesinmi kiz olacagi 4d demi gordun normal ultrasyondami?

hayirlisi olsun canim senin ilk bebeginmi kac aylikken cinsiyetini ogrendin kesinmi kiz olacagi 4d demi gordun normal ultrasyondami?

Amin canım sağol.Evet ilk bebeğim.Hep normal ultrasonda bakıldı.Hiç girmedim 4 boyutluya.14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dedi doktorum.Kesin dediği için kızım demeye başladım aklımda pek soru işareti kalmadı ama tabii rüyalarımda hep erkek bebeklerle uğraştım.Belki o yüzden hep erkek olacak sandım ama değilmiş.Hayırlısı olsun ilk bebişimiz,ilk kızımız.Rabbim olmayanlara nasip etsin inş.

Amin canım sağol.Evet ilk bebeğim.Hep normal ultrasonda bakıldı.Hiç girmedim 4 boyutluya.14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dedi doktorum.Kesin dediği için kızım demeye başladım aklımda pek soru işareti kalmadı ama tabii rüyalarımda hep erkek bebeklerle uğraştım.Belki o yüzden hep erkek olacak sandım ama değilmiş.Hayırlısı olsun ilk bebişimiz,ilk kızımız.Rabbim olmayanlara nasip etsin inş.

ne kadar guzel eminsin ben hala emin bile olamiyorum neredeyse :D

İnş. canım doğunca seversin kızını.Biraz hislede alakalı herhalde.Biri bana kesin deyince hemen inanıyorum ondan böyle yapıştım kız deyince :)
iste banada kesin dediler 17 haftalikken ve resim verdiler hatta bastira bastira sordum dedim eminmisin erkekmi % 100 dedi bana hemde odada iki doktor vardi ikiside ...bende inandim ve bir daha hic bir kontrolde sormadim cinsiyetini biliyom havasinda biliyomusun diye soran doktora evet diyodum :) tesaduf bebek buyuk dediler ultrasyona yolladilar iyiki 35 haftalikken yoksa dogumda $sok olacaktim :)

iste banada kesin dediler 17 haftalikken ve resim verdiler hatta bastira bastira sordum dedim eminmisin erkekmi % 100 dedi bana hemde odada iki doktor vardi ikiside ...bende inandim ve bir daha hic bir kontrolde sormadim cinsiyetini biliyom havasinda biliyomusun diye soran doktora evet diyodum :) tesaduf bebek buyuk dediler ultrasyona yolladilar iyiki 35 haftalikken yoksa dogumda $sok olacaktim :)

Canım doğum yaptınmı ? Aldınmı güzel kızını kucağına ?

Canım doğum yaptınmı ? Aldınmı güzel kızını kucağına ?

canim hala dogum yapamadim kasilmalar var carsambaya kadar doguramazsam ultrasyonla bakicaklar yine bebegin buyukluk durumuna bebegimin git gide iyice kilo aldigini bakmalari gerektini soylediler,ve karar verilecek bekleyip beklememek icin bebek cok kilo almasin diye sunni sanci verip dogumu baslatacakmlar bakalim hayirlisi saglikli bicimde kucagima alayimda erken gec farketmez.... a.s.

merhaba arkadaşlar.15+5 günlük hamileyim.bu gün doktora gittik.doktorum bebeğin bacak arasından bakınca kız dedi fakat yandan bakınca hafif bi çıkıntı gördük.ama bacak arasından bakınca erkeklik organıda görünmesi lazım yandan görünüyosa dedi.net bi şey diyemedi. $angle_dangle_echo1.webp

çıkıntıda resimdeki kız bebekte olan çıkıntının aynısıydı.iste çıkıntı var ama alttan bakınca kız gibi dedi.kafamız karıştı.

Back
X