- 8 Aralık 2021
- 12
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi betulfaika
-
Aslında bana normal gelmişti arkadaşlarım fazla veriyorsun diyince tereddütte kaldım.100 tl fazla mi geldi size? 8'den 5'e kadar tüm gün bakıyor çok normal hatta az bile
Aylık olsaydı haftada 500den 2000 tl.İnanın piyasayı bilmiyorum Adanadayım ben bu arada.Haftanın 3 günü bakıyorsa 1200 tl veriyosunuz toplamda
Aylık verseniz ne kadar vermeyi düşündünüz ?
Çocugun gelişimi için kreş her zaman daha iyi sizde bir ögretmen olarak daha iyi bilirsiniz bunuÇok sağolun cevaplarınız için.Oğlum ocak ayında 3 yaşını bitirecek.Sizce kreş mi bakıcı mı? Kreşe versem 5 gün 1200 tl vereceğim.Bakıcıya devam etsem üç günden ayda 1200 vereceğim.Kreşe gitse ben de boş günlerimde kendime zaman ayırırım diye düşünüyorum ama önemli olan çocuğum için hangisinin iyi olacağı.
Arkadaşlarınız baya cimri benceAslında bana normal gelmişti arkadaşlarım fazla veriyorsun diyince tereddütte kaldım.
Bakiciyi birakirsaniz bana gonderinAylık olsaydı haftada 500den 2000 tl.İnanın piyasayı bilmiyorum Adanadayım ben bu arada.
Tüm gün için 100 lira az bileKızlar merhaba hepinize.Ben öğretmenim.Bir tane 3 yaşına basmak üzere olan bir oğlum var.Aynı apartmanda oturduğumuz bir teyze var güvenilir biri.Ona baktırıyorum sene başından bu yana.Haftada 3 gün gidiyorum okula.Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum.Bakıcımız 55 yaşında.Daha önce de çocuk bakıcılığı yapmış sürekli.Arkadaşlara söylediğimde neden aylık anlaşmadın aylık daha az verirdin diyorlar.Kadına extra hiçbir iş vermiyorum sadece çocuğa baksın yeterli ona da dedim bunu.Sizce bu fiyat fazla mı aylık mı anlaşmalıydım?
Sadece cocuk bakıyorsa ve üç günse normal gibiKızlar merhaba hepinize.Ben öğretmenim.Bir tane 3 yaşına basmak üzere olan bir oğlum var.Aynı apartmanda oturduğumuz bir teyze var güvenilir biri.Ona baktırıyorum sene başından bu yana.Haftada 3 gün gidiyorum okula.Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum.Bakıcımız 55 yaşında.Daha önce de çocuk bakıcılığı yapmış sürekli.Arkadaşlara söylediğimde neden aylık anlaşmadın aylık daha az verirdin diyorlar.Kadına extra hiçbir iş vermiyorum sadece çocuğa baksın yeterli ona da dedim bunu.Sizce bu fiyat fazla mı aylık mı anlaşmalıydım?
alınamıyor kiArkadaşlarınız baya cimri bence
100 tl tek parça kıyafet alınıyor şimdilerde
Kreş daha mantıklı hem profesyonellerin olduğu bir ortam, sosyalleşmesi olsun,çeşitli becerileri geliştirmek olsun ben olsam yaşı uygun aralığa gelince kreş tercih ederdim.Çok sağolun cevaplarınız için.Oğlum ocak ayında 3 yaşını bitirecek.Sizce kreş mi bakıcı mı? Kreşe versem 5 gün 1200 tl vereceğim.Bakıcıya devam etsem üç günden ayda 1200 vereceğim.Kreşe gitse ben de boş günlerimde kendime zaman ayırırım diye düşünüyorum ama önemli olan çocuğum için hangisinin iyi olacağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?