Kızlar bebek bakıcısı için günlük 100 tl nasıl sizce?

betulfaika

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
12
5
1
39
Kızlar merhaba hepinize.Ben öğretmenim.Bir tane 3 yaşına basmak üzere olan bir oğlum var.Aynı apartmanda oturduğumuz bir teyze var güvenilir biri.Ona baktırıyorum sene başından bu yana.Haftada 3 gün gidiyorum okula.Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum.Bakıcımız 55 yaşında.Daha önce de çocuk bakıcılığı yapmış sürekli.Arkadaşlara söylediğimde neden aylık anlaşmadın aylık daha az verirdin diyorlar.Kadına extra hiçbir iş vermiyorum sadece çocuğa baksın yeterli ona da dedim bunu.Sizce bu fiyat fazla mı aylık mı anlaşmalıydım?

Bence günlük 100 lira normal bir ücret artık.Zaten 5 e kadar bakıyormuş kadın.Ben 1 de gelip almama rağmen fahiş zam yapmaya kalkmıştı bakicimiz bende alıp kreşe vermiştim.Sanki biz memurlara zam yapıyorlarmis gibi etrafımızdaki herkesin bize zam yapmaya çalışması komik..

Çok sağolun cevaplarınız için.Oğlum ocak ayında 3 yaşını bitirecek.Sizce kreş mi bakıcı mı? Kreşe versem 5 gün 1200 tl vereceğim.Bakıcıya devam etsem üç günden ayda 1200 vereceğim.Kreşe gitse ben de boş günlerimde kendime zaman ayırırım diye düşünüyorum ama önemli olan çocuğum için hangisinin iyi olacağı.

Çocugun gelişimi için kreş her zaman daha iyi sizde bir ögretmen olarak daha iyi bilirsiniz bunu
Ama ilk yıl çok hasta olacak ve bu sizi etkileyecek haliyle
Şimdilik güvenli bir bakici bulmuşken bakicida kalmasi daha mantikli

Tüm gün için 100 lira az bile

Sadece cocuk bakıyorsa ve üç günse normal gibi

Asgari ücret/30=vereceğiniz ücret şeklinde bakıyorum. Karşı tarafta razı ise.

Kreş daha mantıklı hem profesyonellerin olduğu bir ortam, sosyalleşmesi olsun,çeşitli becerileri geliştirmek olsun ben olsam yaşı uygun aralığa gelince kreş tercih ederdim.

ben kreşe verdim oğlumu, sizinkiyle aynı ayda doğdular. evet sık sık hastalanıyor ancak bu şekilde bağışıklığı güçleniyor. kaldı ki şu dönemde bakıcıdan da bir şey bulaşmayacağının garantisi yok kadın fanusta yaşayıp kimseyle görüşmediği takdirde. hem bilişsel hem sosyal gelişimi, hem de motor becerilerinin desteklenmesi açısından kreş çok faydalı. 0-2 yaş aralığında daha önce bebek bakmış, öz bakımı konusunda becerkli bir bakıcı iyi bir tercih olabilir ama bu yaşta onların enerjisine yetişebileceklerini, gelişimlerini destekleyici şeyler yapabileceklerini sanmıyorum bakıcıların. istisnalar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…