Kızlar bebek bakıcısı için günlük 100 tl nasıl sizce?

Arkadaşlar peki bir şey soracağım.Kadın ev işi yapmak yemek yapmak istiyor.Yoksa çocuk sürekli istiyormuş.Kendi başına oynamıyormuş.Beni iş yaparken görürse kendi kendine oynamayı öğrenir diyor.Ben ise yemek vs hiçbir şey istemiyorum çünkü evim de küçük kendim halledebiliyorum.Bu duruma ne dersiniz?

Yaşdığınız il de de değişiyor bence. Burda arkadaşlarım ocaktan sonra 1500 tl vercekler.

Aylık anlaşsanız bu civarda bi ücret verirdiniz 1.500 altında kimsenin çocuk bakacağını sanmıyorum

Aylık anlaşsanız bu civarda bi ücret verirdiniz 1.500 altında kimsenin çocuk bakacağını sanmıyorum
Arkadaşlar peki bir şey soracağım.Kadın ev işi yapmak yemek yapmak istiyor.Yoksa çocuk sürekli istiyormuş.Kendi başına oynamıyormuş.Beni iş yaparken görürse kendi kendine oynamayı öğrenir diyor.Ben ise yemek vs hiçbir şey istemiyorum çünkü evim de küçük kendim halledebiliyorum.Bu duruma ne dersiniz?

Bu yaş için kreşi tavsiye ederim. Sosyalleşmesi açısından önemli. Ama ilk senesi olduğu için sık hastalanabilir. Hasta olduğunda ilgilenebilecek birisi var mı çevrenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…