Kızlar bebek bakıcısı için günlük 100 tl nasıl sizce?

Malesef yok.babasından ayrıyız.
O zaman bu sene bakıcı ile devam edin, önümüzdeki yıl kreş düşünün. Ben de öğretmenim kızım 2,5 yaşında kreşe başladı hiç neden erken başlattım demedim kızım bu durumdan çok memnundu. Ama çok sık hastalandı. O konuda biraz zorlanmıştım, başka emanet edebileceğim kimse de yoktu.

Peki siz ev işi yaptığınızda çocuğunuz kendi kendine oynuyor mu ya da ev işine dahil edebiliyor musunuz? İçinden geliyorsa yapabilir de bunu sonradan başınıza kakmasın şu ücrete sana yemek, temizlik yaptım + çocuk baktım gibi hoş oğlunuz 3 olmak üzere çok fazla yükü yoktur kimseye

Hayir derim. Cocugunuzu bilmem ama o yastaki cocuklarin uzerinden gozu bir an olsun ayirmamak gerekiyor. Benimki asla is yaptirtmaz zaten, supurge gordu mu delirir, kendisi temizlik yapmak ister bakiciya yaptirtmaz. Yemek de asla yapamaz, o arada oglum mutlaka basina bir is acar. Ancak soyle olabilir, siz evdeyken cocuk sizi isteyecektir. O bosluklarda istedigini yapabilir.

Ama galiba bakiciniz cocugu tv karsisina oturtmayi planliyor. Bu sekilde cocuk bakacak, o arada da ayip olmasin bari is yapayim diyor.

Çok net saçmalama derim kadına.
Çocukla oynasın bi zahmet
3 yaştan bahsediyoruz. Kendi kendine oyun kuramaması çok normal

İnanın önemli olan gözünüz arkada kalmadan işe gidebilmeniz 150 verin gerekirse yeter ki siz güvenin o bakıcıya derim ilerisi içinde bence kreş çünkü 55 yaşında verebileceği çocuğa çok katabileceği birşey yok ama kreş de oyun oynayacak grupla arkadaşla oynamak nedir öğrenecek sosyal olacak

Kızlarr biraz önce gördüm. Sayfa 2 de Ünlüler bakıcılarına 2000 dolar civarı ödüyomuş.

O yaşta çocuk tek başına oyun kuramaz. Yonlendirilirse bir sure tek başına oyun devam ettirir, o da kısa bir sure. Anlasilan kadin ev işi, tv vs kendini oyalayacak başka şeyler pesinde. O yaş tek başına birakilabilecek bir yaş da degil. Oğlum benle aynı odadayken saniyeler içinde kolonyayi ağzına doktu. Bence kreşe verin. Ama tabii ilk yil sık sık hastalanabilecegi için o günlerde kadindan destek alirsiniz

Bakıcı sifatıyla gelip simdiden iş yapma derdine düsüyorsa bunun türkçesi;

Çocuğa yarım yamalak bakarım, tv açar önüne oturturum. Çünkü iş yaptım.

İşi yarım yamalak yaparım, çünkü çocuk baktım.

Çocuk bakmak istemiyorsa kendine temizlik işi bulsun 3 kat da para alır

Ben ebeveynlik üzerine zibilyon tane kitap okudum ama yeni bir yaşına basacak bebeğime yemek hazırlarken iki elimi de kullanmam gerektiği ve o da pacamdan asılıp ağlama krizi gecirdiği için tv açiyorum 5-10 dk. Günde 14 saat tek bakıyorum, sonra babası geliyor. Kafayı yiyecek gibi oluyorum, yetiskin biriyle muhatap olmuş gibi hissetmek için podcastler açıyorum. Bütün yediklerim aceleyle ağzıma tıkıştırma şeklinde. 100 tl çok az ama kendisi memnunsa bilemiyorum. Bence gün içinde oynatabileceği şeyleri biraz planlayın, şu kitapları okuyun, su kadar zaman boya yaptırın vs... Yoksa bir teyzeyle kalan cocuk kreştekine bakınca çok geri kalmaz mı?

kreş tabiki iyi ama unutmayın yüksek ihtimal ki inşallah olmaz çok sık hastalanabilir
siz işe gittiğinizde yine teyze ilgilenir mi para karşılığı? daha pahalıya çıkmasın size?

Market değil de kiralar ulaşım ücreti vs değişiyor da o yüzden muhtemelen.
Ev kendilerinin anladığım kdarıyla. Kendisinin olmasa fizanda bile olsa 100₺ yetmez. En ücra yerler bile çok pahalanmış. Geçen urfada bir arkadaşım ev almış 1,5 milyona. Yuh dedim ama sonra netten baktım. Cidden fiyatlar öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…