- 3 Mart 2017
- 65
- 28
- 38
- 32
- Konu Sahibi hiranur 46
-
Doktor cok kucuk ıkı hafta sonra gel dedı bırsey sölmedıDoktor söylemez miydi ikiz diye ?
Ben anlamadim, bilen söyler heralde ama muhakkak doktor birşey söylerdi betaniz nasıl?Kese ıkı tane
ILk ogrendıgımde 485 ıkıncısı 2013 tuBen anlamadim, bilen söyler heralde ama muhakkak doktor birşey söylerdi betaniz nasıl?
Aralarında kaç gün var?ILk ogrendıgımde 485 ıkıncısı 2013 tu
Bende de olmuştu ama dollenmeyle bile alakalı olabiliyor ....hayırlısı olsun sağlıklı olsunda!IKı gun
Duzgun konusursan sevınırım sacma sacma yorum yapmıssın sanane yazma o zaman cvp ben ıkız annelerınden mesaj beklıorum doktor erken oldugu ıcın solememıs olabılırya saçmalamayın doktor kalp ayışı bile duymuş iki kese olsa iki kalp atışı var demez miydi?
ama bu arkadaşa öyle bir şey dememiş doktorBende de ikiz gibi görünüyor demişti. Haftaya gittiğimde kaybolmuştu 2.kese. dr. Olabiliyor böyle demişti.
İşte o yuzden sölenedı sanırım cnm bende ıkı kese gordumBende de ikiz gibi görünüyor demişti. Haftaya gittiğimde kaybolmuştu 2.kese. dr. Olabiliyor böyle demişti.
her dok aynımı belkı erken dıyerek sölemedı sanane hemama bu arkadaşa öyle bir şey dememiş doktor
benim arkadaşıma beş haftalıkken ikiz olabilir dedi genelde söylüyorlar bunu zaten beğenmediğiniz cevaplar saçma değildir.Duzgun konusursan sevınırım sacma sacma yorum yapmıssın sanane yazma o zaman cvp ben ıkız annelerınden mesaj beklıorum doktor erken oldugu ıcın solememıs olabılır
Digeri geriden gelisimi geliyorsa eger kalp atisini duymamis olabilir neden sinirlendiniz kiya saçmalamayın doktor kalp ayışı bile duymuş iki kese olsa iki kalp atışı var demez miydi?
BEncede canım cunkı ultrasyonu actıgında dırek gordum ıkı kese doktorda kalp seslerını cok net almadı gec dollenme dedı2. Kese gibi bisi gorunuyor sanki orada ama en sagdaki kadar net degil belki kaybolur diye soylemek istememis olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?