kızlar bebek ıkızmı

hiranur 46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
65
28
38
32
Kızlar doktora gttık gec dıllenme olmus dedı 7+5 yerıne 6 haftalıkmıs kalp atısı derınden gelıyor dedı baskada bıse demedı ıkı hafta sonra gelın dedı ama ıkı kese sankı

Nasıl ikiz olabilir kanısına vardın?

Bende de ikiz gibi görünüyor demişti. Haftaya gittiğimde kaybolmuştu 2.kese. dr. Olabiliyor böyle demişti.

ya saçmalamayın doktor kalp ayışı bile duymuş iki kese olsa iki kalp atışı var demez miydi?
Duzgun konusursan sevınırım sacma sacma yorum yapmıssın sanane yazma o zaman cvp ben ıkız annelerınden mesaj beklıorum doktor erken oldugu ıcın solememıs olabılır

2. Kese gibi bisi gorunuyor sanki orada ama en sagdaki kadar net degil belki kaybolur diye soylemek istememis olabilir canım

Duzgun konusursan sevınırım sacma sacma yorum yapmıssın sanane yazma o zaman cvp ben ıkız annelerınden mesaj beklıorum doktor erken oldugu ıcın solememıs olabılır
benim arkadaşıma beş haftalıkken ikiz olabilir dedi genelde söylüyorlar bunu zaten beğenmediğiniz cevaplar saçma değildir.
doktor size ikiz olabilir dedi mi
iki kese görüyorum dedi mi
iki kalp atışı var dedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…