- 3 Mart 2017
- 65
- 28
- 38
- 32
- Konu Sahibi hiranur 46
-
Bırden bagırmaya basladı bende anlamadımDigeri geriden gelisimi geliyorsa eger kalp atisini duymamis olabilir neden sinirlendiniz ki
Bence doktoruna guven,güvende doktor söylerdi. Şimdi burada kiler size ikiz dese doktor yok dese ne olacak?BEncede canım cunkı ultrasyonu actıgında dırek gordum ıkı kese doktorda kalp seslerını cok net almadı gec dollenme dedı
Umarım ikinciside toparlar kendini kesesi olusur sesini duyarsinizBEncede canım cunkı ultrasyonu actıgında dırek gordum ıkı kese doktorda kalp seslerını cok net almadı gec dollenme dedı
Tsk ederımBende de olmuştu ama dollenmeyle bile alakalı olabiliyor ....hayırlısı olsun sağlıklı olsunda!
Belki kelimesi kelimesine yazmadı bize bilemeyiz canım.ama bu arkadaşa öyle bir şey dememiş doktor
Yok cnm oglum var sukur bu ıkıncı sadece kan pıhtısımı kesemı merak ettım belkı basına gelen vardır dıye sordum zaten doktor demedıkten sonra kesıngozuyle bakmam fıkır edınmek ıstedmBence doktoruna guven,güvende doktor söylerdi. Şimdi burada kiler size ikiz dese doktor yok dese ne olacak?
Kesin sonuç doktorun olmalı! Sonra üzülürsün, çünkü kendini ikize odaklamissin
ben gördüm diyor zaten.Belki kelimesi kelimesine yazmadı bize bilemeyiz canım.
Ya konu sahibi sadece merak edip sormuş . Neden böyle konuşup üzüyorsunuz .
en başta hamile lütfen üsluplarımıza dikkat edelim .
Merhaba ,
Öncelikle öyle bir durum olsa tabi ki Doktorun söylerdi .
belki kanama alanı veya başka bişey de olabılır .
genelde içinde yaşam olan yere bakarlar. Diğer hafta gittiğinde kesinleşir . Hakkınızda hayırlısı olsun ..
Hayırlısı bakalım haftaya netleşir gibi.İşte o yuzden sölenedı sanırım cnm bende ıkı kese gordum
İkiz olmaması uzulunecek bir durum mu? Kimse burada ultrason dahisi değil ki zaten? Herkes kafasına göre konuşuyor bana cinsiyet sayfasında kız dediler ama erkek çıktı ne olacak şimdi? Yani burada zaten herkes hemen hemen tahmin ediyor.Ya konu sahibi sadece merak edip sormuş . Neden böyle konuşup üzüyorsunuz .
en başta hamile lütfen üsluplarımıza dikkat edelim .
Merhaba ,
Öncelikle öyle bir durum olsa tabi ki Doktorun söylerdi .
belki kanama alanı veya başka bişey de olabılır .
genelde içinde yaşam olan yere bakarlar. Diğer hafta gittiğinde kesinleşir . Hakkınızda hayırlısı olsun ..
HAYır kendısı olduHayırlısı bakalım haftaya netleşir gibi.
Peki sen istiyor musun ikiz?
Tedavi ile mi oldu yaş kaçtı?
Hayır ben ondan bahsetmiyorum .İkiz olmaması uzulunecek bir durum mu? Kimse burada ultrason dahisi değil ki zaten? Herkes kafasına göre konuşuyor bana cinsiyet sayfasında kız dediler ama erkek çıktı ne olacak şimdi? Yani burada zaten herkes hemen hemen tahmin ediyor.
İyide kım uzuluokı ıkız degıl dıyeİkiz olmaması uzulunecek bir durum mu? Kimse burada ultrason dahisi değil ki zaten? Herkes kafasına göre konuşuyor bana cinsiyet sayfasında kız dediler ama erkek çıktı ne olacak şimdi? Yani burada zaten herkes hemen hemen tahmin ediyor.
Aynen uslubtan bahsetmıs bırının kalbını kırmaktan yanı sacma sapan yorum gelıor ıkızmı dglmı ıkı kesemı tekmı yada basına gelen varmı dedıkHayır ben ondan bahsetmiyorum .
mesajlarda ya saçmalayın gibi üsluplar var bu doğrumu . Merak edip sormuş . Var veya yok . Gibi yorumlar daha doğru değil mi ? Neden kalp kırılsın kesin olamayan bişey için
Bana da sordu ikiz istiyor musun diye olabilir dedim. Yaşla alakalı bu durum olabilir haftaya belli olur demişti.HAYır kendısı oldu
CNm benım zaten oglum var olsada olur olmasada yasım 27Hayırlısı bakalım haftaya netleşir gibi.
Peki sen istiyor musun ikiz?
Tedavi ile mi oldu yaş kaçtı?
Yanlış anlamış olabılır olsun açıkladım ben neden üzüleceğim düşündüğümü .Aynen uslubtan bahsetmıs bırının kalbını kırmaktan yanı sacma sapan yorum gelıor ıkızmı dglmı ıkı kesemı tekmı yada basına gelen varmı dedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?