kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

arkadslar benım de yarın adet günüm 2 gündür hafif kahverengi leke geliyor ama kanamam olmadı buay butun belirtilerim vardı daha önce bir hamilelik gecırdıgım ıcın belirtileri biliyorum sizce benimde bu lekelenmeye karsın hamıle olma sansım varmı

canım öcelikle çok tebrik ederim kan testi sonucun kaç çıkmıştı?ben de test yaptırdım 93,38 çıktı henüz doktora gitmedim merak ediyorum.

kan testi yapmadı sadece ultrasonda baktı çok yeni dedi görünmez dedi ama varmı bilmiyorum

merhaba kızlar.Hamille olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde SAT 18 hazirandı şuan arada kasıklarımda zonklar gibi bi sancı oluyor arada,tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor birden,karnım şiş ve gazım var.Akıntımda var.Geçen talihsiz gebelik başlangıcımdada böyleydi.Umarım bu sefer kabul olur dualarım.Psikolojikte olabilir elbet ama hernekadar attım aklımdan desemde insan atamıyor işte.Bu kadar düşününcede olmuyor inadına.İnşallah benim gibi isteyen ve bekleyen herkes muradına erer.Test almak istemiyorum artık eczacı artık ben sormadan çıkartacak testi önüme nerdeyse....

sevindim sizin adınıza bende evleneli 7ay oldu her ay umutla bekliyorum ama sonuç olumsuz bu ay ne olcak bakalım rabbim herkese o mutluluğu yaşatsın inş

Merhaba kızlar umarım bu topik banada uğur getirir benimde bat dün dü fakat olmadı bat tan 3 gün önce karnımın içine sanki minik minik iğneler sokuluyormuş gibi oluyordu, gözümün önü ççok kararıyo son 1-1,5 haftadır, bide çok halsizlik var yumurtlama günüm 29-30 kasımdı bakalım inşallah olmuştur bu ay dualarınızı eksik etmeyin Rabbim yardımcımız olsun

Mrb canım tebrik ederim bende 1 yildan fazla evliyim çocuk istiyoruz benim adwtim 2 aralıkta olacaktı 5.6 gün gecikti iki defa evde test yaptim ikiside bulanık çıktı kan testi yaptim negatif sonuç 2.0 halbu ki belirtilerim var mide bulantısı kasik agrisi yorgunluk suan sol kasigim parcalanacak gibi çok ağrıyor alındım var su gibi niye teste çıkmıyor bende anlamadim

Selam kızlar aynı belirtilerin hepsi bende var lütfen bu hamile kalanlar nail geçti hamilelik sureciniz paylaşın başka hamile olan var mı bizde umutlanalim

Kızlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum bir kaç gündür aklımı kurcalayan bir kaç şeyi size danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yaklaşık 5 buçuk aylık evliyim 22 yaşındayım ve evlendiğimiz gümden beri bebek istediğimiz için hiç korunmadık her ayın yumurtlama günümü takip ederek değerlendirdim ama şuana kadar hamile kalamadım doktora gittim bütün testler yapıldı hiç bir sorun yok çok erken biliyorum ama çok istiyorum Şimdi size anlatacaklarımı lütfen okuyup bana bi akıl verin benim son adet tarihim başlangıcım 13 Mart bitişi 17 Mart 30 günde bir adet görüyorum ve yumurtlama günüm 29 marttı yumurtlama günümden üç gün önce ilişkiye başladık her gün ve tam yumurtlama günümde sağ kasığımda birden bire başlayan ve birden bire biten çok şiddetli sancı oldu öyle şiddetli ki yürürken ve otururken bile bıçak saplanıyor gibiydi biz o aksamı ve ertesi gün sabahı değerlendirdik yumurtlama günümden 5 gün sonra beyaz renkte peynirimsi akıntı farkettim 3 gün kadar sürdü ama kokusuz batma kaşıntı herhangi bi mantar veya enfeksiyon belirtisi yok internette okuduğum yazılarda erken hamilelik belirtilerinde idrar da beyaz tortu olduğu ve ara ara benimki gibi beyaz peynirimsi bi akıntı ara ara da normal şeffaf akıntı olabileceği yazıyor bunlar bende mevcut ayrıca günün herhangi bir saatinde birden bire gelen bi hafif mide bulantısı var 3 gündür ayrıca bugün şeffaf akıntım çok fazla sanki çok afedersiniz altıma kaçırmışım gibi bir his veriyor ama yine kokusuz ve renksiz göğüs uçlarımda koyulaşma var ama ben mi psikolojik olarak öyle görüyorum yoksa gerçekten var mı çözemedim ayrıca sürekli uykum geliyor başım ağrıyor sinirliyim duygudaşım pms dönemindeniyim hamilemiyim karar veremiyorum sizce ne yapmam gerekiyor adetime 5 gün var ve ben çok merak ediyorum sizce hamile olabilir miyim benim gibi böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba arkadaslar bende birsey danısmak istiyorum adetim 4 gün gecıktı adetm 1gun gecıktığınde yaptım tek cizgi cıktı 4 gün yaptım yine tek cizgi cıktı ama hastalanıcakmıs gibi belim agrı giriyor hafıf bır sızı olmuyorum wc yenkosuyorım yine yok bunarada letrasan kullandım adeti bittikten sonra bu ay yane birde idrarım kokuyor gibi geliyor bana acaba boyle plupta sonradan hamilemolduğunu ögrenen var mı

merhaba sonuç ne oldu acaba? şuan iki gün gecikme yaşıyorum idrar testi yapmaya korkuyorum oysa adetim düzenlidir hep

merhaba aradan 10 yıl geçmiş yazımı görür müsünüz bilmem ama yine de bir gören olursa diye yazayım. ilk kez bu ay ovulasyon ile takip edip önemli günleri eşimle değerlendirdik. özellikle çatlama gününden sonra bende bir takım belirtiler oldu.
1.kasıklarımda batma
2.karında şişkinlik
3.göğüslerde şişkinlik ve biraz ağrı günden güne devam etti ama göğüs ucunda koyulaşma fark etmedim
4.ara sıra göğüslerde elektirk çarpması gibi iğne gibi bir hissiyat
5.nadiren mide bulantısı
6.sürekli yorgunluk
7.uykum sık sık bölünüyor uykumu almış olarak uyanamıyorum
8. gün içinde birden uyku bastırıyor.
9. bata 8 gün var dün ve bugün belim ve sırtımda şiddetli ağrı olup geçiyor çekme yapıyor gibi anlık.
10. baş ağrılarım başladı ki normalde kolay başım ağrımaz
11.iki gündür çok üşüyorum
12.bir günlük nezle oldum. aşırı haşurma ve su gibi burun akıntısı bir gün sürdü ve bitti.
13.nadiren mide yanması
14.terim ekşi kokmaya başladı. 30yıldır hiç yaşamadım böyle şey daha önce.
15.duygusalımdır ama bu ara her şeye ağlıyorum
16.gece terliyorum
bunları yaşıyorum çatlamadan beri. sizce belirti olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim bebek istyoruz ama olmuyor her ay hüsran rabbim inşallah herkese nasip eder (Amin) size sorum olucak birrlikte olalı 13 gün oldu adetime 5 gün var 3 gün idarim sarı koyı renk geldi ama sonradan normele döndü bugun mutfak tezgahına karınım degince acıdı ve hafif hafif sag kasıkta batma oluyor ara sıra acaba hamilemiyim lütfen yardıö edin bana

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

kizlar insala actigim bu konu sayfa hepinize ugurlu gelecek insala burdan bebisi olmayan hamile kalirrrrrrrrrrrr insalaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::CüvCüv:
Ayni belirtiler var bendede cok olmus konuyu acali ama kim belirtilerini yazdiysa bebis haberi almis.dedigin gibi ugurlu gelmisinsallah banada ugurlu gelir 1 gunum var adete ara ara sancim var.ve bide goguslerim asiri aciyo ve sisti.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin herkeze.(suan totem yaptim foruma yazdim bu forum ugurlu gelir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…