kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

Geçen ay 20 nisanda adet oldum,1-2 mayısta yumurtladım,sizce belkirti olması gerekir mi?Kızlar,merak ettim düşüncelerinizi...

selam kızlar bende bekleyenlerdendim hemde 3 yıldır fakat,kayseride bir doktora gittim bana çok güzel bir tedavi uyguladı ve şuanda hamileyiiiim 4 haftalık ve şunuda söyleyim arkadaşlar ilişkiden 10 gün sonra kanda çok rahat belli oluyor hamile olduğunuz.bunu ben her 2 -3 güne bir kan tahlili yaptırdım ilişkiden 10 gün sonrasından beridir biliyordum hamile olduğumu.

sub0938
Kullanıcının Profilini Göster
sub0938 kullanıcısına özel mesaj gönder
sub0938 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine sub0938 üyesini ekle

#465 Bugün, 12:12
sub0938
Papatya

Giriş tarihi: May 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ilk başta ovitrelle diye bir iğne yaptı daha sora serephone diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım o ilaçta bitti 1 hafta sonra gel 1 iğnemiz var dedi plengly diye 2 toz 1 su şeklinde iğne yaptı ve ben şimdi 4 haftalık hamileyim bu doktoru mutlaka tavsiye ediyorum arkadaşlar kayseri özel erciyes hastanesi çetin arık daha benim gibi hamile kalan kaç tane tanıdığım var zaten bende onların tavsiye ve ısrarları ile gittim gittiğimin 3 ayını hamile olarak geçiriyorum

teşekkürler inanın ben ilk idrarımın renginden şüphelendim çok koyu sarı kokusuda çok ağırlaştı bende anormal bişeyler başladı dedim kendi kendime karnım sanki çok üşütmüş gibi şişkin hep.birazcık bişey yesem kuzu yemiş kadar doyuyorum ve parfüm kolanya vs. kokular beni rahatsız etmeye başladı eşim yazık hep dış kapıda sıkardı.birde yeşil biber hiç yemezdim normalde ama anormal bir şekilde yeşil biber yer oldum acı yer oldum.içim hep yanıyor hep dondurma yesem buz gibi su içsem.daha sonra adetime 13 15 gün kala felan öylesine gidip kan tahlili yaptırdım 32,96 çıktı kafayı bozuyordum doktora gittimm çift yumurta değerde çok erken olmasına rağmen yüksek dedi
yani ikiz ihtimali çok dedi.

daha sonra 2 güm sonra tekrar kan tahlili yaptırdım değerim 12 ye düştü dünyam başıma yıkılmıştı artık hiç bir ümidim kalmamıştı.ama adetim geçti şimdi 24 çıktı 2 gün sonra tekrar gittim 78 çıktı 2 gün sonra tekrar gideceğim bakalım sağlıklı gelişiyormu 15 inde gelinde kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor.

canım sakın kendini sıkma bu dönem çok tehlikeli sen daha ii biliyorsundur..değerinin yüksek olması için hep sakin olmaya ve stresten uzakdurmaya çalış...
ikiz olmasına da sevindim midesem ne desem bilmiyorm biraz zor geçer ama 2 tane meleğin olur ne güzel:)))

ne güzel tebrik ederim cnm..darısı başımıza benim de günüm yrn adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo bakalım beklemedeyim..Allah herkese anne olmayı nasip etsin...amin..

canım senim bu beliriler bi iki aylık hamilelik belirtileri çoğu karın altı çizgi vs göğüs kararması benimde bi hafta var bu anlattıklarının yarısı belki vardr hayırlısı

Ya kızlar düşükten sonra hemen beklemeden hamile kalanınız var mı?Benimde düşük yapalı 2 ay oldu.Artık beklemek istemiyorum.Hemen çalışmalara başilamak istiyorum.Ne dersiniz tecrübelerinizz ne diyor?

canim ne mutlu sana o zaman...bisiy sorcam benim testimde negatif cikti saydigin belirtilerin cogu var bende...benim gecen ay 9 unda baslamisti kanama ayin 5ine geldik yok hesaplamásini bilmiyorum aceba ben ayni kacina kadar daha beklemeliyim kacindan sonra gecikmis oluyor??

Beta hcg hamileliğin başlarında böyle oynama yapabiliyormuymuş ?? ne dedi dr un ?

slm kızlar ben dışardan bayadır sizi takip ediyorum yeni üye olabildim hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun mesajlarınızı okurken inanın ağladım allah kucağınıza aldığınız günleride göstersin

benim size sorum olucak ayın 1 inde adet günümdü damla şeklinde kan geldi adet oldum sandım ama sadece iki gün sürdü çok az ve açık renkti şüpelendim acaba hemilemiyim dedim cumartesi test yaptım hamile çıktım ama doktor bişe yok dedi aranızda bilgisi olan varmı bana yardım edermisiniz

idrar testin de mi pozitif çıktı canım ?? başka bi yerde kan testini tekrarla derim ben hayırlı olsun inşallah vardır bebiş..

bugün tekrar yaptım idrar testini pozitif var galiba cumartesi randevum var tekrar gidicem doktora

Selam canım dr.un kan testi yaptımı ki bu sonuca varırken ?

inşallah hamilesindir canım :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…