kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

kızlar selam umarım iyisinizdir bebiş isteyen arkadaşlar umarım en kısa zamanda haberlerinizi alırız hihoyyyt bende bugün konturole gidiyorum bebiş bakalım büyümüşmü teyzeleri bu arada ben migde bulantısına dayanamadım dr bana hap verdi iyi şallah iyi gelir çünkü bu bulantı beni halsiz bıraktı :bbo:

allah yardımcın olsun arkadaşım biz elimizden geleni yapıcaz allahta vericek inşallah...microda moral çok önemli.olumlu düşünmeye çalış.kendini toparlamak için biraz çaba sarfet..bende şu an bocalıyorum ama yeniden dimdik ayağa kalkmak zorundayız güçlü olmalıyız...bu güne kadar korkularımız yüzünden bu noktalara geldik..insanın korktuğu başına geliyor...korkmak yok yılmayacağız... biz güçlüyüz hata bi çok insandan daha fazla ki hala savaşabiliyoruz..düşüğün arkasından gebe kalmak daha kolay diyorlar bu sefer başaracaksın buna sende inan...ben inanıyorum bebeğimizi bir gün kucağımıza alıcaz... yeni tedavine yeni bir başlangıç yaparak git....allah kolalık versin inşallah müjdeli haberler vereceksin burdan:1hug:

çok teşekkür ederim canım benim ya moral verdin bana saolasın işallah hepimiz alırız enyakın zamanda sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza Allah yardımcımız olsun bazen umudumu yitirsemde içimden bises diyoki Allahın izniyle alıcam meleğimi kucağıma diye kendimi telkin etmeye çalışıorum.Allah nasipederse önümüzdeki adetten sonra başlıcam tedaviye buay kendimi toplamam lazım hemde blki buay bi umut kafamı tplamam gerekli bu depresif halden kurtulmam lazım Allah hepimizin yyardımcısı olsun çok saol desteğin için

allahimmmmm ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizlerede saglikli,hayirli evlatlar nasip eyle................11 ay oldu evleneli,evlenmeden okadar guzel hayaller kurmustukki....evlendikten sonra bebegimiz olacakti,bir elinden ben diger elinden babasi tutup gezdirecektik bebisimizi...ve daha bir suru hayallerimiz vardi bebisle ilgili ama olmadiiiiiii..rabbim herkesin bebegini anali,babali buyutmeyi nasip etsin,darisi benim ve benim gibi isteyenlerin basina....AMIN. arkadaslar ne olur sizlerde bizlere dua edin.....

seda, ben Kocaeli tıpta ilk mikro tedavimde co-cultur ile ikizlerime hamile kalmıştım.....

slm canım çok mutlu oldum.allah sonuna kadar güzel bir şekilde götürtsün inş.benimde adetimi 2 gün geçti ve kasıklarımda belimde çok ağrı var.kasıklarım bacağıma bile vuruyor.acaba ne zaman test yaptırmalıyım.bunlar belirti olabilir mi?

Eğer 1 hafta geçerse adet gününden gidip bir kanda beta hcg testi yaptır canım............

selam kızlar bu aralar biraz rahatsızım nette fazla kalamadım. dr gidecegimi söylemiştimya gittim bebişim bugün 8 haftalık oldu kalp atışını dinledik çok güzel bir duygu dogrusu dilerim herkese allahım tez zamanda evlatlarını kucagına almayı nasip etsin hamiş olan kızlar sizlerinde migdeniz agrıyıp gaz yapıyormu ben bu konuda çok zorluk çekiyorum dogrusu bazen korkuyorum acaba migde bulantım yüzündenmi ya ne zaman geçer sizce mirmirmirmir

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bana da dua edin ben de bekleyenlerdenim bebişimi...Kasıklarım ve belim ara ara ağrıyor,göğüslerim acıyor ve sarı akıntım var...Allahım hayırlısı ile bebişimi gönder yarabbim.Amin.Hepinize duacıyım.

selam kızlarrr benımde belırtılerım dogru hamıleyımmm

canım bendeki sıkıntıları söyleyeyim bir değerlendir çok korkuyorum.regle 5 gün var canım ve bendeki belirtiler regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrım bel ağrısı sürekli yeme isteği gece yatarken mide bulantısı bazen su rengi ve bazende yumurta akı renginde akıntım oluyor.yumurtlamadan sonraki halim ve çok üşüyorum.göğüslerime dokununca ağrı ve kol altı göğüs hizasında ağrılarım oluyor.canım daha önceki regl dönemimde göğsümde ağrı acı hissetmedim hiç.şişlik hissetmedim.hiç.arkadaşlar adetime 5 gün var acaba belli olurmu kanda yoksa bekleyeyimmi.bazen belli olmaz geçmeden diyorlar.

kızlar regl bittikten sonra 14 günü dıkkate alıyormusunuz.-tatlicadiarzu-

merhaba,
doktora gitmeden önce evde gebelik testi yapmışmıydın ve sonuc ne cıkmıstı?
acil yanıt bekliyorum. bu arada hayırlı olsun

kızlar merhaba önceki sayfalarınızı okudummm hamiş arkadaşlarımızı tebrikkk edermm.darısı bizlerin başına diyorumm.ben geçen ay hsg çektiridim.glucophage kullanıyorum.pko belirtileri var bende de 2,3 gün var adetime dün iki üç damla açık pembe bişiyler geldi bnm herzaman göhüslerim şişerdi bu kez hiçbişiy yok.şime acı filann kızlllaaaar dört gözle bekliyorum günümü...Umarım uğurlu gelir burasıı:asigim:

aminnnnnnnnnnnnnnnn.....
ama ben gecen seneden beri deniyorum olmuyor :1no2:
doktorlarda birsey bulamiyor... yarinda baska bir kadin doktoruna gidecegim insallah birsey söyler... her ay gebelik belirtilerim oluyor ama test yapiyorum NEGATIF cikiyor ve ben yine bir kösede agliyorum :çok üzgünüm:

bu ay daha kötüyüm migde bulantisi, bas dönmesi, istahim cok ama birsey yiyemiyorum, bel agrisi, kasiklarim cok agriyor... ama sefer test yapmayacagim... hayal kirikligina ugramim diye... düsünmek istemyorum....

hamile kalanlara: ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...

Kızlarrr,yazışmalarınızı biraz okumaya çalıştım harikasınız...Gebişleri kutluyorum bebilşlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
Bende bekliyorum adetime ortalama 6 gün var,bi belirti yok gibi,ara sıra kasıklarım ağrıyo,yumurtlamamdan sonra şiddetli ağrıdı 4-5 gün,monitör kullanıyorum.Umarım, inşallahhhh güzel haberi alırımmmm ve sizlerle paylaşırım canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…