kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

Allahım saglıkla kucagına alma sevıncınıde yasatsın sana.Gozun aydınnnnnnnnnn

merhaba nazar boncum sana yazdim aldinmi cevapi buradada yaziyim..
bitanem ben tam 2 aydir evliyim ve suan 6 hafatligima giriyorum yani hamileliyim ben ocakta iki gun duzensiz adet gordum ustune gorme yani azcik miktar kan ve kahverengi akintilar bende adet oldugunu sanmistim ama o gunden itibaren belirtlerim basladi tam adetime iki gun gectiginde evde idrar test yaptim negative cikiti o zaman 7 gun daha bekledim 9uncu gun doktora gitim testler yapildi hamile oldugumu cikiti darisi senin basina ..yok ben hic zorluk duymadim hecte problemim yoktu cunku daha cok erken evliyidim cocuk aklimda degildi ama gene cocuk yapmak icin calisiyorduk esimle korunmuyorduk .eger baska sormak istedigin bisey olursa hazrim canim mutlaka cevap veririm optum

hayırlı olsun canım :1hug:

bu arada ekim annesi olacaksın galiba, eger öyleyse başlığımıza bekliyoruz yerimseniben

ne kadar çok belirtin olmuş yaa.ikiz üçüz falan olmasın
.çoğul gebeliklerde belrtiler çok hissedilirmiş:lepi:

hayırlısı olsun:1hug: darısı benimgibi istiyenlere her zaman hastanlanıcagımı anlardım ama bu ay pek fazla bir belirti yok gibi bişey acaba test yapsam belli olurmu boşa heveslenmekte istemiyorum...:çok üzgünüm:

sagol bijouk canim darisi olmayanin basina evet ekimde olcak insala o zaman bagisla ne yapmam lazim ....

merhaba tugba seker vallah ne biliyim insalah ikiz olur evet bende belirti cok daha bi kac tanesini yazmamisimdelikafadulden

merhaba cici sagol darisi senin basina insala
adetin ne kadar var ...hic mi bir belirtin yok ..ya ben bi sitede okumusum diyoki bazi anne adaylarda fazla yada hec belirti olmazmis cok gec baslayacakmis belirtleri bence umudunu kaybetme adetin gectikce yap testi yada bi doktora gorun vallah ben hayatmda dahi bi daha evde test yapmam negative cikmisiti hamileymistimde bile....bence azcik bi suphen olursa doktora gorun en az problem nedir olmazsa eger yada insala benim gibi doktorun dilinde sevinci ve sasirtici haber alirsin...

pferd her zaman hastalanmama 1 hafta 10 gün kala agrılarım başlardı fakat bu sefer tersine agrıdan ziyade halsizlik birde bu akşamdan beri kuru kuruya miyde bulantım var . uykum çok geliyo.kafamı o an kaldıramıyorum.heveslenmektende korkuyorum bazen psikolojikmi diyede düşününüyorum dogrusu .:uhm:düşünmek istemiyorum ama elimde degil.inşallah hevesim kırılmazyerimseniben

ya cici canim benim bende adte olmadan bir hafta once agrlarim olurdu ama adetime 10 kala bu ay gercekten hec biseyim kalmadi ne bel agri ne karin hec bir belirtlerim kalmadi bi anda cok sasirdm ve uzulmustum bi yana hamile degilm diye onun icin belirtlerim kayboldu diye ama fazla surmedi 3 gun boyle oldum gene basladi agrlarim gene kayboldu iki gun gene basladi ama genel olarak o eskisi gibi cektirdigim adet onceki agrlarim olmadi ..insalaaaaaaaaaaaaaaaa hamilesindir canim

umarım güzel allahım gönlüme göre verir:Saruboceq:.eşim fazla heveslenenip üzülmemden korkuyo... 1 senelik evliyim ve 3 aydır istiyoruz umarım olur. PFERD cim sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo :CüvCüv: lik senin adına sevindim :1hug:

cici nasilsin vallah ben cok iyiyim cok mutluyum siteden beslenme menusü cikartmisim ona gore yemeklerimi yiyiorum doktor cok fazla su ic diyo...belim karinm agir var karnimda sis ya bu kadar erken donemlerde karin sis oluyor mu benimki baya sis ...darisi senin basina insala hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitanecik

pferd,cnm benmde adetim 2 gün geçti bu sabah test yaptım çıkmadı cnm sen bana umut oldun sennde öyle olmuş 2 gün geçtikten sonraki yaptığın testte çıkmamış bakalım yarın sabah başka markadan aldım onu yapıcam..inş. bnmde vardır hiç gecikmeyen adeti bu ay böyle olunca çok umutlanmıştım bugun büyük bi hayal kırıklığı yaşadım

canim asyam benimkide iki gun gecikti negative cikti inan ama ben 7 gun sonra gene test yaptm doktordan
doktor once idrar testi yapti ve cikti yani ben 9uncu gun gene yaptim bence bekle doktor bana dediki her zaman cikmayabilir evdekilerden iyiki beklemisin
bence bekle ne kadar adetin gecikse o kadar net cikar bazilar bizm gibi zor cikar
bence hemen bi daha niye test yapiyosunki en az bi hafta gecsin direk doktora git bence

kızlar bügün karnım agrıyo bide gaz sancısı gibi kasıklarım kasılıyo üff bilmiyorum habire tuvalete gidip bakıyorum birde akıntım var.lütfen dua edin. asyacım umarım sende hamilesindir mutlu haberi birlikte alırız hihoyyyt

Arkadaşlar meraba bende dayanamadım ve 7 gün var daha adetime tabi idrar testi negatif çıktı.Bekliycem yinede Bende göğüs ağrıları falanda yok.Kesin adet olucam neyse senağlama

Aranızda şu yumurtlama testine göre yapan var mı?Almayı düşünüyorum.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…