kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

kızlar size bişey sorucam benim adetim geçeli 4 gün oldu hala bişey yok ama ilk günler akıntım beyazısıydı ama şimdi ise kahve rengi gibi bişey oldu sizce neden olabilir bana yardımcı olabirmisiniz. beni habersiz bırakmayın...

merhaba cici gozun aydin hamilesin bendede boyle belirtler vardi yerlesme olabalir kendine dikat et bitanem

umarım kızlar :CüvCüv: yarın sabah evde test yapıcam bakalım ne çıkıcak çok merak ediyorum doğrusu bi yandanda korkuyorum ya çıkmazsa diye :uhm:bakalım inşalla bebiş vardır kızlar beni yanlız bırakmayın :a015:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.......... bebeşşşşşşş ....... geliyooooooooooooooooooooooooooo..... :CüvCüv:

tebrik ederim sağlıkla doğar işallah.Benimde adet belirtilerim var umudumda yok.Ne olur bana dua et.Hamişlerin duası kabul olura.s.

Benimde adetime 2 gün kaldı.Göğüslerimde dolgunluk hissi var.Ara ara sağ kasığım ağrıyor devamlı değil.Birde çok az sarı akıntım var.Ya benim halim nicedir?

sagolun kızlar allah sizlerinde gönlüne göre versin :Saruboceq:... testi eşimle beraber yaptık tek başıma cesaret edemedim dogrusu ikinci çizgi çok belli oluyo ama biraz soluk uzaktan bile gözüküyo ama genede dr gitmeden tekrar yapıcam 1.2 gün bekliyim... testin içinde silikte çıksa kesin hamilelik var diyor sadece yumurtlamanın geç oldugunu söylüyor... çoooook heyecanlıyım...hihoyyyt hala inanamıyorum....

eklektik sanırım sende de hamilelik belirtileri var çünkü benim hala sarı sarı akıntım var inşallah hamişşindir canım.:1hug:..duam herkes için geçerli...:Saruboceq:

canim cici gozun aydin inanki cok sevindimmmmmmmm allah taamamini erdirir insala icime hep sigiyordu hamilesin diye niye bekliyosun hemen bi doktora gorunsene
kan testi yap :ecrin_bebek:

kizlar insala actigim bu konu sayfa hepinize ugurlu gelecek insala burdan bebisi olmayan hamile kalirrrrrrrrrrrr insalaaaaaaaaaaaaa:ecrin_bebek::CüvCüv:

eklektik sanırım sende de hamilelik belirtileri var çünkü benim hala sarı sarı akıntım var inşallah hamişşindir canım.:1hug:..duam herkes için geçerli...:Saruboceq:

Canııım,inşaallah dediklerin dua niyetine geçer.İnşaallah rabbim benim gibi herkesin yüzünü güldürür.

Sevgili Heidi mide bulantısı için çok erken bi dönem ama.Beyaz akıntı,Şişlikler,kasık ağrısı,Grip nezle bunlarda hamilelik belirtisi.Annenin hamile kalındığında bağışıklık sisteminin zayıfladığını hemen nezle olduğunu çok duydum.:teytey:

ya merhaba arkadaşlar adetime 1 hafta kaldı ama bende
10 gün önceden at kasık sancıları(kısa)
sabah mide ekşimesi(nadir)
yorgunluk
aşırı acıkma
karın ağrısı ara da bir de bel ağrısı(ağır felan kaldırmadım)
ara da bir baş ağrısı(şiddetli değil)
sizce ne bunlar???

hadi bakalam heidi .. elektrik sizin hamilelinize bi duyuralim allahin izniyle bekliyorum icimde guzel seyler geliyo ....optum..bizim cici cikti allaha sukur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…