kizlar belirtlerim dogruydu hamileyim

merhaba eklektik aramiza hosgeldin idrar testinmi kasediyorsun daha erken degil mi niye beklemyosun adetin gecsin benimde simdye kadar gogsumde hic bir agir yok birde hamileym sadece ucu tutunca agri bazi zamanlar hafif bi sanci tutar ve reni koyulasmasi ama agri dedigin hic yok

merhaba cicis galiba belirtlerin gorunmaya basliyo hadi hayirlisi insala hamile kalirsin adetin gecti mi

umarım inşallah dedigin gibidir canım geçen ay 25 hastalandım yarını bekliyorum. akıntım çok arada karnım agrıyo sanki üşütmüş gibi bilmiyorum ya sence normal bişeymi:uhm:

genelde adetin gelmeden akintin oluyormuydu benimki olmuyordu ama simdiye kadar hafif akintlaaarim var ve hamilelik belirtisiymis ya ne uyutmasi canim insan usutse eger agra agra karnimi usutur insala hamilesindir hadi bakalim :CüvCüv:

bazen oluyodu umarım dedigin gibidir bugün hala birşey yok ve o evde yapılan testlerden aldım daha denemedim 1 .2 gün daha bekleyim diyorum:uhm: her zaman sag kasıgım agrır bu sefer iki taraflı agrı yapıp gidiyo. ben adet olucagımı gögüslerimden anlarım agrımıyo sadece karımcalaşıyo gibi seninde olurmuydu benim için neolur dua edin allah hamilelerin dualarını geri çevirmezmiş :Saruboceq: umarım hayırlı haber alırım...beni yanlız bırakmayın kızlar...

canim cici gecikmis galiba adetin sevindim insala hamilesindirrrrrrr.. ben genelde adet donemleride kasiklarim belim agrdi cok gogsumde hasaslasirdi ama inan adetim geckinde yani hamileligmde fazla degisk olmadi belim cok agri bide karnim ama bi gun agr 2 gun agrmazdi kaybolurdu ben o zaman anlamistm bende bi degisklik var diye.. genelde insan adet doneminde ya onceden bi agri falan yada garip bi belirti hisederse mutlaka hamilelki belirtisidir dusunuyorum ama onceden yasamadigi bi agri bi belirti olsun ..insala hamilesindir bekle bence canim adetin ne kadar gecikrse o kadar net cikar ..guzel haberlerini bekliyorum

inşallah yarın bakalım ne olacak umarım hastalanmam. başka şeylerle ugraşmak istiyorum ama kafamdan bir türlü çıkmıyo bu arada hamileyken kasıklarda gaz olurmu:uhm: inşallah müjdeli haberi alırım darısı tüm :ecrin_bebek: isteyenlere...sabırsızlıktan çıldırıyorum beklemek çok kötü ya vardır yada yoktur. am lütfen olsun...

canım inşşlh hamişsindr bizde yaşayalım o duyguları dimi off offffffffff ne çok istiyorum hele bu ay bende baya ümit etmiştim olmadıb dün gördüm hafiften kırmızı kartı bugünde var biraz ne bilim işte olmadı bidaki aya kaldı sanırım hee ateşimi sabah ölçtüm düşük çıktı ve ardından karın ağrısı hala ümidim var 5 yılın ardından nolur hamişler bisede dua edin olurmu:Saruboceq:

canım sagol inşallah :ecrin_bebek: olur bugun 2 gün oldu hala birşey yok sen nasıl oldun hastalandınmı yoksa HPT HONEY Umarım yanlış alarmdır. :teselli:

tebrik ederim ben de kızımı 5 haftalıkken öğrenmiştim. allah tamamına erdirsin.rahat bir hamilelik geçirirsin umarım.

merhaba arkadaslar gecen hafta doktora gitigimde 5 haftalik hamilesin dedi ve ultografta kucuk bi nokta gordu ve bu hafta gene gitik yani 6. haftalik gebeligimde gene kucuk bi nokta gorundu gene once bu 6 haftalik daha kucuk olmali dedi sonra bazen bebek rahimde erken bazen gec gelisirmis dedi ve ben moralim cok bozuk bu normal bisey mi rahimde bisey gorunuyo ama kucuk uc hafta gene gel diyo ne yapicagim kizlar lutfen yardim edin nasil bisey bu normal mi

ya canım benim bir bilgim yok ama kendini stresede sokma kötü birşey olsaydı bunu sana söylerdi doktor herşeyin hayırlısı :teselli:

Ya bişey sorucam doktora gittiğinde ultrasonu üsttenmi yaptı?Benim bazı arkadaşlarım özellikle üstten baktırmışlar ultrasonla.Teşekkürler.

yok caim benimki iki defa vajinal ultasonografta bakildi her iki kere ayni kucucuk syah bi nokta kadar gorundu bilmemi normalmi endiseleniyorum

Yok seninki gayet normal bence.Onlar sanırım fazla endişelendiler bebeğe vaginal ultrasonla bişey olur diye.merak ettimde ondan sordum.

Dr'un söylediklerinden tatmin olmadıysan içinde şüphe bırakıyosa dr'unu değiştir istersen

PFERD iyimisin kendini moşuna sıkma bence bir başka dr da danışa bilirsin... korkulcak birşey olsaydı en azından söylerdi dr bebişin keyfini sür...kaydirigubbakcemile5

merhaba cici
merhaba elektrik
vallah kendimi hic iyi hisetmiyorum cok korkuyorum haklisiniz ben baska bi doktora gorunucagim ordan bu sefer karindan ultrason yapmayi dusunuyom bide bir daha kan testi yapiyim bakiyim degeri artmisi mi ne dersiniz ya dayanamayacagim uc hafta gun gecmiyo

Evet beklemek zor gerçekten.Kesinlikle başka doktora gidip bikez daha görün bence.Hoşçakal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…