Kızlar ben artık kafayı yiyecegimmm!!

Ailenin taktığı takılar çocuklara iadesi olsun yuvaları kurulsun yarın da benim çocuğuma takılsın diye yapılıyor. Her aile çocuklardan geri alacaksa al gülüm ver gülüm tantanasına ne gerek ver.
Siz yinede verin gitsin.

Benim garip anamda elinde yoksa bile her gittiğimizde vermeye çalışır gerçekten bazı aileleri anlayamıyorum erkek evlat olsa neyse kız evladına nasıl kıyıyorsun gittiği yerde dara düşermi kaf gelir mi ne acayip

En temizi nikah gürültü yok anons yok sakince evlen çık.hoş benim annemde takılarıma göz koymadı ama takı bile almayı çok görüp halamdaki çeyrekleri alıp taktı :) şimdi gülüyorum ama o nikah videosu her açıldığında gerim gerim gerilirdim.yazık ya bende kız annesiyim ve kızımın sadece düzgün ayaklaru üzerinde sağlam durabilen güzel bir mesleği olan birey olmasını istiyorum.ve hep ettiğim dua Rabbim evladıma yük etmesin beni.

Anneniz diye kötü bir şey söylemek istemiyorum ama yaptığı çok çok ayıp. Altınlara göz diktiği yetmemiş, ekstra şeyler de istemiş sizden.
Yanlış hatırlamıyorsam "annem için evden çıkan kız artık aileden sayılmaz" gibi bir şey söylemiştiniz. Hem evlendikten sonra sizi el gibi görecek hem de süt parasını çatır çatır yiyecek öyle mi?

O altınlar evlenen çifte yardım olsun diye takılıyor. Annenize vermeyin bence altınları. Verecekseniz de yarısını annenize, diğer yarısını kayınvalideye verin, yoksa çok ayıp olur. Kayınvalide de milletin çocuğuna altın takmıştır bunca zaman. Onun akrabalarından geleni bile istemek bildiğiniz soygun.
unutmamıssınız :) hayır şöyle bi mevzu olmustu bi abiye elbise görmüştüm bayıldım ısrar ettım nolur alalım diye. şimdi nere giycen bunu dedi bende dedim sonra giyerim :) koca evinde giyecegin elbiseyi baba evinde baba parasıyla alamazsın dedi . Ve malesef bunlar insanın aklından cıkmıyor :) sizin bile cıkmamıs

Benim garip anamda elinde yoksa bile her gittiğimizde vermeye çalışır gerçekten bazı aileleri anlayamıyorum erkek evlat olsa neyse kız evladına nasıl kıyıyorsun gittiği yerde dara düşermi kaf gelir mi ne acayip
ahh ahh :) yorumunuzla içim cız etti niyeyse.. cok duygulandım onca yorumdan tek sizinkine :/

unutmamıssınız :) hayır şöyle bi mevzu olmustu bi abiye elbise görmüştüm bayıldım ısrar ettım nolur alalım diye. şimdi nere giycen bunu dedi bende dedim sonra giyerim :) koca evinde giyecegin elbiseyi baba evinde baba parasıyla alamazsın dedi . Ve malesef bunlar insanın aklından cıkmıyor :) sizin bile cıkmamıs

Doğru hatırlamışım ama sizi kırmak için söylemedim.
Anneniz çok yanlış düşünüyor ama o da öyle görmüş demek ki yapacak bir şey yok. Aldırış etmemeye çalışın.
Altınları da vermeyin bence. Ben olsam gerekirse eşimi de alıp gelinlikle salondan kaçardım, yine de vermezdim kimseye:KK48: Siz vermeniz gerektiğini düşünüyorsanız dediğim gibi diğer yarısını da kayınvalideye verin. İleride bir şey olur, laf oraya gelir mahcup olursunuz.

Valla bundada ben mahcup oldum esimin ailesine karsi.sizden hicbisey takilmadi dediler ama cidden öyle oldu 2 tane ceyrwkmi ne vermisti saolsun.digerlerini söylemedi bile.kim ne takti bilmiyorum bile.gerekcesi bizde kiza taki takilmaz benim borcum hepsini ben götürdum ki ben bide ceyiz paramida cekip 5 kurusuna ellemeden anneme verdim düsün yani

Çeyiz parasini vermeseydiniz keske, takılarınıza el koymuş zaten. Gerçekten küçük düşürücü bir durum.

Çeyiz parasini vermeseydiniz keske, takılarınıza el koymuş zaten. Gerçekten küçük düşürücü bir durum.
Istedi.o benim hakkim dedi. Ah ah zaman geciyo ama unutulmuyo maalesef.rabbim evlat nasip ederse birgun bana ahdim var asla böyle yapmicam.cünku soguyosun büyüklerinden istemedigin halde.

Bide diyor süt parami getirmeden eli boş gelme el opmeye
Size bebekken verdiği sütün parasını mi istiyor yani?
Yahu insan evladını beslediği için karşılık bekler mi?
Tabiki bakacak emzirecek doyuracak ana bu..
Kat kat helal olsun demek varken nedir süt parası istemek..
Ay bazı anneleri anlayamıyorum gerçekten..

ahh ahh :) yorumunuzla içim cız etti niyeyse.. cok duygulandım onca yorumdan tek sizinkine :/
Amacım sizi üzmek değildi özür dilerim. Anneliğe yüklediğimiz anlamdandır belkide bu kadar şaşırmamız. Annenizin durumu mu yok ihtiyacı mı varda istiyor? Hoş öyle bile olsa isteme şekli çok yanlış. Benim annem çok gariptir ne sesi çıkar ne ihtiyacım var der elinde ne varsa yoksa bile vermek ister ben evlenirken hiç durumu olmamasına rağmen elinden geleni yapmaya çalıştı her hatırladığımda ağlarım hala. şimdi anne olmak istiyorum olamıyorum evladı olanlarda kıymetini bilmiyor Allah hidayet versin inşallah ne diyelimki dünya malı daha kıymetli demekki

Valla bundada ben mahcup oldum esimin ailesine karsi.sizden hicbisey takilmadi dediler ama cidden öyle oldu 2 tane ceyrwkmi ne vermisti saolsun.digerlerini söylemedi bile.kim ne takti bilmiyorum bile.gerekcesi bizde kiza taki takilmaz benim borcum hepsini ben götürdum ki ben bide ceyiz paramida cekip 5 kurusuna ellemeden anneme verdim düsün yani
Yazik bence. Ailelerin kazanc amacli bakmasi cok yazik.. Borc yuzunden huzursuzluk oluyo. Doyasiya gezme tozma vs yasanmiyor yeni ciftler arasi..

Back
X