Kızlar ben bir şey yaptım iyi mi kötü mü söyleyin hele :)

inceuclusarjiolanvarmi

Kifayetsiz Muhteris
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
381
26
46
İstanbul
Konumu okuyanlar bilir 4 yılı çöpe adam adamı ve çektiğim acıyı. Ben bunun şifrelerini biliyordum. Facebook ve mail şifrelerini. Facebook şifresini bildiğimi unutmamış ve hemen değiştirmişti. Ama mail şifresini değiştirmeyi unutmuş. Haliyle oradan yeni facebook şifresini de öğrenmiştim. Arada ikisine de girip, yaptıklarını görüp daha beter hale geliyordum. Tabi o girdiğimi bilmiyordu.

Bugün diğer konumda yazdığım üzere kendimi tutamayıp facebookta mesaj yazmıştım. Ardından onun face hesabına girip baktım ne göreyim. Adam mail kutusunu açmış, benden geldiğini görüp okumamış bile mesajı. Bu kadar bile değer vermemiş bana yani. Sinirlendim, öfkelendim. Yazdığıma bin pişman oldum.

Bu arada bu adam benim ona gönderdiğim mailleri bok var gibi saklıyordu. Silmiyordu. Arada bakıp ego tatmin ediyor heralde. Bak nasıl da acı çekiyor diye halleniyor sanırım. Şimdi ne yaptığıma gelelim.

Önce onun facebook hesabına girip ne kadar mesajım varsa sildim. Benimle ilgili tek kelime bile bırakmadım. Sonra mailine girdim ve benden ona geçmişten bugüne kadar giden tüm kelamları yok ettim. Tek bir kelime bile kalmadı geride. Sonra da çıktım.

Şimdi o bunları görünce deliye dönecek muhtemelen. Şifrelerini bildiğimi de öğrenecek ve değiştirecek. Ama umurumda değil zaten girip her gün acı çekmek istemiyordum ama kendimi engelleyemiyordum. Böylelikle onun tarafından sonsuza dek engellenmiş olucam.

Kızlar bir yandan da korkuyorum onun sinirinden :)) Ama onun o mailleri sırf ego tatmini için sakladığını bilmek beni delirtti. Hem hayatından beni sonsuza kadar çıkarıp hem de hala mailimi fotoğrafımı saklıyor olmasına çok sinirlendim. Hem cevap yazmayacak kadar değersiz görüp, hem benden izler saklamasına tahammül edemedim.

Veee tüm izlerimi yok ettim :))

Bunu fark ettiğinde ne olacak bilmiyorum. Ama yaptım. Fikirlerinizi bekliyorum. En kötü ne yapabilir :)

başkalarının özeline saygı duymak gerektiğini sawunsam da iyi ki yapmışsın demekten alamadım kendimi.. sinirlenio seni arayacaktır ama sen hiç bişi yokmuş gibi açıp telefonu konuşmalısın. seni suçladığında da "benimle iletişime geçmek için daha akıllıca bahaneler bulman gerek komik duruma düşüyorsun" falan dersin daha da kudurur sıkma canını olan olmuş

Hem de ne rahatlık :)) 2aydan sonra ilk kez yüzüm güldü valla.

Adam hem beni zerre önemsemiyor ve cevap verme zahmetine bile katlanmıyor, hem de ne gönderdiysem hepsini saklıyor.

Sinirim öfkem geçmedi ama biraz da olsa rahatladım. Pek tabi sinirden deliye döndüğünde sakin olucam daha da delirsin :))

Emin olun böyle basit şeylere yönelecek bir kadın değilim ama, son yaptıklarını duyunca oh olsun iyi ki yaptım diyorum.

Ben onun arkasından tek kelime kötü söz etmedim 4 yılın hatrına. Adam önüne çıkan herkese beni kötülüyor. Vay efendim onu ben psikiyatrlık etmişim. Vay efendim canından bezdirmişim. Emin olun hiçbir şey yapmadım. Böyle yaparak vicdanını susturmaya ve etrafındaki kişilerin beni suçlamasına sebep oluyor.

Çünkü annesi bile "oğlum nasıl vicdan var sende neden şimdiye kadar oyaladın madem kızı" demiş. Ona bile beni kötülemiş. O iyi insan olacak suçlu ben olucam emeli bu. Kimse yadırgamayacak böylelikle onu.

Ben olgun davranmaya, alttan almaya unutmaya çalışırken adam çirkefleşti.

Özel hayat saygı falan bugüne kadar geçerliydi. Ayrılıktan sonra attığım mailleri, geçmişte gönderdiğim onca maili silmeme nedeni aşikar. Egosunu şişirecek haspam. Okuyup okuyup "vay be ben terk ettim ama o bana nasıl da aşık" diyecek. Yok annem yok, ben daha ölmedim :))

Burun deliklerine ketçap sıkarım onun. Mayonez banyosu yaptırırım da ruhu duymaz.

Son düzenleme:
Seni boyle gormek sevindirdi beni.
Girdigin depresyondan yavas yavas cikiyorsun.
Simdiden sonrada kendinle boool bool ilgilen.
Suslen, puslen, sacini felan degistir.
Bol bol resim cektir faceinde profil resmi yap.
Yavas yavas tekrar erkeklerle arkadaslik edinirsin,
oda dahada kudurur.

elcağızlarına sağlık ohhh çok iyi yapmışsın ben olsam şifresini her bişeyini bile değiştirirdim kişiliksiz şey kendini bi halt zannetmiş bütün erkekler gibi :)
ne yaparsa yapsın yırtıcı çizginden kayma emi :))

Bence de iyi yapmışsın...Zalim duygusuz insanların özel hayatına saygı duymamak lazım... Yarın birgün senin aleyhine kullanır bilmemne boşver temizlemekle en doğrusunu yapmışsın..Daha da atma bence mesaj falan...Yokluğunla cezalandır gitsin...

canım bence iyi yapmışsın..en azından rahatlamışsın bak..eğer sana bi şekilde ulaşıp seni suçlarsa da gayet sakin bi şekilde inkar et bence..daha da kuduracaktır

Çok teşekkürler kızlar hafiften korkmuştum ne olacak diye ama o da geçti sayenizde :))

Valla insanın kendine verdiği zararı kimse vermiyor. Yeter hırpaladım kendimi. Biraz da onu hırpalayayım :)

Daha bu başlangıç... Dırırırım D

Baskasinin sifresi ile islem yapmak pek bana göre degil.Ne olursa olsun.Ama sonucta siz böyle bir tercih yapmis rahatlamissiniz ikinci adimda da kafanizdan resetlemeniz ve hayatinizdan cikarmaniz gerekiyor.Bunu yapabilecek misiniz bakalim bence asil önemli olan bu.gerekli iradeniz burada devreye giriyor.

Son düzenleme:

Sizin gibi düşünürdüm ben de. Lakin bazen insanlar sabır sınırlarını çok fazla zorluyor. Ayrılıkta bir taraf olgunlukla acısını çekerken, diğer taraf çirkeflikle dedikoduya meylediyor. Yılların hatrına dahi olsa susmayı yeğlemiyor. Ayrılıktan sonra söylediklerine, hakkımda yaydığı yalanlara çok sabrettim. Uyardım, cevaplamadı bile.

Sonrasında yine insanlık gösterdim. Şehit olan askerler onun birkaç ay önceki bölüğünden kişilerdi. Onlara olan üzüntüm zaten bozuk olan psikolojimi hepten beter hale getirdi. Yine insanlık gösterip yaptığı tüm kötülüklere rağmen mesaj yazıp başsağlığı diledim. Okumadığı gibi, sonrasında yine kötü şeyler duydum.

Sabrımı sınadı ama abarttı. İnsan olmayı becerebilseydi, bu tür basit eylemlere yönelmezdim ben de.

He hala ısrarla hakkımda yalanlar söylemeye devam ederse, elbet yapacaklarım bununla sınırlı kalmaz. Acı ile öfke arasında çok minik bir fark var. Biri bir diğerine dönüşürken hiç şaşırmıyor insan. Bazen birlikte hareket ediyorlar lakin en kötüsü dönüşüm.

Asla onun çirkefliğine nail olmayacağım. O kadar alçalamam istesem de. Ama benim de sabrımın bir sınırı var. Benim 4 yıllık özelimi gereksiz insanlara çekinmeden sunabiliyorsa, onun özeli benim için özel olmaktan çıkmıştır. vesselam.

Birşeyi merak ettim.
Mail şifresini biliyorsunuz. Peki Face şifresini nasıl öğrendiniz. Parola sıfırlanmıyor mu o zaman.
benim de mail adresimin şifresini iş arkadaşım biliyor. Bir kez vermek zorunda kalmıştım. Ama face şifrem ayrı.
Ulaşması mümkün mü benim haberim olmadan??

Facede iletişim bilgilerinde senin arkadaşının bildiği mail adresini yazmışsan eğer, facede şifreni değiştirmiş olsanda mail olarak sana gelecektir.Dolayısıyle arkadaşın senin face şifreni değiştirdiğinde maillerine bakarsa bunu öğrenebilir.Ama farklı bi mail adresi varsa iletişim bilgilerinde zaten sorun yok.

Asla korkmamalısın ama o şifresini değiştirmese bile artık uğraşma,bırak,,,hatta artık onu düşünme bile,Allah kimseyi tek yaratmaz,yanlızlık sadece Yaradan'a mahsus,doğru insan karşına çıkacaktır emin ol...

Kusura bakmayın. Bu konularda cahilim.
Şimdi şöyle. Benim facede kullandığım mailin şifresini bilyor arkadaşım.
Face şifrem ve mail şifrem ayrı.
Facebooka girdi diyelim. Şifremi bilmiyor. yeni şifre istediğinde face şifrem sıfırlanmış olur değil mi.
Yoksa Face şifrem mailime gelir mi. Senin şifren bu mu diye

Bu arada konu sahibi arkadaştan da özür diliyorum. Konusunu bölmek istemezdim ama iş arkadaşımın benim faceime girebilme ihtimalini öğrenmek istedim

canım sifreler ayrı olsa bile msn sifresini biliyorsa eğer evet istediği zaman face sifreni değiştirebilir. parolan sıfırlansa bile msne mesaj geliyo onu onaylayıp face sifreni değiştiriyor

ohhhh çok içi yapmışsın rahatlamışsında hem okumayıp hem silmemek ayrıcada saklamak eski sevgilin neyin kafasını yaşıyo anlamadım vallaha...inşallah en kısa zamanda kalbindende atarsın arasa falan bence tepki verme inan en çok koyan bu olurr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…