Sağolun kızlar yazdıklarınız için. Lakin iyi halimden eser kalmadı. Çöktüm yine. Doktora gittim, tüm hastalıkların psikolojik dedi. Sen bu gidişle kendini kanser bile edersin dedi. Bir yığın ilaç yazdı yine. Benim bünyem fazla zayıf. Stresli sıkıntılı olduğum zamanlarda tüm organlarım bozuluyor. İçtiğim ilaçlar, midemi berbat hale getiriyor. Sağlıklı olan vücudumu harap ediyorum stresten... Neyse.
Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ne şifresini değiştirmiş ne de bir tepki vermiş. Hiçbir şey olmamış gibi gülüp eğlenmeye devam ediyor. Ancak bir yazı paylaşmış o tiksindiğim sitede. Görünce kaldım olduğum yerde. Bu kadar çirkefleşebildiğine inanamıyorum hala.
"ben para biriktirmem insan biriktiririm. Arada bozuk olanlar çıktı onları da harcadım gitti"
yazmış. İnanamıyorum hala bunu söyleyebildiğine. Harcamak? 4 yıllık bir ilişki yahu. Neyin harcaması bu nasıl bir zihniyettir aklım almıyor.
Gerçekten çok büyük ah edesim geliyor ama durduruyorum kendimi. Bu kadar basitmiş işte onun için. Ailelerin tanışmış olması, yüzüklerin olması, "karım, namusum" sözleri hiçten ibaretmiş. Harcamış gitmiş. Bu kadarmış.