kızlar ben bittimmm

kızlar çok heyecanlı aynı zamanda endişeliyim az sonra eşim gelecek ve ben hastaneye gidicem inşaallah düşündüğüm gibi çıkmaz sonuçlar

anası belli babsı belli ne endişeleniyon be :mymeka:sen bi msn aç bakim :jeyyar:

kız seni dövsemmi sevsemmi bilemedim ne gaddar bişisin sen ya ...
arkadaşının bu zor gününde verdiğin lafa bak yok anası yok babası...
onlardan eminiz güzelim benim derdim o değil sende anlamazsın zati...
yok msn falan kocam gelcek şimdik kahvaltı hazırlıyom bi yandan

sus be bana kızıp stres yapma bebegede yansımasın şimdik anasını bu kadar seviyom danasını daha çok severim -tatlicadiarzu-aferin kahvaltınıda aksatma:emir_bebek::jeyyar:

arkadasim kararina saygi duymak lazim tabiki once esler karsilikli konusup istemeli 4 yildir cocuk istiyoruz hep oluyor dusuyor allahin taktiri cani sagolsun birtane var ama ben yalnizim oglum yalniz olsun istemedim belki sacma bilmiyorum ama suan hamile olabilmek icin milyonlarlarca kisi var herseyini verecek kadar bebegi cok isteyen biriside benim diyebilirim hamileydim ve 5 hafta dayanabildi melegim ve bugun dustu suan nasil aci cekiyorum bilemezsin yani demek istedigim bittigim an deme hayatta daha ne buyuk acilar var bittim diyebilecegin insallah sonuc umdugun gibi olur canim

canımın içi nerdesin öldüm meraktan ya iyimisin bi ara endişeleniyorum baksenağlama

buruk_kalp hadi seni bekliyoruz hamile değilmişim de bakim.....şu an biz çok istediğimiz için seni anlamıyoruz ama şimdi hayat pahalı..bi gelecek filan hazırlamak artık zorlaştı.allah gönlüne göre versin..

merhaba buruk kalp sakin ol ve bekle senaryo yazma daha olmadan olmuş gibi davranırsan sinirlerin bozulur ve varsa bu bebişinede zarar verir, zor bir durum seni anlamaya çalışıyorum ama eğerki varsa inş. sağlıklı bir şekilde hamişlik yaşar sağ sağlim bebişinde sende hayata devam edersin. son olarak herşey umuyorum gönlünce olur mutlu kal.

arkadaşlar bilmiyorum sevinsemmi üzülsemmi...
dün hastaneye gittim bilmeyenler için burası küçük bir ilçe jinekolog yada doğum hastanesi falan yok..
hastanedede sadece idrar testi yapılabilirmişş..
neyse idrar testim negatif çıktı..
ama laborant bana kan testinin daha kesin olacağını eğer şikayetlerimin devam etmesi halinde merkeze gidip kan tahlili yaptırmamı söğledi şuan ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum..
bu hafta içi merkeze gidicem kesin o zaman belli olacak

buruk_kalp hadi seni bekliyoruz hamile değilmişim de bakim.....şu an biz çok istediğimiz için seni anlamıyoruz ama şimdi hayat pahalı..bi gelecek filan hazırlamak artık zorlaştı.allah gönlüne göre versin..

inanın ben bencillik yapmıyorum yani istemediğim için değil şuan Allah ömürlerini uzun etsin zaten iki evladım var ve bakımları onları anlayabilmek inanın çok zor ve hayatım onlara kilitlendi kızım bu sene yeni anaokulna başladı yani biz anladıkki sadece doğurmak değil kızımın ve oğlumun gerçekten başarılı bireyler olabilmeleri için maddi manevi herşeye ihtiyaç var ikiside çok kıskanç yani bunlar benim için hep bir eksi ha bu demek dğilki ben üçüncüyü asla kabul etmem !! olurmu öle şey oda canımdan can olur olursa ama olmasa iyi ve bunun tedbirinide almışken.. neyse çok uzun oldu ALLAH kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez rabbime sığındım bu ara..

canım benim degilsindir sen hamile falan ama yinede git adatıpa benim doktoruma kesinleşsin için rahatlasın

canım benim degilsindir sen hamile falan ama yinede git adatıpa benim doktoruma kesinleşsin için rahatlasın

iyide canım benim ne peki bu daha önce hiç böle olmamıştım ...
neye yorayım şaşırdım geciktirici bi sebep yokki ortada üşütme felanda değil hayırlısı :CüvCüv:

slm kızlar ben daha yeniyim dün msj attam kimseden cvp gelmedi,kızlar lütfen bana cvp verin.rahim filmim normal fsh ve diğer tahlillerim normal,ulrsonda ise yumurtalıkkarım zayıf ve iki üç tane kalmış dr aşılama ve tüp bebek dedi durumla karşılaşan varmı veya bilgsi olan varmı hamile kalmak için sansım çokmu az lütfen acil cvp verin çok teşekkür ederim

Back
X