- Konu Sahibi eSmerimSin
-
yok artık adamdaki rahatığa bak
şahsen benim erkek arkadaşım bile ben hayır dediysem içmeye dahi gidemez hem bana da danışır gitmeden
sonuçta ben onun rahatsızlık duyacağı bişey yapmıyorsam onun da bana saygısı olmalı,yapmamalı!!!
iyi madem sende bi kız arkadaşını al
git bara
2 de erkek gelsin oohh sohbete başlayın
kahkahalar havada uçuşsun zaten kafa güzel
sonra gel 5 de eve ooh miss
var mı öyle dünya?
sen onca şeyi göze al evlen onunla onun yaptıkları bana okumakla bile yetti yani..
ne köötü seni bunlarla ugraştırması.
insan kırılır üzülür yanii.. yaptıgınında bence bi acıklaması yok. bacagı kırılmış falan filan da neden hersey bunların başına gelmiş ki bi gecede... sinir olmamak elde degil
evet...
inanmayan gözlerle baktigimda bana arkadasinin yerde yatarkenki resmini gösteriyor..hemen cekmis telefonuyla.. iyide bacagin yarali oldugunuda cekseydin keske..salak yaa..yemin ederim salak..aklinca beni salak yeirne koyuyor.. bilmiyorum yaa hic inanmadim benn..
ben hissim kuvvetlidir.. bir yengec burcu olarak.. gercekten öyle..
evli bir adamın böyle bir ortamda işi olmamalıydı bence. çok ama çok yanlış. ^^
evet...
inanmayan gözlerle baktigimda bana arkadasinin yerde yatarkenki resmini gösteriyor rezill ..hemen cekmis telefonuyla.. iyide bacagin yarali oldugunuda cekseydin keske..salak yaa..yemin ederim salak..aklinca beni salak yeirne koyuyor.. bilmiyorum yaa hic inanmadim benn..
evet aynisini bende dedim.. bende gideyim ozaman arkadasimi alip bir bara, sohbet edeyim baska erkeklere sabaha kadar hosuna gider mi? sakin kosa kosa öyle bir sey yapayim deme degerini kaybedersin dedi.. zaten biliyorum yapmazsin ama yinede söylüyorum dedi..
sanki kendi kaybetmedi simdi degerini..
evet...
inanmayan gözlerle baktigimda bana arkadasinin yerde yatarkenki resmini gösteriyor rezill ..hemen cekmis telefonuyla.. iyide bacagin yarali oldugunuda cekseydin keske..salak yaa..yemin ederim salak..aklinca beni salak yeirne koyuyor.. bilmiyorum yaa hic inanmadim benn..
gercekten de öyle..
tamam bu ilk ama.. bu tavrina göre son gibide görünmüyor..
ilk defa böyle yapti..abartmiyorum degilmi ben?
senin ailenle durumun ne oldu. görüşüyo musun ?
eşine gelince, benide fena rahatsız etti bu "rahatlıgı"
canım anlamadım şimdi tam olarak..sen eşinin seni aldattığını ama böyle bir senaryo yazdığını mı düşünüyorsun?
madem arkadaşının bacağı kırıldı
bi ziyarete git bence çiçek çikolata ile dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?