kizlar ben bu adama ne yapayim simdi?

üzüldüm senin adına gerçekten.. herşeyi göze almışken degmedigini görmek insanı yakar.. hemde bi anneden bunları böylesine net duymak.. ne için kim iiçin.. umarım daha cok bozulmaz aranızdaki ilişki. onu kendine getirmenin bi yolunu bulmalısın belkide.

allahim yaa.. aglanacak halime gülüyorum varya..

evet bende öyle dedim.. gidelim ozaman dedim.. diyorki ayagi kirilmadi, incindi, kirilmaya yakin incinmis

hıı kesin çatlamıştır o zaman hey allahım yarabbim ya
bu erkekler kendilerini ne de çok zeki sanıyorlar

hıı kesin çatlamıştır o zaman hey allahım yarabbim ya
bu erkekler kendilerini ne de çok zeki sanıyorlar

kırık olsa zaten duramazdı fotosu cekilirken çatlaktır o çatlak

Son düzenleme:

ayni senin gibi tepki verdim ..

cok icmis, cok komik haraketleri varmis, bizimkide icmis ama sarhos degilmis, kafa güzelmis ama, o an elinde teli varmis, beni arayacakmis (sözde) ve kendini resim cekerken bulmus..

ve resim o kadar komikki.. arkadasi gerizekali gibi poz mu vermis artik bilmiyorum, resmen tip kaymis..

yaa ama aldatsa niye kız olayını anlatsın ki...

yani oturduk içtik sonra düştü hastaneye gittik derdi...off ne bilim..

devir degisti facebookta biri ceker resim koyar rasgele gorur, biri gormustur soyler vs vs sonradan yalan cikmasin diye anlatilabilir ama gece eve gelmeyip bir de resimli bir yalan anlatiyorsa hic inanilir degil.

kırık olsa zaten duramazdı fotosu cekilirken çatlaktır o çatlak

güldürdün ya benii.. allahta seni güldürsün..

bu duruma simdi ben aglasam mi yoksa gülsem mi bilemedim ama hic birsey yokmus gibi davranamam..

uyansin bir ozaman tekrar anlatsin bakalim bastan sonra.. bir sekilde anlarim artik neresi yalan neresi dogru bu isin..

ve tabiki arkadasini ziyaret etmeden olmaz.. hem terkedilmis, hem sakat kalmis.. birseye ihtiyaci olabilir bir ziyaret etmek gerek..

bilmiyorum gerçekler nedir ne değildir ama bence tavrını koymalısın
1 kere yapan bi kere daha yapar
sonra bu alışkanlık haline gelirse bu sefer evde tutamazsın
ipleri eline almalısın bi şekilde bunu nasıl yaparsın gerçekten bi fikrim yok
benim teyzemin eşinin de bi arkadaşı varmış,arayıp hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim diye götürüyomuş,teyzem biraz dişlidir,teyzemde bize gelirdi çocuklarla,sonra bi gün dedim ki teyze ya sen hep burdasın ne iş sorma ya falan dedi sonra bi gün dayanamamış,eğer bu adamla devam edeceksen seni boşarım demiş o da yemin etmiş bi daha gitmicem diye çünkü adam artık kadın kız muhabbetine falan girmeye başlamış,demem şu ki dikkat et bütün erkeklerin mayasında az çok vardır,güzel bi hatun görseler ağızlarının suyu akar,sen ne kadar güzel olsanda bu gerçek böyledir
benim erkek arkadaşım ilk zamanlar ne iltifatlar ediyordu,en son bana ''güzelsin'' ne zaman dedi inan hatırlamıyorum gerisini sen düşün :)

Amin. gülecegim günlerde gelecek elbet umut ediyorum halaa

tabi üstünü kapatmasına izin verme, arkadşınada destek olun tabi canım. cocugun ilgiye bakıma ihtiyacı vardır yalnız bırakılmaz öyle

devir degisti facebookta biri ceker resim koyar rasgele gorur, biri gormustur soyler vs vs sonradan yalan cikmasin diye anlatilabilir ama gece eve gelmeyip bir de resimli bir yalan anlatiyorsa hic inanilir degil.

ve bu arkadas 4yildir kiz arkadasiyla evini paylasiyordu, oda yok..

ev bostu yani.. direk bu geldi aklima.. ama üstü parfum yada kadinsi birsey kokmuyordu..

düsüncesi bile cok kötü =(

ve bu arkadas 4yildir kiz arkadasiyla evini paylasiyordu, oda yok..

ev bostu yani.. direk bu geldi aklima.. ama üstü parfum yada kadinsi birsey kokmuyordu..

düsüncesi bile cok kötü =(

kıyafetinde ruj izi?yada saç teli? ara

ben neredeyse 1 senedir, bunu yapmazsan giderim bak, bu böyle olmazsa biter bu is diye diye, en ufak seyde tehdit ede ede, hic bir teshiri kalmadi sanirim , ya bir kulaktan girip cikiyor, yada duymaya alistigi icin ciddiye almiyor ama cidden giderimm.. =( onada hak veriyorum, bastan dengeyi kuramadik biz.. ama böyle birseyide hak etmedim sonuc olarak..

Bu ilişki çoktan bitti bence..birbirinizi çok yıprattığınız sadece tek tarafın sevip değer vermesiyle yürümez bu ilişki..ben kızlarla gecenin öyle bittiğine hiç inanmadım..sanırım artk sana hem saygısını hem sevgisini kaybetmiş bunu artık kazanamazsın çok yıprattın üzüldün kendini ama yeter toparlan ve ayrıl

bütün erkekler aynı demek yabancı-türk farketmiyor . birde yabancı kızlar çok rahat .ilk gördüğü adamla bile birlikte olabiliyorlar ...kültürleri böyle . şüphe duymakta haklısın ama nasıl öğrenebilirsin ki ..

bu ayrilma fikri kafamda hep vardi, onu tanidigim günden beri.. onu ilk görüdügümde dedim ki..tamam selamlastin, konustun ama birdaha olmayacak cünkü o yabanci ve ondan etkilenemezsin..

sonra ilk bulusma.. yine dedim tamam bulustum, konustum ama sondu..birdaha görüsmem yanlis olur.. ve bile bile atese yürüdüm ben biliyor musun sen.. canim yanacak biliyorum ama..aman bosver diyorum.. herseyi görüyorum biliyorum ama tinlamiyorum.. iste hep böyle gecti benim zamanim.. evlendik.. ama yinede aile olamadik cünkü bendeki sorun ait hissedememe .. ondaki sorunda bende olan sogukluk..

bence yalan söylemişe benzemiyor sonuçta yalan söylese kızlar bar içki demez başka şeyler uydurur :)

Terapi görmeyi düşünürmüsün? Almanyadasın sanırım orda psikanalistler derneğine üye olan çok iyi türk psikanalistlerde varmış..ve terapileri sigorta ödüyor almanyada.. 1-2 sene aksatmadan tamamlarsan bambaşka bir insan olursun tüm problemlerin ve yanlış mekanizmalarını çözersin..ve bu evliliğini bile kurtarabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…