kizlar ben bu adama ne yapayim simdi?

bilmiyorum nasil ögrenebilirim.. acik acik sordum ben.. cidden anlattigin kadar masum muydun, biliyorum ev bos dedim..oda sakin devamini getirme bunu duymak istemiyorum dedi..

sonrada sordum iste sence bu olanlar cokmu normaldi diye.. normal olmasa bile geri getirmem zamani, dedi ve gitti yatti..

kızlarlada bütün gece ses kaydı yapsaymış o zaman eşim konuşmadığıma inanmaz diye..

bence yalan söylemişe benzemiyor sonuçta yalan söylese kızlar bar içki demez başka şeyler uydurur :)

rahatsiz etmeyim diye, bir kac sms attim, ne zaman geliyorsun, gelmen saat kaci bulur ona göre bileyim diye..oda arkadasla sohbet koyu ama cok gecikmem diye cevap verdi, ve gelis saati sabahi buldu..

madem bastan söyle olanlari.. haksizmiyim? kendimi salak gibi hissediyorum..

o zaman sende aynısını yap . küstah küstah ne yapayım zamanı geri alamam de . bu kadar basit mi . valla bunlar türk-yabancı farketmiyor hepsi öküz afedersin rahatlığa bak .. nereli senin eşin ?

kızlarlada bütün gece ses kaydı yapsaymış o zaman eşim konuşmadığıma inanmaz diye..

cocukmu kandiriyor.. illa bir kac laf ettmisindir degilmi, öyle uzun uzun konusmadiysan bile..

ama yok.. hayir ben kesinlikle hic konusmadim, ben konusmadim, ben sohbet etmedim diyip durdu ..b..ok konusmadin..

olayda baştan sona haklısın zaten başıma gelse ne yapardım bilmiyorum.ama mesela benm eşim yalan söylese mesela kızlarlayım demezde ahmetteyim der.bende yalan söylediğini başka yerden duyarım.o yüzden dedim :)) bu konuyu iyice konuşman lazım.ama ne olur böyle birşey için hop diye boşanma.zaten herkes boşanmayı aklına koyuyor artık bu devirde.sen iyi düşün tart konuş olmazsa bakarsın :)

Çok komik açıklama olmuş hiç inandırıcı değil ama :/ Kırık ayağı alçıya almıştır değil mi ziyarete gidelim desen eşine ?

Son düzenleme:
o zaman sende aynısını yap . küstah küstah ne yapayım zamanı geri alamam de . bu kadar basit mi . valla bunlar türk-yabancı farketmiyor hepsi öküz afedersin rahatlığa bak .. nereli senin eşin ?

macar yada macarisantli mi deniyor orasini bir cözemedim..

intikam icin bu kadar ucuz yapmam kendimi ama bir sekilde cezasi verilecek.. bakalim..

belki gercekten masumdur diyorum kendi kendime..ama hissim o yönde degil..yataga kadar gitmemisse bile..bilmiyorum baskasina dokundugunu düsünmesi bile sinirlendiriyor beni..

Çok komik açıklama olmuş hiç inandırıcı değil ama :/ Kırık ayağı alçıya almıştır değil mi ziyarete gidelim desen eşine ?

evet gercekten cok komik ve anlatma seklide komikti..sanki altina isemis bir cocuk ve isedigini gizlemeye calisiyor gibi hizli hizli anlatiyor böyle..nefes almak yok.. normalde sakin sakin konusur.. tane tane..

iste bu durumu beni cok süphelendirdi..

canim dedim..madem kirik ayagi, gidelim kalktikdan sonra diye.. kirik degil ayagi, incinmis ama cok incinmis kirilma derecesinde incinmis ama kirik degilmis..

yinede kacis yok.. kalksin bir bakalim..

kızlarla konuşmadığına inanmadım.Kızlar yüz bulmasa bir tek kişi için kalkıp masaya gelmezlerdi üstelik.Arkadaşının düştüğüne hele hiç inanmadım,düştüyse bile hastanelik olmamıştır.Sabaha kadar kızlarla olduğunu düşünüyorum.

Bak ya şu erkekler varrr yaaa canım eşini senden daha iyi kimse tanımaz sen bir tuhaflık var diyorsan vardır git üstüne inanmadığını anlasın seni bir daha kandırmaya çalışmasın

olayi ilk duydumda sekilden sekile girdim ben.. sok, üzüntü, kirginlik, hayal kirikligi, kendimi degersiz hissetme, kendimi salak hissetme gibi duygulardan duygulara gecis yaptim durdum..

ve suan hissettigim kiskanclik ve süphe.. cok kiskandim ya.. birde kizlarin ickilerinide ödemis salak..

Bana uydurmasyon gibi geldi. İçinde olmasa kızlar geldiğinde kalkar giderdi arkadaşı ister kalır ister ğeşinden gelirdi sonuçta evli bir insan orada durmamalıydı sabahta gelmesi çok şüpheli bence aklınıza kötü şeyler getirmelisiniz hatta o arkadaşını araştırıp bacağına ne olmuş hangi hastane falan iyice bir kurcalayın yoksa bir kere yol ederse taviz verirseniz çok bahanelerle devamı gelir.

2 erkek, 2 kiz..ickili.. ve ortada gidelebilecek bos bir evde mevcut.. ooff..

sordum birde kizlar güzelmiydi diye, bilmiyorum yüzüne bakmadim diyor.. sesimi yükseltmek istemiyorum ama masada oturdugun kizin yüzüne mi bakmadim dedim ama cidden cok sinirlendim..

tamam baktim ama güzelmi bilmiyorum öyle, o sekilde bakmadim dedi..

Son düzenleme:
evet yataga kadar gitmediyse bile, masum bir sohbet olduguna inanmiyorum..ve hic konusmamis olabileceginede inanmiyorum..

üstüne basa basa dedi ben hic konusmadim kizlarla diye..

canım hemen panikleme inşallah düşündüğün gibi değildir..benim anladığım kadarıyla evet eşin kızlarla konuştu muhtemelen ama sonrasında pişman oldu ve sana söyleme ihtiyacı hissetti...hızlıca anlatmış ve kendini masum göstermiş ona yüklenmekten korktuğu için...sana tavsiye bu konuyu ispat edemeyeceğin için fazla üstüne gitme çünkü inkar edecektir ve sevimsiz, dırdırcı olan sen olursun bu durumda...bundan sonra dikkat et ve çaktırmadan takip et..

gercek hicte onun anlatmadigi gibiyse artik cidden yikilirim ben.. kendime gelemem heralde..

bunu öğrenemezsin ki ama . kendi itiraf etmez asla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…