- Konu Sahibi eSmerimSin
-
bütün erkekler aynı demek yabancı-türk farketmiyor . birde yabancı kızlar çok rahat .ilk gördüğü adamla bile birlikte olabiliyorlar ...kültürleri böyle . şüphe duymakta haklısın ama nasıl öğrenebilirsin ki ..
evet...
inanmayan gözlerle baktigimda bana arkadasinin yerde yatarkenki resmini gösteriyor rezill ..hemen cekmis telefonuyla.. iyide bacagin yarali oldugunuda cekseydin keske..salak yaa..yemin ederim salak..aklinca beni salak yeirne koyuyor.. bilmiyorum yaa hic inanmadim benn..
ben hissim kuvvetlidir.. bir yengec burcu olarak.. gercekten öyle..
bence yalan söylemişe benzemiyor sonuçta yalan söylese kızlar bar içki demez başka şeyler uydurur :)
bilmiyorum nasil ögrenebilirim.. acik acik sordum ben.. cidden anlattigin kadar masum muydun, biliyorum ev bos dedim..oda sakin devamini getirme bunu duymak istemiyorum dedi..
sonrada sordum iste sence bu olanlar cokmu normaldi diye.. normal olmasa bile geri getirmem zamani, dedi ve gitti yatti..
kızlarlada bütün gece ses kaydı yapsaymış o zaman eşim konuşmadığıma inanmaz diye..
rahatsiz etmeyim diye, bir kac sms attim, ne zaman geliyorsun, gelmen saat kaci bulur ona göre bileyim diye..oda arkadasla sohbet koyu ama cok gecikmem diye cevap verdi, ve gelis saati sabahi buldu..
madem bastan söyle olanlari.. haksizmiyim? kendimi salak gibi hissediyorum..
ayni senin gibi tepki verdim ..
cok icmis, cok komik haraketleri varmis, bizimkide icmis ama sarhos degilmis, kafa güzelmis ama, o an elinde teli varmis, beni arayacakmis (sözde) ve kendini resim cekerken bulmus..
ve resim o kadar komikki.. arkadasi gerizekali gibi poz mu vermis artik bilmiyorum, resmen tip kaymis..
o zaman sende aynısını yap . küstah küstah ne yapayım zamanı geri alamam de . bu kadar basit mi . valla bunlar türk-yabancı farketmiyor hepsi öküz afedersin rahatlığa bak .. nereli senin eşin ?
cocukmu kandiriyor.. illa bir kac laf ettmisindir degilmi, öyle uzun uzun konusmadiysan bile..
ama yok.. hayir ben kesinlikle hic konusmadim, ben konusmadim, ben sohbet etmedim diyip durdu ..b..ok konusmadin..
Çok komik açıklama olmuş hiç inandırıcı değil ama :/ Kırık ayağı alçıya almıştır değil mi ziyarete gidelim desen eşine ?
evet gercekten cok komik ve anlatma seklide komikti..sanki altina isemis bir cocuk ve isedigini gizlemeye calisiyor gibi hizli hizli anlatiyor böyle..nefes almak yok.. normalde sakin sakin konusur.. tane tane..
iste bu durumu beni cok süphelendirdi..
canim dedim..madem kirik ayagi, gidelim kalktikdan sonra diye.. kirik degil ayagi, incinmis ama cok incinmis kirilma derecesinde incinmis ama kirik degilmis..
yinede kacis yok.. kalksin bir bakalim..
olayda baştan sona haklısın zaten başıma gelse ne yapardım bilmiyorum.ama mesela benm eşim yalan söylese mesela kızlarlayım demezde ahmetteyim der.bende yalan söylediğini başka yerden duyarım.o yüzden dedim :)) bu konuyu iyice konuşman lazım.ama ne olur böyle birşey için hop diye boşanma.zaten herkes boşanmayı aklına koyuyor artık bu devirde.sen iyi düşün tart konuş olmazsa bakarsın :)
kızlarla konuşmadığına inanmadım.Kızlar yüz bulmasa bir tek kişi için kalkıp masaya gelmezlerdi üstelik.Arkadaşının düştüğüne hele hiç inanmadım,düştüyse bile hastanelik olmamıştır.Sabaha kadar kızlarla olduğunu düşünüyorum.
evetyataga kadar gitmediyse bile, masum bir sohbet olduguna inanmiyorum..ve hic konusmamis olabileceginede inanmiyorum..
üstüne basa basa dedi ben hic konusmadim kizlarla diye..
Bana uydurmasyon gibi geldi. İçinde olmasa kızlar geldiğinde kalkar giderdi arkadaşı ister kalır ister ğeşinden gelirdi sonuçta evli bir insan orada durmamalıydı sabahta gelmesi çok şüpheli bence aklınıza kötü şeyler getirmelisiniz hatta o arkadaşını araştırıp bacağına ne olmuş hangi hastane falan iyice bir kurcalayın yoksa bir kere yol ederse taviz verirseniz çok bahanelerle devamı gelir.
macar yada macarisantli mi deniyor orasini bir cözemedim..
intikam icin bu kadar ucuz yapmam kendimi ama bir sekilde cezasi verilecek.. bakalim..
belki gercekten masumdur diyorum kendi kendime..ama hissim o yönde degil..yataga kadar gitmemisse bile..bilmiyorum baskasina dokundugunu düsünmesi bile sinirlendiriyor beni..
nekadarlık evlisiniz canım çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?