Kızlar Ben Bu Kabanı Çok Beğendim Sizce Nasıl ??

canım bu defacto'da var baktım gri, siyah, hardal rengi var :)

hardal rengini kullanıyorum ben :) kesinlikle tavsiye ederim..birincisi çok sıcak tutuyor zaten en önemlisi bu.. :) şıklığa gelince de uygun çizmeyle şapkayla harika duruyor gerçekten! bana kaç kişi nereden aldın nereden aldın diye sordu renkte çok önemli tabi hardal rengi bu kışın en sevilen renklerinden biri ve gri yada siyaha oranla daha dikkat çekici ve kaban kendini bu renkle daha çok gösteriyor :) düşünmelisin..

Son düzenleme:
$1.webp $yeni-moda-bayan-kaban-çeşitleri.webp $KORE-JAPON-STYLE-KISLIK-MANTO-CEKET-KURK-ASTAR__69038725_3.webp $JAPON-STYLE-TRENCHCOAT-MONT-COK-SIK-3519__69370221_0.webp $JAPON-STYLE-KOKOSH-KABAN-MONT-4-RENK-K9__69066654_0.webp $JAPON-STYLE-FIT-YAPAY-KURK-MONT-YENI-TREND__69553511_0.webp $JAPON-STYLE-fit-slim-ceket-Mavi-UYGUN-FIYAT__69383430_0.webp $hkmp-billur-araboy-kaban-1-siyah-1.webp $497561796_532.webp $392154939_632.webp $2013-victoria-secret-kaban-örnekleri-412x550.webp $2011-SONBAHAR-KIS-JAPON-STYLE-KABAN-4-RENK__47988133_0.webp $9.webp $yeni-trend-beyaz-kaşe-bayan-kaban-örnekleri-412x550.webp
Ben de bir kaç model eklemek istedim.:28:

Son düzenleme:
kötü değil canım klasik..hani üzerinde daha dikkat çeksin kendini göstersin istiyorsan hardal rengini düşünmelisin bu anlamda dedim :) yoksa hani belki sen klasik beğeniyorsundur neden kötü diyelim ki :)

Güzel bence, ayrıca önden düğmeli klasik kabanlara göre daha kullanışlı bana göre. Ama sen çok açık tenli değil miydin? Koyu lacivert, koyu yeşil, kırmızı vs. daha iyi durur sanki. Bir de bence lcw'ya da bir bak. Bu modelin aynısının içi çıkarılabilir kürklü olanı vardı orda. Böylece baharda da kullanabilirsin.

Güzel bence, ayrıca önden düğmeli klasik kabanlara göre daha kullanışlı bana göre. Ama sen çok açık tenli değil miydin? Koyu lacivert, koyu yeşil, kırmızı vs. daha iyi durur sanki. Bir de bence lcw'ya da bir bak. Bu modelin aynısının içi çıkarılabilir kürklü olanı vardı orda. Böylece baharda da kullanabilirsin.

beyaz tenliyim ama aşırıda değil beğendim renge takıldım keşke başka rengi olsa :(

Back
X