- 24 Nisan 2015
- 14
- 0
- 1
- Konu Sahibi yagizinannesi
-
Ben falcinin yada hocanin adini vermedim. Su an napmam geerekiyor onu bilemedigim icin yardm istedim[/QUOTE
Elin falcisi oturdugu yerden sallamis tutmus. Saglam kari bu, kacirma. En azindan bir cay ismarla
ama ben biraz seçiciyim piscolata erkeği olsun uzun zayıf esmerrr karizmatikkkkkkkKismetin en alasini bulur
ama ben biraz seçiciyim piscolata erkeği olsun uzun zayıf esmerrr karizmatikkkkkkk
arkadaşım sen çok akıllısın da biz aptalmıyız?Kizlar ben falcinin adini verdimmi... herhangi bi reklam yaptimmi.... esimi yakaladim... bu yaptiginiz cok ayip
eger benm oyle bi amacm yoksa allah sizi kahretsin varsada beni
Eşiniz nasıl biri? Kötü bir eş ve baba mı?Amcamin oglu cunki asla anlasamazlar[/QUOTE
tühhhhh kızzzzz tamda budefa oldu demiştim bu adamlardan biryerde satılıyormu parası neyse veripte alayımAnammm, senin derdine o falci bile derman bulamaz bacim
tühhhhh kızzzzz tamda budefa oldu demiştim bu adamlardan biryerde satılıyormu parası neyse veripte alayım
kimbilir şimdi kiminle oynaşıyor piscolata erkeğimTövbe tövbe, cuma gunu gunaha girmeyek simdi. Sen en iyisi abla ile mesajlas falci iyidir iyi candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?