24Yaşınız kaç?
Pasiflik genelde özgüvensizlikten ya da yetiştirilme tarzından kaynaklı oluyor.psikolojik destekle yavaş yavaş kazanabilirsinizKizlar ben calisma hayatimda asiri derecede pasifim.tabiri caizse yirtik olamiyorum.eski magaza mudurumuz ben sana bu magazayi gozu kapali emanet edebilirim. Ama cok pasifsin demisti.eger boyle devam edersem hep personel olarak kalcam.akil verin nasil girisken olabilurim.bu durumumdan nefret ediyorum。telefondan yaziyorum umarim anlatabilmisimdir.
Hakkınızı arayın haksızlık karşısında susmayın kendinizi ezdirmeyin bunları zaten yapıyorsanız pasif değilsinizdir sadece girişken olmayabilirsiniz ki buda huy kişilik meselesi değiştirmeye çalışmayın bence saygılı ve iyi niyetli olmak herzaman kazandırır evet bazen üzülen siz olabilirsiniz ama inancliysaniz Allah üzülen kalplerdeyim dememiş mi? Gereksiz laubalilik sergilemek çok ve bos konuşmak yerine biraz çekingen olmak uzun vadede daha iyidir:) ama ilk söylediğim maddelere dikkat edin onlari sağlamakta sıkıntınız varsa o konuda degisim saglayin gerisi sizsiniz kendinizi böyle sevin:)Kizlar ben calisma hayatimda asiri derecede pasifim.tabiri caizse yirtik olamiyorum.eski magaza mudurumuz ben sana bu magazayi gozu kapali emanet edebilirim. Ama cok pasifsin demisti.eger boyle devam edersem hep personel olarak kalcam.akil verin nasil girisken olabilurim.bu durumumdan nefret ediyorum。telefondan yaziyorum umarim anlatabilmisimdir.