Kizlar ben cok pasifim.

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kizlar ben calisma hayatimda asiri derecede pasifim.tabiri caizse yirtik olamiyorum.eski magaza mudurumuz ben sana bu magazayi gozu kapali emanet edebilirim. Ama cok pasifsin demisti.eger boyle devam edersem hep personel olarak kalcam.akil verin nasil girisken olabilurim.bu durumumdan nefret ediyorum。telefondan yaziyorum umarim anlatabilmisimdir.

Canim merhaba bence hic uzulme pasifim diye. Pasif demek isini layikiyle yerine getirememek, isini eksik yapmak. Yirtik olunca her lafa bi cevap verince iyi olmus olmuyorsun. Senin icine nasil siniyorsa o sekilde davran bence. Ama haa yok illa ben oyle olucam diyosan lafini soylerken cekinmiceksin ne dusunurler ne derler demeden korkmadan soyluceksin. Ama bence bu iyi bisey degil kotu izlenim birakir...

A****** millionare diye bi kitap olmasi lazim onu oku bide seminerlere katil. illa olmak istiorsan.

Bence bu insanın yapısıyla alakalı yani nasıl olunur bilemedim içinden gelmesi lazım

Pasiflik genelde özgüvensizlikten ya da yetiştirilme tarzından kaynaklı oluyor.psikolojik destekle yavaş yavaş kazanabilirsiniz

Hakkınızı arayın haksızlık karşısında susmayın kendinizi ezdirmeyin bunları zaten yapıyorsanız pasif değilsinizdir sadece girişken olmayabilirsiniz ki buda huy kişilik meselesi değiştirmeye çalışmayın bence saygılı ve iyi niyetli olmak herzaman kazandırır evet bazen üzülen siz olabilirsiniz ama inancliysaniz Allah üzülen kalplerdeyim dememiş mi? Gereksiz laubalilik sergilemek çok ve bos konuşmak yerine biraz çekingen olmak uzun vadede daha iyidir:) ama ilk söylediğim maddelere dikkat edin onlari sağlamakta sıkıntınız varsa o konuda degisim saglayin gerisi sizsiniz kendinizi böyle sevin:)

Pasiflik özgüven eksikliğinden kaynaklanır. Psikolojik destek almak işe yarar mutlaka.

Bu tür konumlarda evet demen gereken yerde evet hayır demen gereken yerde hayır demelisin.
kırmamak üzmemek yada laf işitmemek için olması gereken kararlardan ödün vermemen gerekiyor
aslında bu, zamanla oturacak, gördükçe yaşadıkça değişecek nerede nasıl davranacağını öğreneceksin
24 yaşındasın daha, körpeciksin
anladığım karadı ile de duygusalsın, hayat seni de zamanla tabiri caizze yırtıklaştıracak tatlım
yerinde olsam pasif diye nitelendirdiğin hallerimin tadını çıkarırdım :)
yolun açık olsun

Mağaza müdürünün demek istediği pasifsin insanları yönetmesin söz geciremezsin sanırım bunu yenmek de elinde aslında çünkü adam da haklı sana mağaza emanet edebilmesi için senin yasitindaki insanları yonebilmen lazım soğukkanlı yumuşak yüzlü amabur yere kdr ben despot biriyim mesela kardeşimin okuluna ziyarete gittiğimde bir derse girmeyi sevmiyor bizim kızlar kocaların sınıftan öğretmenleri teşekkür etti ilk defa bu kdr erken inmişler kardeşimin ve arkadaşları hepsi tirsar mesela biraz insanın yüzünden de kaynakli bence görümcem mesela öğretmen diyorum ya seni nasıl dinliyorlar o kdr tatlı ki hani hiç öğretmen demezsin :)

Bende Öyleyim müdür olmak istiyorum şef olmak istiyorum yükselmek istiyorum bilgim eğitimim tecrübem var ama gel Gör ki Pasifim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…