Kızlar ben düşük mü yapıyorum ?

Selam kızlar 2 3 haftalık hamileyim ve kanamalarım var 6 gün olcak nerdeyse kırmızı pembe kahverengi doktora gittim değerlerin düşüyor 2 gun sonra tekrar gel kan ver dedi bunun sebebi nedir 280:den 180 e inmiş ?
Kimyasal gebelik geçiriyorsun ondan dolayı beta hcg düşüyor

Kimyasal gebelik de parça kalıyor mu kesem gözüküyor du ama küçücük
Sanmıyorum doktor bana öyle birşey dememişti. Parça dış gebelik ve kürtaj olunca kalabiliyor galiba. Kimyasal gebelik embriyonun sağlıklı olmadığı için yaşanıyor yani daha yolun başında iken düşüyor tutunamıyor bende tek bir parça halinde düştü. Doktora sormadın mı ?

Selam kızlar 2 3 haftalık hamileyim ve kanamalarım var 6 gün olcak nerdeyse kırmızı pembe kahverengi doktora gittim değerlerin düşüyor 2 gun sonra tekrar gel kan ver dedi bunun sebebi nedir 280:den 180 e inmiş ?
Salı günü en geç doktora gideceğinizi soylemistiniz geçen ki konuda siz gerçek misiniz ya

Sordum 2 gün sonra gel dedi sağlıksız gebelik olabilir dedi sadece değerin düşüyor dedi bu kdr anlamadı sanırım ondan pazartesi bakcak yine

Siz kimyasal gebelik mi yaşadınız kese varmıydi ve parça basıl bişey küçük mü

Sordum 2 gün sonra gel dedi sağlıksız gebelik olabilir dedi sadece değerin düşüyor dedi bu kdr anlamadı sanırım ondan pazartesi bakcak yine
Tamam o zaman artık korkmana gerek yok beta düşene kadar 2 günde bir kan ver sağlıksız gebelik demiş işte yani parça olayı yok. Şuan gebelik düşüncen olduğu için bu durumun farkındasın bu olay korkulacak bir olay değil geçen günde söyledim birçok kadın bunu yaşıyor farkında bile olmadan düşüyor sadece adeti gecikti sanıyor. Bence artık bişeyler yazıp sorup kafanı daha çok karıştırma kimyasal gebelik geçiyorsun ve beta düşünce kanama bitecek herşey normale dönecek beta düşene kadar doktor seni takip eder zaten sorun olursa müdahale eder

Siz kimyasal gebelik mi yaşadınız kese varmıydi ve parça basıl bişey küçük mü
Ewet kimyasal yaşadım kese görülmedi ama değerim çok yüksekti. 4 5 defa kan verdim. Kanama ile attım et parçası gibi yarım parmak büyüklüğünde bir parça düştü ve sonrası lekelenme damla şeklinde devam etti. 10 gün sonra falan net hatırlamıyorum herşey normale döndü

Beta kac olması gerekiyor acaba en son 180 di ama kesin bişey demediki sadece sağlıksız olabilir dedi bu kadar dış gebelik olabilr mi peki Buda kafamı karıştırıyor kimyasalda kese varmı

Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz

Evet benim de bi kahverengi oluyor bitti sanıyorum kırmızı kanama oluyor anlamadım vajinal ultrasonda gözüktü benim kese de bu olaydan sonra hamile kalabildiniz mi tekrar acaba

Beta kac olması gerekiyor acaba en son 180 di ama kesin bişey demediki sadece sağlıksız olabilir dedi bu kadar dış gebelik olabilr mi peki Buda kafamı karıştırıyor kimyasalda kese varmı
Yani onu tam bilemiyorum işte yanlış bilgi vermeyeyim. Ama beta düştü ise sağlıksız gebelik oluyor doktor banada sağlıksız gebelik olabilir dedi ve oldu. Beta 180 pazartesine kadar düşer heralde olmazsa Çarşamba günü son kanı vermiş olursunuz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…