- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
Ben korundum tekrar bu yıla kadar şuan gebelik düşünüyorum ama henüz olmadı. Kimyasal genelik arkasından hemen hamile kalınabiliyor. Kanamanız bitince tekrar ilişki oluyor. Kimyasal gebelik eşlerin sağlıklı olduğunu gösteriyor demişti doktor bana yani bir sonraki ay bile hamile kalabilirsin demişti ama ben korundum dediğim gibiEvet benim de bi kahverengi oluyor bitti sanıyorum kırmızı kanama oluyor anlamadım vajinal ultrasonda gözüktü benim kese de bu olaydan sonra hamile kalabildiniz mi tekrar acaba
Yani haftaya kadar kanamam da bitebilirmi öylemi diyorsunuz birde bundan sorna ne zaman adet oldunuzYani onu tam bilemiyorum işte yanlış bilgi vermeyeyim. Ama beta düştü ise sağlıksız gebelik oluyor doktor banada sağlıksız gebelik olabilir dedi ve oldu. Beta 180 pazartesine kadar düşer heralde olmazsa Çarşamba günü son kanı vermiş olursunuz diye düşünüyorum
Ben ilk konuştuğumda kürtaj olmak istiyorum demiştim ilk öğrendiğim de şimdi buna gerek yok dimi ben aldırmak zorunda kalmayacagim ..Ben korundum tekrar bu yıla kadar şuan gebelik düşünüyorum ama henüz olmadı. Kimyasal genelik arkasından hemen hamile kalınabiliyor. Kanamanız bitince tekrar ilişki oluyor. Kimyasal gebelik eşlerin sağlıklı olduğunu gösteriyor demişti doktor bana yani bir sonraki ay bile hamile kalabilirsin demişti ama ben korundum dediğim gibi
Maalesef kimyasal gebelik yine de Dr nuz ilaç iğne filan verdiyse onları kullanın çok geçmiş olsunSelam kızlar 2 3 haftalık hamileyim ve kanamalarım var 6 gün olcak nerdeyse kırmızı pembe kahverengi doktora gittim değerlerin düşüyor 2 gun sonra tekrar gel kan ver dedi bunun sebebi nedir 280:den 180 e inmiş ?
Teşekkür ederimMaalesef kimyasal gebelik yine de Dr nuz ilaç iğne filan verdiyse onları kullanın çok geçmiş olsun
Hayır gerek yok ama ilaç iğne falan yazar mı bilmiyorum.Ben ilk konuştuğumda kürtaj olmak istiyorum demiştim ilk öğrendiğim de şimdi buna gerek yok dimi ben aldırmak zorunda kalmayacagim ..
Beta düşer haftaya büyük ihtimal kanama daha sürebilir korkutmasın seniYani haftaya kadar kanamam da bitebilirmi öylemi diyorsunuz birde bundan sorna ne zaman adet oldunuz
Teşekkür ederim bakalım gidince ne diyecekBeta düşer haftaya büyük ihtimal kanama daha sürebilir korkutmasın seni
Sizin agrı var miydi acaba çok bazen ağrıyor benim adet olcakmiscgibiBeta düşer haftaya büyük ihtimal kanama daha sürebilir korkutmasın seni
Hatırlamıyorum ki başlarda çok olmuştu o aklımda kalmışSizin agrı var miydi acaba çok bazen ağrıyor benim adet olcakmiscgibi
Evet ama aldırmaya gerek kalmıcak gibi allahtan, kimyasal gebelik olabilir kanamam varya zaten değerlerim düştüKesin aldıracam falan diyordunuz ailenizden dolayı umarım kararınız degismistir
Anladım teşekkür ederimHatırlamıyorum ki başlarda çok olmuştu o aklımda kalmış
Silinen mesaj mı var acaba. Ben sadece düşük mü yapıyorum diye normal bir soru sorduğunu görüyorum konu sahibinin. Hatta üzüldüm beta değeri düşmüş diye. Niye anneliği hak etmediğini düşündünüzNe kadar tuhafsiniz konu sahibi cogu insan hamile kalamaz milyonlari verse bile 1 cocuk vermez rabbim...bazi insanlara ise verir ama düşük tehlikesi kanamasi flan olur bebeğim dusecek mi yoksa hayatta kalacak mi diye gunlerce aglar goz yaşı döker allahim nolur yavrumu bana bagisla onu benden alma der sizin gibiler de karnindaki cocugunun ölmesini ister...annelik farklı bi seydir ve zerre kadar hak ettiğinizi düşünmüyorum...siteden atilacagimi bile bilsem şu sözü söylemekten geri durmucam umarim anneligi ve rabbimin minik evlat hediyesini evlat askiyla yanip bitenlere versinde tattirsin bu duyguyu sizin gibilere değil....kim bilir su konuyu kac hamile olup düşük tehlikesi olan kanamasi olan kadın okuyodur ve kac cocugu olmayan kadın okuyodur ve diyolardirki biz kilina zarar gelmesin derken bu nasil bir varlikk diyodurrr...bi tane düşük yaptim bilirim acisini cunku insan hamile oldugunu ogrendigi an o annelik hissiyati tepeden tirnaga bürünüyor insana ve sen karnindaki nokta kadar olan o seye diyosun ki o benim yavrummm....
Ne kadar tuhafsiniz konu sahibi cogu insan hamile kalamaz milyonlari verse bile 1 cocuk vermez rabbim...bazi insanlara ise verir ama düşük tehlikesi kanamasi flan olur bebeğim dusecek mi yoksa hayatta kalacak mi diye gunlerce aglar goz yaşı döker allahim nolur yavrumu bana bagisla onu benden alma der sizin gibiler de karnindaki cocugunun ölmesini ister...annelik farklı bi seydir ve zerre kadar hak ettiğinizi düşünmüyorum...siteden atilacagimi bile bilsem şu sözü söylemekten geri durmucam umarim anneligi ve rabbimin minik evlat hediyesini evlat askiyla yanip bitenlere versinde tattirsin bu duyguyu sizin gibilere değil....kim bilir su konuyu kac hamile olup düşük tehlikesi olan kanamasi olan kadın okuyodur ve kac cocugu olmayan kadın okuyodur ve diyolardirki biz kilina zarar gelmesin derken bu nasil bir varlikk diyodurrr...bi tane düşük yaptim bilirim acisini cunku insan hamile oldugunu ogrendigi an o annelik hissiyati tepeden tirnaga bürünüyor insana ve sen karnindaki nokta kadar olan o seye diyosun ki o
Kac tane konu actigina bi bakarsiniz bebegin dusmesi istiyomus flan filan nisanlisiyla istemeden yapmislarmis diger konularida okursaniz anlarsinizSilinen mesaj mı var acaba. Ben sadece düşük mü yapıyorum diye normal bir soru sorduğunu görüyorum konu sahibinin. Hatta üzüldüm beta değeri düşmüş diye. Niye anneliği hak etmediğini düşündünüz
Ay bende bu başlığı gördüm de üzüldüm kızcağız düşük yapıyor diye. Öyle şeyler çok sinirlerimi bozuyor iyi ki görmemişim öncekileriKac tane konu actigina bi bakarsiniz bebegin dusmesi istiyomus flan filan nisanlisiyla istemeden yapmislarmis diger konularida okursaniz anlarsiniz
Sizde hamilesiniz ve eminim karninizdaki yavrunuza en ufak bi tehlike ve zarar gelmesini istemezsiniz oyle degil mi... kanamaniz olsa saat kac olursa olsun hastaneye kosarsiniz ama konu sahibinin ailesine verecek cevabi olmadigi icin ölürse ölsün ailemden habersiz oldugu icin ki nisanlilar yani bilseler ne olabilir ki karnindaki cocuktan daha önemli diyecek kadar degersizmis gebeligi...kiziyorum cunku ya onlem alinip yapilmali biseyler yada olunca günahsız cocuklarin aldirilip istenmemeleri...onlar anne karnına kendi istedikleri icin gelmiyolar iki kisi isteyerek biseyler yasiyo ve olan minicik bebeklere oluyo....iste bu yuzden herkes anne olmamali hele ki konu sahibi asla...Ay bende bu başlığı gördüm de üzüldüm kızcağız düşük yapıyor diye. Öyle şeyler çok sinirlerimi bozuyor iyi ki görmemişim öncekileri
180 di ya 23 e düşmüş düşük yapmışsın dedi doktor o da kese değilmiş kan pıhtısıymış dediKimyasal gebelik geçiriyorsun ondan dolayı beta hcg düşüyor
Evet düşük yapmışımAy bende bu başlığı gördüm de üzüldüm kızcağız düşük yapıyor diye. Öyle şeyler çok sinirlerimi bozuyor iyi ki görmemişim öncekileri
Bu kadar strese zaten olmadı allahtan hep kürtaj yapmak zorunda kalmamak için dua ettim beta 25 e düşmüş kese de kan pıhtıymış gelişememiş zaten kapayin çenenizi beni Allah yargılar siz degilSizde hamilesiniz ve eminim karninizdaki yavrunuza en ufak bi tehlike ve zarar gelmesini istemezsiniz oyle degil mi... kanamaniz olsa saat kac olursa olsun hastaneye kosarsiniz ama konu sahibinin ailesine verecek cevabi olmadigi icin ölürse ölsün ailemden habersiz oldugu icin ki nisanlilar yani bilseler ne olabilir ki karnindaki cocuktan daha önemli diyecek kadar degersizmis gebeligi...kiziyorum cunku ya onlem alinip yapilmali biseyler yada olunca günahsız cocuklarin aldirilip istenmemeleri...onlar anne karnına kendi istedikleri icin gelmiyolar iki kisi isteyerek biseyler yasiyo ve olan minicik bebeklere oluyo....iste bu yuzden herkes anne olmamali hele ki konu sahibi asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?