Kimyasal gebelikte kese bile oluşmaz olusamaz sadece kanda ve idrarda hamile oldugunuzu fark edersiniz. Kese bile oluşmadan kan degeriniz sıfırlandıgı anda adet olursunuz zaten . Ama doktorun kontrol etmesi gerek tabiSiz kimyasal gebelik mi yaşadınız kese varmıydi ve parça basıl bişey küçük mü
Yok kuzu beta sıfırlandığında başlamıyor adet. Beta Adet olmaya başlayınca düşmeye başlıyor. Bende yaşadım baya yüksekti beta ondan biliyorum. Belkide betaya göre bünyeye göre değişiyordur benim yazmamdaki sebep birçok arkadaş araştıyor okuyor ondanKimyasal gebelikte kese bile oluşmaz olusamaz sadece kanda ve idrarda hamile oldugunuzu fark edersiniz. Kese bile oluşmadan kan degeriniz sıfırlandıgı anda adet olursunuz zaten . Ama doktorun kontrol etmesi gerek tabi
Anladım kanama bir süre daha devam eder sonra normale döner herşey180 di ya 23 e düşmüş düşük yapmışsın dedi doktor o da kese değilmiş kan pıhtısıymış dedi
Arayip söyledi doktor 12 gün sonra geçmezse gel dedi ama parça falan kalmıyormu sonuç 23 işte düşük yapmışsın diyince bitmiş mi oluyor anlamadım aldırma falan gerek yok MuşAnladım kanama bir süre daha devam eder sonra normale döner herşey
Bende yasadım canım 387 gormustum ilk belki düşerken fark ettim hamile oldugumu sonrasinda sifirlanmisti hatta doktor 6 gun kullanacagim dusmesi icin rahatca ilac vermisti yarim yarim alacaksin diye o rahmimi oyle bir kasiyordu ki sancılari çok kotuyduYok kuzu beta sıfırlandığında başlamıyor adet. Beta Adet olmaya başlayınca düşmeye başlıyor. Bende yaşadım baya yüksekti beta ondan biliyorum. Belkide betaya göre bünyeye göre değişiyordur benim yazmamdaki sebep birçok arkadaş araştıyor okuyor ondan
Bende çok bi sıkıntı olmadı canım yanlış hatırlamıyorsam kanaöa başladığında adet sancısı olmuştu. Benimde 1000 di ilk kan testim. Doktora gittim kan testimi yaptı kimyasal dedi iki gün sonra yeniden kana gel dedi giderken kanama başladı beta kan testinde 700 lere düştü. 2 3 defa gittim böyle teste. Sonra parça düştü kanama bir süre daha devam etti. Seninkine kanama başlamadığı için mecbur doktor müdahale etmiş ilaçla aslında kendi kendine düşüyor gebelik düşünmeyen kadınlar da bunu adet gecikmesi sanıyormuş doktor böyle anlatmıştı bana. BEnde gitmeseydim 2 gün daha anlamıcaktım geciktim sanacaktım. MAşallah hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. BEnde istiyorum ama henüz olmadı dualarına benide dahil edersen mutlu olurumBende yasadım canım 387 gormustum ilk belki düşerken fark ettim hamile oldugumu sonrasinda sifirlanmisti hatta doktor 6 gun kullanacagim dusmesi icin rahatca ilac vermisti yarim yarim alacaksin diye o rahmimi oyle bir kasiyordu ki sancılari çok kotuydu
Ederim canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahhBende çok bi sıkıntı olmadı canım yanlış hatırlamıyorsam kanaöa başladığında adet sancısı olmuştu. Benimde 1000 di ilk kan testim. Doktora gittim kan testimi yaptı kimyasal dedi iki gün sonra yeniden kana gel dedi giderken kanama başladı beta kan testinde 700 lere düştü. 2 3 defa gittim böyle teste. Sonra parça düştü kanama bir süre daha devam etti. Seninkine kanama başlamadığı için mecbur doktor müdahale etmiş ilaçla aslında kendi kendine düşüyor gebelik düşünmeyen kadınlar da bunu adet gecikmesi sanıyormuş doktor böyle anlatmıştı bana. BEnde gitmeseydim 2 gün daha anlamıcaktım geciktim sanacaktım. MAşallah hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. BEnde istiyorum ama henüz olmadı dualarına benide dahil edersen mutlu olurum
Ayy bende böyle yaptım ya evliliğimin 2.yılıydı çocuk istedim ilk ayda oldu kimyasal oldu işte sonra hazır değilmişim dedim bu yıl başına kadar erteledim işte 5 aydır deniyorum. Kaçıncı denemede hamile kaldın canım yaş kaç. Ben yaşta geciktim 30 bitiyorEderim canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahhparca kalır diye korktu galiba doktorum sonrasında 2 sene daha bekledim vakti zamanı gelmiş demekki
Bende 2 yıldan fazla oldu yani kimyasal geçireliEderim canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallahhparca kalır diye korktu galiba doktorum sonrasında 2 sene daha bekledim vakti zamanı gelmiş demekki
29 oldum canım bende 4 senelik evliyim 5 giriyorduk güzel haberi aldık hic stres yapmayacaksin kesinlikle 2 senedir bekliyorduk bizde tadını çıkart bazı şeylerin bence bebis gelecegi zamanı biliyor ☺Ayy bende böyle yaptım ya evliliğimin 2.yılıydı çocuk istedim ilk ayda oldu kimyasal oldu işte sonra hazır değilmişim dedim bu yıl başına kadar erteledim işte 5 aydır deniyorum. Kaçıncı denemede hamile kaldın canım yaş kaç. Ben yaşta geciktim 30 bitiyor
Rahim filmi cektirdin miBende 2 yıldan fazla oldu yani kimyasal geçireli
Vala yeteri kadar herşeyin tadını çıkardık kuzum bence çevremdekiler 2 yi doğuracak millet olmuyor mu diye bakmaya başladı bizi. istemedim yapmadım şimdiye kadar diyorum anlamıyorlar insanın moralini iyice bozuyorlar29 oldum canım bende 4 senelik evliyim 5 giriyorduk güzel haberi aldık hic stres yapmayacaksin kesinlikle 2 senedir bekliyorduk bizde tadını çıkart bazı şeylerin bence bebis gelecegi zamanı biliyor ☺
Bugün regl oldum canım. Pazartesine randevu aldım düşün o kadar şaşırmışım ki reglin 3.gününe randevu aldım diye dolanıyorum bende 4.günü oluyorRahim filmi cektirdin mi
Bosver takma onlari banada dediler kac sefer siz dua edin insallah hayirlisiyla dedim ve supriz çıkageldi stres faktoru cok onemli cunku bende hic tahmin etmedigim bir ay da gebe kaldım takip bile etmiyordumVala yeteri kadar herşeyin tadını çıkardık kuzum bence çevremdekiler 2 yi doğuracak millet olmuyor mu diye bakmaya başladı bizi. istemedim yapmadım şimdiye kadar diyorum anlamıyorlar insanın moralini iyice bozuyorlar
Rahim filmi onemli bak canim benim sag tupumde gecis olmamıştı sol açıktıBugün regl oldum canım. Pazartesine randevu aldım düşün o kadar şaşırmışım ki reglin 3.gününe randevu aldım diye dolanıyorum bende 4.günü oluyorhsg ve amh isteyeceğim doktordan 1 yıla yaklaştı diyeceğim. Nisan ayında vajinal ve karın ultrasonu ile baktılar sorun yok dediler. Hormonlarda normal dedi şimdi başka doktora gideceğim
Ewet pazartesi gidip hsg istediğimi söyleyeceğimRahim filmi onemli bak canim benim sag tupumde gecis olmamıştı sol açıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?