Asıl tuhaf olan kendini tanınıyor falan sanmasi. Benim haberim bile yok kendisinden.tavşan dağa küsüyor dağın haberi olmuyor. binlerce üye var giden gitsin arkadaş nedir bu son dakika laf çarpmaları felan. hayır ben anlamıyorum da manasız da geliyor.
Iste...maksat renk olsunGüle güle de altı üstü sanal alemde turluyoruz yahu. Bu kadar anlam yüklemeyin.
Arkadaşlar buradaki her üye sizi tanıyormuşçasına davranmasanız ve buraya bu kadar anlam yüklemeseniz keşke. Ben buradaki konulara yorum yaparım ama hangi üye yazmış, önceden ne konusu varmış oturup onun çetelesini tutmam. Size de yazmışımdır belki ama yani buradakilerin aklında her daim siz yoksunuz. Burada akıl almaya, dert paylaşmaya gelen binlerce sanal üyeden sadece birisiniz. Kararınız iyi hoş ama okuyunca "Ne alaka" diyor insan, kimse burada sizden haber beklemiyor yani. Her neyse, insanlar garip vesselam. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin, ne diyeyim.
Ben seni tanıyom ama gız
Bi üye vardı benim eski bütün konularımı okumuştu sonradan öğrendim ki takıntılıymış bütün takıntılılar beni çekiyor naapmalıyım acaba.
konu ac sonra veda edersinBen seni tanıyom ama gız
Bi üye vardı benim eski bütün konularımı okumuştu sonradan öğrendim ki takıntılıymış bütün takıntılılar beni çekiyor naapmalıyım acaba.
Hadi ya nedrn çekistiriyormus hasbamBen seni tanıyom ama gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?