Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Size saygısızlık yapmasına rağmen eşinizle samimi olmasına katlanamıyorsunuz galiba.

Tamam kardeşle eşin ilişkisi kıskanılmaz ama kızkardeş “öpüştünüz mü” diye abisine soracak ve “hayır” cevabını alınca rahatlayacak kadar haddini bilmiyorsa orada siz istemeseniz de duygularınız anormalleşir. Ayrıca 18 yaşındaki biri çocuk da değil. Biz 18 yaşında iken bambaşka bir şehirde üniversite okumaya çalışıyorduk, hiç de böyle şeylerle çevremizdekilerin özel hayatlarına müdahale etmedik.

Ben de görümcenize tahammül edemezdim yani.

beklentiniz nedir tam olarak ? görüşmeyi mi kessin , mesafe mi koysun ?

kardeş onlar elbetteki yeri gelecek tartışacak yeri gelecek can ciğer olacaklar.

onların arasındaki muhabbeti yanlış anlamlandiriyorsunuz. kardeşini sevmesi demek sizi sevmemesi yada reddetmesi anlamını taşımaz.

Bu hayatta kiskanmayacagim tek kişiler annesi kardesi falandir heralde.
Aman baska biri gelip opmesin de kardeşiyle kardesligini doya doya yasasin yada annesiyle.
Görümce yok bende ama olsun isterdim.
Sizin durumu da anladim ama sizinki kıskançlık degil.
Size tavirli davranıp abisiyle samimi olmasina kiziyorsunuz sanırım.
Iste onlar abi kardes bgun küsüp yarin kucaklasirlar ama gelin Görümce iliskisi bozuldu mu zor toparlaniyor.

Sanirim burda abisi ya da erkek kardesi olanlar konunuzu tarafli degerlendirdi. Konu opmesi sarilmasi degil ki. Ruj izinden opusmenizi sorgulamasi, bunu abisine soracak kadar densizlesmesi, camasirlarinizdan rahatsiz olmasi yine abisine soyleyip onlari kaldirtmaya calismasi falan. Cok hadsiz ve kiskanc biri galiba. 18 yasinda olmasi da cocuk falan degil bence. Ben olsam ben de sinir olurdum. Ama o oyle yaptiginda da cevap verirdim. Keske siz de cevap verseydiniz. Bundan sonra sevmemeniz de normal. Mesafe koyun bence. Yine boyle garip kiskancliklar yaparsa da cevabinizi verin.

Çocuk diye aldırmayın diyormuş ya eşiniz bence de çocuk gibi.

Biraz abartmissin canim

boş iş derken?yabancı dilim ve kariyer mesleğim var üst konuma da geçmek için sınavlarımı zorluyorum.siz değerli fikirlerinizi başkalarına verin teşekkürler.

1 haftalığına aileleri ziyarete gittik.Kendi ailemden geldiğimizde kızz gelin nerelerdesin diyor bana.gülümsüyorum buradayım diyorum.eşim anneannemlere gitcez diyor.görümcem de diyor ki e yani bir zahmet gidiverinnnn artık.böyle rahat bir kız hiç tatlı dil yok.geçen kafasını kombiye vurdu gözü olanın gözü çıksın diye bağırdı milletin içinde.

canım beni öyle iyi anladın ki çok teşekkür ederim.

ne diyebilirdim sizce?ben de yeni gelindim neye uğradığımı şaşırdım.bir de bana diyor ki abla görümcelerin olduğunu duyunca ne düşündün diyor.o an fark ettim ki ben o zamanlar bile aklıma getirmemişim böyle şeyleri.aklıma gelmezdi böyle olacağı

Kendi kalitesizliğini gösteriyor siz üzerinize alınmayın, onda kimin gözü olacakmış komik yani

siz olsanız ne yapardınız?ve sizce laf bana mıydı
Ortamdaki diğer kişilerle görümcenizin aralarında nasıl bir ilişki var onlardan birine olabilir mi bilemiyorum ama sizinle sürekli laf sokma şeklinde uğraştığına göre o an saçma salak konuşmuş muhtemelen sizeydi, ama o kadar basit ve ağtalca bir hareket ki gerçekten hiç umursamaya değmez, bırakın kendi hırsları içinde çırpınsın dursun, siz dışardan onun hırs denizinde boğuluşunu izleyin zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…