Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Ya yok artık...Aile içinde kimin kime karşı nasıl olduğunu siz nereden biliyorsunuz da hemen ''cinsel istekle alakalı'' diye kesin yargıya varıyorsunuz ? Belki abisini diğer kardeşlerinden daha yakın hissediyordur,nereden biliyorsunuz ?

Muhatap olmayın zıddına gidin hatta. 18 yaş çocuk değil bu öyle sorular sorarsa sevişiyoruz da deyin geçin. Saygısız seviyesiz tipleri hiç sevmem anası da olsa kardeşi de olsa.

Yok yahu bir şey olmaz.
ben burayı okuyana kadar hiç düşünmemiştim görümcemin kocamı öpmesi durumunu.
Ben de görümceyim. Ama kardeşim de ben de şapır şupur sevme tarzından hoşlanmıyoruz :)
Ama sarılırım. Sık konuşuruz telefonda. 2 günde 1 kesin.
Hem kardeş hem yakın arkadaşız.
Erkek-kız kardeş arasında bu bağ çok önemli. Hayat bu, ihtiyaç duyduğunda abisinin/kardeşinin yanında olacağını bilmek güven verir. :)

enseden öpmek mi yok artık
bende görünce öpcek yer bulamadı zaar dediydim. Eşim de senin yanında böyle sadece demişti. Yani fesatlıktan yapıyomuş ama ben hiç kıskanmadım. Yabancı kadın olsa kıskanayım hadi ama ablasın sen be kadın neyini kıskanayım gerçi yabancı kadının benim kocamın ensesinde ne işi var :)) o zaman da yine kadını değil kocayı paralarım :)

Konu sahibi ben sizi çok haklı buldum.benim eşimin kız kardeşi veya ablası yok.ama olsa böyle enseden falan öpüp koklamalar ben de çok uyuz olurum böyle şeylere hayır yani ne gerek var hiç mi görmüyorsunuz birbirinizi.direk derdim eşime istemiyorum yapmasın diye.tedavi olunacak bişey göremedim ben :) ama ben ikinci sınıfa giden kızım erkek arkadaşlarıyla oynarken bile içten içe uyuz oluyorum belli etmiyorum tabii büyüyünce ne yaparım kim bilir

İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.

Bakın ben böyle bir ifadede bulunmadım kıskanıyorum ve bunun yanlış bir şey olduğunu biliyorum demişim başlıkta.siz bana gelmiş sadece koca ve baba olsun istiyorlar diyorsunuz yanlış yapıyorsunuz ben onu kardeşinden mi ayırmaya çalışıyorum

Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...

Benim öyle bir mantığım yok sanırım kafanızda kurduğunuza inanmışsınız çünkü ben yazımda öyle bir şey anlatmadım

Annesini de kıskanıyor musunuz oğlunu öpünce veya sarılınca .

Kardeş onlar bir hatırlatayım dedim.

Hayır başka kimseden kıskanmıyorum kardeş olduklarını biliyorum ben de zaten yanlış olduğunu bildiğim halde engelleyemiyorum diye dert yandım

Yaşadığınız duygu kıskançlık değil de gıcık olmak bence
Nasıl engellerim sizce.Kücük gibi de gelmiyor ki benden büyük sanıyorlar ben minyonum o kocaman bir kız küçük diye de ayy kuzum diye sevemiyorum o beni öyle sevse abest kaçmaz o derece

Ben eşimle yakın olmasın diye bir şey demiş miyim hiç bir bak bakalım.Abin sana mesafe koyacak diye korkuyorsan bu senin kendinle alakalı bir şey.Ben kızı zaten bana huzur vermemesine rağmen alttan aldım kendisi de artık beni çok seviyor ama beni soğuttu.Ben zaten hissettiğim şey yanlış nasıl engellerim diyorum sanki aralarına giriyormuşum muamelesi yapmayın

Ne konuda haklıymış eşim anlayamadım.Evet beni istemiyor mesela evde bir şey yapsam hemen gelir arkamdan düzeltir illa rahatsız hissettirir beni eşimin ailesine gittiğimizde.Yani ben bir şey demiyorum ama soğuttu kendinden çok kasıyor beni

Eşimin nerden haberi olacak eşimle konuşacak olsam zaten burada bu duygularımı nasıl engellerim diye konu açmam

Beni kendinden soguttu diyin kıskanıyorum demeyin çok linç yersiniz burda'ki insan eşini kardeşinden kıskanırmı? yapmayın gözünüzü sevim.. soğudum kızdan diyin istemiyorum diyin eskisi gibi yakın değilim diyin ama abisinden kiskaniyorum demeyin...

Kötü davranmadıysanız gelmemiştir.Bizimki de biz dans ediyoruz diye ağladı herkes uyardı onu.Bilmiyorum sempati duyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…