- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ben kiz kardeslerin hic birbirlerini boynundan ensesinden optuklerini gormedim. Bence bir kiz kardes abisini boyle opuyorsa bu cinsel istekle de alakalidir. Ha kendileri farkinda degillerdir o ayri. Yani bu tur opucuk, sarilma benzeri hareketlerin sikligini kiz kardeslerde de goruyorsaniz normal karsilayin. Ama eger daha fazla ise bence bu cinsel durtuler iceren bir durum, ve ben olsam kabul etmem.
Bende öpüyorum kardeşimi koklaya koklaya. Ayyy düğününde dans ederken agladim kollarında rezil oldum millete. Bir baktım herkes gözleri yaşlı bizi izliyorseviyorum kardesimi ve tabiki gelinimizi. Acaba onun aklina da gelmis midir diye düşünmeden edemedim simdi ;(
bende görünce öpcek yer bulamadı zaar dediydim. Eşim de senin yanında böyle sadece demişti. Yani fesatlıktan yapıyomuş ama ben hiç kıskanmadım. Yabancı kadın olsa kıskanayım hadi ama ablasın sen be kadın neyini kıskanayımenseden öpmek mi yok artık
ben şaşırmıştım sadece, aynı anne babadan olan öz be öz kardeşini neden kıskanayım. Hiç akıl işi değil.Ay ensesinden de opmesin bir zahmet yahu. Bu kadari da fazla degil mi herhalde ben de kotu gelinlerdenim
İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.
Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...
Annesini de kıskanıyor musunuz oğlunu öpünce veya sarılınca .
Kardeş onlar bir hatırlatayım dedim.
Nasıl engellerim sizce.Kücük gibi de gelmiyor ki benden büyük sanıyorlar ben minyonum o kocaman bir kız küçük diye de ayy kuzum diye sevemiyorum o beni öyle sevse abest kaçmaz o dereceYaşadığınız duygu kıskançlık değil de gıcık olmak bence
Sarılmasın demedim kiAblacım kız adamın kardeşi tabi ki sarılcak öpcek
Çocukla çocuk olma, gül geç
Ben eşimle yakın olmasın diye bir şey demiş miyim hiç bir bak bakalım.Abin sana mesafe koyacak diye korkuyorsan bu senin kendinle alakalı bir şey.Ben kızı zaten bana huzur vermemesine rağmen alttan aldım kendisi de artık beni çok seviyor ama beni soğuttu.Ben zaten hissettiğim şey yanlış nasıl engellerim diyorum sanki aralarına giriyormuşum muamelesi yapmayınBazen sadece görümceler değil 'gelinler' de hatalı olabiliyor. Anlattıklarınız da bişey yok sizinle alakalı evet ama. Sizin bu eşimle yakın olmasın muhabbetlerinizden bizim de abilerimiz bizden soğuyor. Kardeşiyle arasına mesafe koyuyor.
Ne konuda haklıymış eşim anlayamadım.Evet beni istemiyor mesela evde bir şey yapsam hemen gelir arkamdan düzeltir illa rahatsız hissettirir beni eşimin ailesine gittiğimizde.Yani ben bir şey demiyorum ama soğuttu kendinden çok kasıyor beniÖpüşmeyi filan düşündüğüne göre o da sizi kıskanıyor.Bardakta ruj izi görünce aklıma öpüşmek gelmezdi açıkçası 18 yaşındayken.Ne alaka ruj iziyle öpüşmeyi duyurmak? Bence abisinin sizinle öpüştüğünü filan düşünüp içten içe sizi kıskanıyor.Çocuk diyip geçin.Eşiniz haklıymış aslında.
Bazen sadece görümceler değil 'gelinler' de hatalı olabiliyor. Anlattıklarınız da bişey yok sizinle alakalı evet ama. Sizin bu eşimle yakın olmasın muhabbetlerinizden bizim de abilerimiz bizden soğuyor. Kardeşiyle arasına mesafe koyuyor.
Genç ve güzel değilse ondan da olabilir
Bence kizi sevmediginiz icin hareketleri batiyor. Kiskanclik olsaydi annesinden de kiskanirdiniz.Hayır başka kimseden kıskanmıyorum kardeş olduklarını biliyorum ben de zaten yanlış olduğunu bildiğim halde engelleyemiyorum diye dert yandım
Bende öpüyorum kardeşimi koklaya koklaya. Ayyy düğününde dans ederken agladim kollarında rezil oldum millete. Bir baktım herkes gözleri yaşlı bizi izliyorseviyorum kardesimi ve tabiki gelinimizi. Acaba onun aklina da gelmis midir diye düşünmeden edemedim simdi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?