- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Bence kizi sevmediginiz icin hareketleri batiyor. Kiskanclik olsaydi annesinden de kiskanirdiniz.
Benimde abimle olan muhteşem ilişkim, o evlenince bitti.. malesef oyle zor ki yılarca cancana olduğun canindan kanindan kardeşin zamanla yabancı oluveriyo.. bazen düşünürüm yaşadıklarımızı eğlendiğimiz anları falan ve çoook üzülürüm ...
Seninki kıskançlık değil sinir nefret ve geçmeyecek ancak görümcenle aran düzelince geçerKızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...
Cok dogal. Cunku sevmiyorsunuz.Olabilir ama yakın davranamıyorum yani davranıyorum ama içimden gelmiyo
Canım siz yanaktan kardeş ve dudaktan aşk olmak üzere ikiye ayrılıyorsunuz. Adam onu kardeşi canının parçası olarak seviyorsa sizi duyguların en yogun haliyle aşkla seviyor. Ona o farklı heyecanı sadece siz verebilirsiniz. Kardeşi de ona abiliğini sevdirir. Koskoca iki ayrı şeysiniz.. Çok çocukça hisler bunlar..
Seninki kıskançlık değil sinir nefret ve geçmeyecek ancak görümcenle aran düzelince geçer
Ben kardesime sarilirken esim kiskanacak yada onun esi kiskanacak pehh hadi ordan
Muhatap olmayın zıddına gidin hatta. 18 yaş çocuk değil bu öyle sorular sorarsa sevişiyoruz da deyin geçin. Saygısız seviyesiz tipleri hiç sevmem anası da olsa kardeşi de olsa.
Ya mantıklı davranın kardeşi bu sarılacak ta opecekte bundan doğal ne olabilir
Siz kiskanmiyor artik sinir oluyorsunuz ama kizin dedigi gercekten komik. Bardakda ruj izin abime mesaj diyen bir gorumcem olsaydi bana komik gelir gulerdim
Beni kendinden soguttu diyin kıskanıyorum demeyin çok linç yersiniz burda'ki insan eşini kardeşinden kıskanırmı? yapmayın gözünüzü sevim.. soğudum kızdan diyin istemiyorum diyin eskisi gibi yakın değilim diyin ama abisinden kiskaniyorum demeyin...
Diyemedim sustum kaldım sinirimden ağladım gidip ama diyemedim...sadece eşimle tartıştım çünkü oturup dinlemesi bile saçmalık..onlarda kaldığımızda çamaşırım kalmayacak diye elimde yıkayıp kalorifere asmıştım girmiş odaya abisine onu kaldırsın ben söyleyemedim sen söyle demiş eşim geldi zaten kurumuştu tam kaldırıyordum onu kaldır da x takılıyor böyle şeylere dedi...o zaman da çok alınmıştım
Aranızda önceden geçen tatsızlıkları unutarak belki tekrar sempati kazanabilirsiniz, çünkü sizinki kıskançlık değil size önceden yaptığı hareketlere sinir olmak.Nasıl engellerim sizce.Kücük gibi de gelmiyor ki benden büyük sanıyorlar ben minyonum o kocaman bir kız küçük diye de ayy kuzum diye sevemiyorum o beni öyle sevse abest kaçmaz o derece
Görümceniz biraz hadsiz sanırım, sizin altınlarınızın konusu açıldığında hiçbir şekilde yorum yapmaya hakkı yok. Ben de görümceyim üstelik çocuk yaşta görümce oldum hiç böyle tripler yapmadım. Bir önceki yorumumda eski olayları unutmanızı tavsiye etmiştim ama bu kız pek unutturacağa benzemiyor evlenir de kendisi gibi bir görümcesi olursa belki bi nebze düzelir o zaman. Ama siz duygularınızı kıskançlık olarak yorumlamayın, haklı olarak ona sinir oluyorsunuz sadece.Aramğz iyi yani o yapacağını yaptı sonra duruldu sadece geriye surat ifadeleri kaldı buna da şükür.Aramız iyi bir kaç davranışını da yok sayıyorum küçük diye mesela babam size altınlar yüksekken bozdurun dedi ama nerdeee diye ayar verebiliyor kız bize..ne diyim ki ısınamıyorum çocuk diyor susuyorum ama soğudum sevemiyorum
Ben de görümceyim ama hiç öyle düşünmedim, ailemizin genişlediğini düşünüp mutlu oldum üstelik yeğenlerim de oldukça daha büyük, daha keyifli bir aile olduk. Abimin ve yengemin bana en büyük hediyesi onların çocukları. Siz yabancı gibi gördüğünüz için abinizle olan muhteşem ilişkiniz bitiyor, öyle görmeseniz o muhteşem ilişki daha da muhteşem olurdu.Benimde abimle olan muhteşem ilişkim, o evlenince bitti.. malesef oyle zor ki yılarca cancana olduğun canindan kanindan kardeşin zamanla yabancı oluveriyo.. bazen düşünürüm yaşadıklarımızı eğlendiğimiz anları falan ve çoook üzülürüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?