Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Neden yabancı olduğunuzu düşünüyorsunuz ki belki kuruyorsunuzdur çünkü görümcem daha evlenmeden şartladı kendini abim gitti diye

Seninki kıskançlık değil sinir nefret ve geçmeyecek ancak görümcenle aran düzelince geçer

Çok güzel yazmışsın sonuna kadar haklısın ben de kendime kızıyorum

Seninki kıskançlık değil sinir nefret ve geçmeyecek ancak görümcenle aran düzelince geçer

Aramğz iyi yani o yapacağını yaptı sonra duruldu sadece geriye surat ifadeleri kaldı buna da şükür.Aramız iyi bir kaç davranışını da yok sayıyorum küçük diye mesela babam size altınlar yüksekken bozdurun dedi ama nerdeee diye ayar verebiliyor kız bize..ne diyim ki ısınamıyorum çocuk diyor susuyorum ama soğudum sevemiyorum

Muhatap olmayın zıddına gidin hatta. 18 yaş çocuk değil bu öyle sorular sorarsa sevişiyoruz da deyin geçin. Saygısız seviyesiz tipleri hiç sevmem anası da olsa kardeşi de olsa.

Diyemedim sustum kaldım sinirimden ağladım gidip ama diyemedim...sadece eşimle tartıştım çünkü oturup dinlemesi bile saçmalık..onlarda kaldığımızda çamaşırım kalmayacak diye elimde yıkayıp kalorifere asmıştım girmiş odaya abisine onu kaldırsın ben söyleyemedim sen söyle demiş eşim geldi zaten kurumuştu tam kaldırıyordum onu kaldır da x takılıyor böyle şeylere dedi...o zaman da çok alınmıştım

Kıskanıyorum sarıldıklarında başka yöne bakıyorum elimde değil bunu engellemeye çalışıyorum.Kimseden linç yiyemem yol gösterecek olan olursa dinlerim gerisine gereken cevabı veririm sıkıntı yok

Ben bu tavsiyeyi her soruna veriyorum ama acilen kendinize bir uğraş bulun.
Dil öğrenin örneğin. Eğer internete erişiminiz varsa dil öğrenme fırsatınız var demektir.

Bu tavsiyeyi neden veriyorum?
Şu yüzden: çok büyük ihtimalle hem çok boş vaktiniz olduğu için başka insanların davranışlarını merak etmeye başladınız, hem de yine çok büyük ihtimalle başka insanları kendinizden daha değerli gördüğünüz için terk edilme korkusu yaşıyorsunuz.

O yüzden mutlaka beyninizi iyice doldurun. Böylece hem kendi değerinizin farkına varırsınız, hemde böyle boş işlerle uğraşmaya vaktiniz kalmaz.

ayol benim 2görümcem var doyamiyorlar abiyi öpüp sarilmaya niye kiskaniyim kardes onlar. yarin evlenir gider adam sana kalir.

baktın daha da olmyor al karşına konuş derdin ne senin diye. saygısız nolacak. eşiniz de kendince dengeyi bulmaya çalışıyor galiba da ona böyle yüz verirse daha da b.kunu çıkarır gibi geliyor bana. haddini bildir yoksa ben bildiririm deyin. kendi kendine düzelmez yoksa bu hiç sanmıyorum.

Nasıl engellerim sizce.Kücük gibi de gelmiyor ki benden büyük sanıyorlar ben minyonum o kocaman bir kız küçük diye de ayy kuzum diye sevemiyorum o beni öyle sevse abest kaçmaz o derece
Aranızda önceden geçen tatsızlıkları unutarak belki tekrar sempati kazanabilirsiniz, çünkü sizinki kıskançlık değil size önceden yaptığı hareketlere sinir olmak.

Görümceniz biraz hadsiz sanırım, sizin altınlarınızın konusu açıldığında hiçbir şekilde yorum yapmaya hakkı yok. Ben de görümceyim üstelik çocuk yaşta görümce oldum hiç böyle tripler yapmadım. Bir önceki yorumumda eski olayları unutmanızı tavsiye etmiştim ama bu kız pek unutturacağa benzemiyor evlenir de kendisi gibi bir görümcesi olursa belki bi nebze düzelir o zaman. Ama siz duygularınızı kıskançlık olarak yorumlamayın, haklı olarak ona sinir oluyorsunuz sadece.

Ben de görümceyim ama hiç öyle düşünmedim, ailemizin genişlediğini düşünüp mutlu oldum üstelik yeğenlerim de oldukça daha büyük, daha keyifli bir aile olduk. Abimin ve yengemin bana en büyük hediyesi onların çocukları. Siz yabancı gibi gördüğünüz için abinizle olan muhteşem ilişkiniz bitiyor, öyle görmeseniz o muhteşem ilişki daha da muhteşem olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…