Evet canım bir silik çizgi varKızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum
Ay kuzum sen hamile misinnnnnnnnn ay çok şükür sonunda ne gezdik senle buralarda hamdolsun hayırla sağlıkla kavuşun inşallahEvet canım bir silik çizgi var
Hamilesinizzz bende 6 gün kala öğrenmiştim tebrik ederimKızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum
Burda var mi sizce reglime 6 gün varHamilesinizzz bende 6 gün kala öğrenmiştim tebrik ederim
Kuşum benim gözler 3 çizgi görüyor ya hatalı mı acabaHamilesinizzz bende 6 gün kala öğrenmiştim tebrik ederim
Ay hamile miyim yaaa neden 2/3 çizgi görüyorum ben yaaaa hiç belirtim yok sadece bugün adet olacak gibi karnım ağrıdı bu ay erken gelicek heralde diye söylendim…..Hayirli olsn silik cizgi var, belirtileriniz nelerdi?
Cok ince ama yeni oldugu iicndir adet gunu kan aldirAy hamile miyim yaaa neden 2/3 çizgi görüyorum ben yaaaa hiç belirtim yok sadece bugün adet olacak gibi karnım ağrıdı bu ay erken gelicek heralde diye söylendim…..
Bunu bana mı yazdınızvar canım benimde böyleydi giderek koyulaştı stres olma hamileliğine odaklan
Ay evet var gibiKızlar yumurtlamanın 10. Günü adete 6 gün var . Dün Predictor yaptım bir şey çıkmadı bugün yaptım böyle çıktı …pembe mi bana mı öyle geliyor 5 dakikada filan çıktı. Önceden gri ya da siyah durduktan sonra belli belirsiz bi şeyler belki çıkardı…. Birden fazla çizgi mi var yaaa hatalı mı yoksa lütfen bi yorum
Evet canım ikinizdede var bence kan verinBunu bana mı yazdınız
İnşallah canım teşekkürlerEvet canım ikinizdede var bence kan verin
Ben böyle silikti 6 gün kala sonra kan verdim 25 çıktı betam yarın tekrar yapın varsa koyulaşır zaten ki bence var testin markası neydiİnşallah canım teşekkürler
Bu prodoctor erken gebelik testiydi. Eve kaset test kaldı sadece yarın sabah işe gideceğim yarın öyle geçsin pazar sabahı yaparım hem artmış olur varsa daBen böyle silikti 6 gün kala sonra kan verdim 25 çıktı betam yarın tekrar yapın varsa koyulaşır zaten ki bence var testin markası neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?