Merhaba kızlar ve ablalarım,
öncelikle yazımı dikkate alıp bana zamanını ayıranlar için en başta teşekkür etmek istiyorum şimdiden:) ya benim sorunum erkek arkadaşım hep onu anlamadığımı düşünüyor benim söylediğim herşeyin yanlış oldğunu ve ben kızdığım birşeyi söylesem hemen üste çıkmaya çalışıyor ve ben kin tutamıyorum hani kızsamda sürdüremiyorum bu kızgınlığımı fakat çoğu zamanda ilişkimizde ezildiğimi düşünüyorum o çok inat ve farklı şehirlerdeyiz o okuyor başka bir şehirde bense ailemleyim okula ilk gittiği zamanlarda benimle çok alakalıydı çok ilgiliydi fakat şu son zamanlarda sanki azaldı gibi hissediyorum ilginin kızlar

tek iletişim kaynağımız telefon msjlaşmak konuşmak bazen ona derdimi anlatıyorum bana destek olmak yerine kızıyor abartıyorsun diyor içinde oldğum durumu anlamıyor hani şu aralar sınavları var herşeyini anlayabiliyorum kızlar fakat bende okudum benimde sınavlarım vardı ben okurken o okumyordu daha başlamamıştı okula o zaman ben onu hiç yalnız bırakmıyordum msela sınavlarım var diye birşey demiyordum ona ilgisiz kalmıyordum yani hani herkes bir olucak diye birşey yok bunuda biliyorum ama ilişkimizde hep ılımlı olmaya çalışan hep alttan alan benim bunu onunla telefonda konuşsam anlamıyor yüzyüze gelince de unutuyorum veya bir türlü açamıyorum konusunu

onu çok seviyorum tüm yaşadğım bu durumlara rağmen inanın onu çok seviyorum ilişkimi bitirmek istemiyorum bunu asla düşünmüyorum bile hiç de düşünmedim kızlar.Yalnız bugünden bir örnek vereyim eşyalarını topluyordu odamı topluyorum dedi fakat ben hani yayılı onu topluyor zannettim (öğrenci evindeki odası) aradan geçti bi 2-3 saat geldi msj attı aşkım çok yoruldum ya bitmedi bi türlü anca bitirdim diye bende aşkım ne topladın bu kadar dedim odadaki bütün eşyalarımı toparladım dedi nedn aşkım dedim sen ne zaman gitçen ki böyle acele ettin dedim dediki pazartesi veya salı günü dönücem memlekete dedi ama ben 2 gün öncesi sorduğumda cevap vermemişti uyuyormuş hiç söylemedi bana yani bende dedim anladım aşkım kıyamam çokmu yoruldun sen bitanem ama ben sormasam hiç demiyosun ama şu gün gitçem şu gün sınavım bitiyor diye hayatım dedim hani kızmadan trip yapmadan söyledim sadece öyle bu başladı bana tirp yapçak bir bunumu buldun başka bişey bulamadın mı şimdi söyledim öğrendin işte dedi birden ama şaşırdım çünkü trip yapmadım kızmadımda sadece daha önceden söylemediğini söyledim başladı bu uzattıda uzattı yok benim okulum var yok sınavım var benim aklım deftermi düşünerek hareket etsene sen biraz ya dedi bende dedim ki neden böyle sert tepki veriyosun aşkım hani bi sakin ol bende geçtim senin geçtiğin yollardan okudum ettim dedim biliyor yani olucak bunlar neden strese giriyorsun ben sana kötü bişey demedim ki bitanem seni anlıyorum ama çok ters tepki veriyorsun streslisin ama azcık sakin ol bu kadar kızıcak ne var bunda dedim ben sana diyo ha bugün söylemişim gidiyorum diye ha yarın diyo sonuçta gidicemi bilicen demi diyor yok kurudum artık benim derdim başımdan aşkın falan diye ama nasıl kızıyor ben kızılcak ne söyledim burada kızlar varmı bi yanlışım?böyle kızlar en basiti buydu hep hemen parlıyor haksızsa bile kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

napıcam ben bunu nasıl çözücem hanımlar yaaaaaaa uuuffffffff