• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben nasıl çözücem bunu:(

işte verdiği bu tepkiler yok yere tepkiler ve son zamanlarda olan hani ilgisizliği aklıma acabaları getiriyor sıkıldımı benden soğudumu diye ben ona dedim ben senin sevgilinim senin bir gün sonrasında ne yapacağını eğer bugünden belliyse bilmek benim hakkım dedim bunda kızıcak ne var dedim hala daha kendisini haklı görüyor hala daha aynı şeyleri söylüyorsun ya delirtiyorsun beni diyor ve ben yine sakin davrandım :( gerçekten seviyorum onu yaaa sevdiğinede inanıyorum onunda ama neden böyle oluyor bir yanlışım yok ona karşı kötü hiçbrişeyim yok ilgiyse ilgi saygıysa saygı sevgiyse sevgi sadakat herşey var yaa herşey ama neden böyle:(

evet bende dusunmedim degil..
bu durumda herseyin en kotusu insanin aklina geliyor.
kezinlikle sana katiliyorum..
bunu bilmen senin en dogal hakkin.. onun boyle tepki vermezsi biraz tuaf.

canim benim belkide gercekden sitreslidir..
bir hafta gibi bekleyip, ne yapacagini gor.
uztune simdilik gitme istersen..
bu durumda uztune ne kadar gidersen o okadar gerilecekdir ve sana saldiracakdir..
elbet bir sey varsa gercekler sonunda bir bir cikar.

Ya arkadaşlar neden sorununuzu bir solukta yazıyorsunuz.
Valla bu kaçıncı konu oldu, oldukça da uzun yazıyorsunuz bir satır başı bişey yapın Allahınızı severseniz.
Okuyanlara yazık..
Yardımcı olmak için bakıyorum,
konudan, başım ve gözlerim ağrıyarak çıkıyorum :(

ya canım konu şu erkek arkadaşım bana ilgisiz ve hiç hır gür çıkmayacak bir sebepten dolayı bana ters tepki verdi bahaneside sınavlarım var okulum var evimi taşıyacağım diyor ben düşünmeden hareket ediyormuşum kavga sorunuda ne biliyormusun canım birgün sonra planlanmış olan birşeyini bana söylememesi eve gidicek sınavları bitiyor memeleketine benim ne zaman gideceğindan haberim yok ama belli olmuş yani günü bende aşkım sormasam haberim olmucaktı gibisinden dedim hemen ters tepki verdi sorun sürekli sinirleniyor sürekli kızıyor sürekli kendini haklı görüyor oldumu canım anca bu kadar kısaltabildimm:(

Ya arkadaşlar neden sorununuzu bir solukta yazıyorsunuz.
Valla bu kaçıncı konu oldu, oldukça da uzun yazıyorsunuz bir satır başı bişey yapın Allahınızı severseniz.
Okuyanlara yazık..
Yardımcı olmak için bakıyorum,
konudan, başım ve gözlerim ağrıyarak çıkıyorum :(

ya canım konu şu erkek arkadaşım bana ilgisiz ve hiç hır gür çıkmayacak bir sebepten dolayı bana ters tepki verdi bahaneside sınavlarım var okulum var evimi taşıyacağım diyor ben düşünmeden hareket ediyormuşum kavga sorunuda ne biliyormusun canım birgün sonra planlanmış olan birşeyini bana söylememesi eve gidicek sınavları bitiyor memeleketine benim ne zaman gideceğindan haberim yok ama belli olmuş yani günü bende aşkım sormasam haberim olmucaktı gibisinden dedim hemen ters tepki verdi sorun sürekli sinirleniyor sürekli kızıyor sürekli kendini haklı görüyor oldumu canım anca bu kadar kısaltabildimm:(

evet bende dusunmedim degil..
bu durumda herseyin en kotusu insanin aklina geliyor.
kezinlikle sana katiliyorum..
bunu bilmen senin en dogal hakkin.. onun boyle tepki vermezsi biraz tuaf.

canim benim belkide gercekden sitreslidir..
bir hafta gibi bekleyip, ne yapacagini gor.
uztune simdilik gitme istersen..
bu durumda uztune ne kadar gidersen o okadar gerilecekdir ve sana saldiracakdir..
elbet bir sey varsa gercekler sonunda bir bir cikar.

yani olayın içinde o ve ben varız siz bile anlattıklarımdan benim haklı olduğuma katılıyorsunuz fakat o kabullenmiyor işte birde koç burcu yaaa kendisi özelliklerini okudum inanırmısın herşeyiyle aynı yaaaaaaaaaaa herşeyiyle canımm sağol canım biraz zamana bırakayım ben dediğin gibi bekleyeyim bakalım ne olucak canım umarım üzüleceğim birşey çıkmaz korkuyorum çünkü seviyorum yaaa oofff offf:(

Merhaba kızlar ve ablalarım,
öncelikle yazımı dikkate alıp bana zamanını ayıranlar için en başta teşekkür etmek istiyorum şimdiden:) ya benim sorunum erkek arkadaşım hep onu anlamadığımı düşünüyor benim söylediğim herşeyin yanlış oldğunu ve ben kızdığım birşeyi söylesem hemen üste çıkmaya çalışıyor ve ben kin tutamıyorum hani kızsamda sürdüremiyorum bu kızgınlığımı fakat çoğu zamanda ilişkimizde ezildiğimi düşünüyorum o çok inat ve farklı şehirlerdeyiz o okuyor başka bir şehirde bense ailemleyim okula ilk gittiği zamanlarda benimle çok alakalıydı çok ilgiliydi fakat şu son zamanlarda sanki azaldı gibi hissediyorum ilginin kızlar:( tek iletişim kaynağımız telefon msjlaşmak konuşmak bazen ona derdimi anlatıyorum bana destek olmak yerine kızıyor abartıyorsun diyor içinde oldğum durumu anlamıyor hani şu aralar sınavları var herşeyini anlayabiliyorum kızlar fakat bende okudum benimde sınavlarım vardı ben okurken o okumyordu daha başlamamıştı okula o zaman ben onu hiç yalnız bırakmıyordum msela sınavlarım var diye birşey demiyordum ona ilgisiz kalmıyordum yani hani herkes bir olucak diye birşey yok bunuda biliyorum ama ilişkimizde hep ılımlı olmaya çalışan hep alttan alan benim bunu onunla telefonda konuşsam anlamıyor yüzyüze gelince de unutuyorum veya bir türlü açamıyorum konusunu :( onu çok seviyorum tüm yaşadğım bu durumlara rağmen inanın onu çok seviyorum ilişkimi bitirmek istemiyorum bunu asla düşünmüyorum bile hiç de düşünmedim kızlar.Yalnız bugünden bir örnek vereyim eşyalarını topluyordu odamı topluyorum dedi fakat ben hani yayılı onu topluyor zannettim (öğrenci evindeki odası) aradan geçti bi 2-3 saat geldi msj attı aşkım çok yoruldum ya bitmedi bi türlü anca bitirdim diye bende aşkım ne topladın bu kadar dedim odadaki bütün eşyalarımı toparladım dedi nedn aşkım dedim sen ne zaman gitçen ki böyle acele ettin dedim dediki pazartesi veya salı günü dönücem memlekete dedi ama ben 2 gün öncesi sorduğumda cevap vermemişti uyuyormuş hiç söylemedi bana yani bende dedim anladım aşkım kıyamam çokmu yoruldun sen bitanem ama ben sormasam hiç demiyosun ama şu gün gitçem şu gün sınavım bitiyor diye hayatım dedim hani kızmadan trip yapmadan söyledim sadece öyle bu başladı bana tirp yapçak bir bunumu buldun başka bişey bulamadın mı şimdi söyledim öğrendin işte dedi birden ama şaşırdım çünkü trip yapmadım kızmadımda sadece daha önceden söylemediğini söyledim başladı bu uzattıda uzattı yok benim okulum var yok sınavım var benim aklım deftermi düşünerek hareket etsene sen biraz ya dedi bende dedim ki neden böyle sert tepki veriyosun aşkım hani bi sakin ol bende geçtim senin geçtiğin yollardan okudum ettim dedim biliyor yani olucak bunlar neden strese giriyorsun ben sana kötü bişey demedim ki bitanem seni anlıyorum ama çok ters tepki veriyorsun streslisin ama azcık sakin ol bu kadar kızıcak ne var bunda dedim ben sana diyo ha bugün söylemişim gidiyorum diye ha yarın diyo sonuçta gidicemi bilicen demi diyor yok kurudum artık benim derdim başımdan aşkın falan diye ama nasıl kızıyor ben kızılcak ne söyledim burada kızlar varmı bi yanlışım?böyle kızlar en basiti buydu hep hemen parlıyor haksızsa bile kendini haklı çıkarmaya çalışıyor :( napıcam ben bunu nasıl çözücem hanımlar yaaaaaaa uuuffffffff :(

benden sana tavsiye ezdirmemeye bak kendinii ben senn gibiydmm en ufak hatamı büyütür büyütürr devleştirirdi 1 2 hafta ergen gibi triplere girer aramazdıı sonra ben ya ayagna giderdm yada özür dilrdm ama kendisininn hatası oluncaa bi açıklama yapardıı biraz kzar trip atardmm öf sıkldm blmemne derdi eski sevglm sonra kapatrdm konuuyu böyle yapa yapa degersz olan ben oldumm bigün 4 saat boynca aksam ne atgm mesajlara cvb gldi nede tel açıldıı sebebte amcasna gtmsler aceleyle cıkmslar evden teli evde unutmss ben aynı seyi yapsam afedersnz kan kusturur bense o gun tamam dyip boyun egmıstım ama degmez güzelimm boyun eyme iliskideki adaleti saglamaya bak nabza göre şerbet ver o sana nası davranıosa sende öyle davrann hrseyini haber verme önceden baksın bakalm nasıl oluomss herseye boyun egersen bnm gibi sonnda degersiz olrsnn o üste çıkar hep kahrını çekersn .

Back
X