• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben nasıl unutucam esimi ?

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Merhabalar kızlar yine çok doluyum. Eşim bugün yurtdışından dönmüş resim atmış feysine (Bende engelli başka feysten baktım) sorun şu ki burda dune kadar ondan nasıl nefret ettigimi yazmistim bosanmakta istiyorum. Ama icimde halâ bi kıpırtı var ona karşı ben neyapiyim kendimi mi oldursem yaa nekadar gurursuz bi kadinim...hayirr bu ben olamamm :(

Onu görünce nasıl davranmaliyim kafam allak bullak bi yanim yüzüne tukur diyor diğer yandan sarılma arzusu..!!

Değer görmediğini, hakaret işittiğini hatırlarsan sevmeyi bırakırsın belki şu adamı?

Değer görmediğini, hakaret işittiğini hatırlarsan sevmeyi bırakırsın belki şu adamı?
Evet hepsi aklimda hatta arada bir yazdıklarını okuyup nefret kusuyorum. Hani devlerin aşkı filminde bi replik vardiya kadir inanır hergün bunları okuyup senden nefret ediyorum diyordu:) O durumdayim hem nefret hem sevgi karışımı. Neyapcammm yaa amann :KK43:
(Yorumlariniz için teşekkürler buarada)

Ama buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsem
Eski konunuzu hatırlamıyorum ama ayrulma kararı alındıysa . Sızı ragatsız eden ve ayrılmanıza sebep olan konulara odallanarak gıdın. Duygusallasmak su saatten sonra sıze sadece kaybettırır

Evet hepsi aklimda hatta arada bir yazdıklarını okuyup nefret kusuyorum. Hani devlerin aşkı filminde bi replik vardiya kadir inanır hergün bunları okuyup senden nefret ediyorum diyordu:) O durumdayim hem nefret hem sevgi karışımı. Neyapcammm yaa amann :KK43:
(Yorumlariniz için teşekkürler buarada)
Hayat filmler gibi renkli değil. Maalesef çok acımasız.
Sevilmediğin bir adamın yasını tutmak yerine bir an önce kurtulmaya bak. Başına çok dert açacak bu kişi bence .

Neden konuşmaya gelecek ? Eski konun varsa hakim değilim canım anlamadım tam olayı.. ?
Eşim çok ağır hakaretler etti her tartismamizda ileriye gidiyordu ve benim için pek bi fedakarlık yapmadi ailesiyle birlik oturdum sebepler çok fazla.. bu durumları kaldiramiyorum ve boşanmak ıstiyorum. O da ailesiyle gelip bizimle konuşacaklar ya ikna etme çabası ya da bitirme kararı herşey o gun belli olacak..

Eşim çok ağır hakaretler etti her tartismamizda ileriye gidiyordu ve benim için pek bi fedakarlık yapmadi ailesiyle birlik oturdum sebepler çok fazla.. bu durumları kaldiramiyorum ve boşanmak ıstiyorum. O da ailesiyle gelip bizimle konuşacaklar ya ikna etme çabası ya da bitirme kararı herşey o gun belli olacak..
Neyin konuşması ki?
İkna olmaya niyetin mi var?
Niye açmıyorsun davanı?

Yenilir yutulur cinsten değil demekki ki sen ayrılmak istiyorsun. Dik dur yıkılma gevşeme her nasip vaktine esirdir ...

Back
X