• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben nasıl unutucam esimi ?

Bence oluruna bak.. Severek boşanan o kadar çok insan varki.. Bi aile terapistine falan gidin.. Nolur ayrılmayın
Terapiste gitsek bile değişmeyen kurallarimiz var o kendi memleketini ben kendi memleketimi istiyorum biyere varamayız. Hem yaptıklarını soylediklerinide unutamıyorum. Psikoloğa gittim hiç faydası olmadi kendi kararınızı kendiniz verin dedi atti basindan

Etmesin ama bi şans varsa denesinler.. Bilmiyorum yık diyemiyorum :KK43:
Bende kolay kolay bosan diyemiyorum ama bu başka bisey canım ya. İnsan karısının namusuna laf der mi ?:/ Ki adam fedakârlik bile yapmıyor . Niye herşeyi eşinden bekliyor günah değil mi bu kiz da bir ana baba evladı :/

Bende kolay kolay bosan diyemiyorum ama bu başka bisey canım ya. İnsan karısının namusuna laf der mi ?:/ Ki adam fedakârlik bile yapmıyor . Niye herşeyi eşinden bekliyor günah değil mi bu kiz da bir ana baba evladı :/
Babana anlatirim nisanliyken yaptiklarimizi diyede tehdit edecek kadar düştü yani siz dusunun artik.. biseyker yaşadık diye (hemde onunla sadece) adımı kaşar a cikardi

Back
X