• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben nasıl unutucam esimi ?

Duygularına yenilme derim. Mutsuzsan mutsuzsundur, küçük bi sarılma için hayatını yakma..

Gurursuzluk değil bu. İnsan bazen en kötü birine bile delice tutulabiliyor. Öncelikle kendinizi suçlamayın ve bu insanın gerçek halini çocuk falan olmadan gördüğünüz için şükredin. Onu her gördüğünüzde güzel anılar gelse de aklınıza bir sorgulayın beni ve ailemi tehdit edenle bir ömür yapabilir miyim diye? Hakkı'nızda hayırlısı

Eski konularınızı okumuş ve sizin için üzülmüştüm.Ama şu açtığınız konudan sonra asla üzülmem insan ne ederse kendine eder.

Ama buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsem
eşini seviyorsan barış be kardeşim demek ki eşini seviyorsun bu neyin kafası.yuva yıkmak kolay kurtarnak zor yuvanı kurtar.

Kararınızı uygulamayı sakın ertelemeyin.
Bu duygular da geçici.
Bir süre sonra ona karşı hisleriniz tamamen biticek.
Yeni bir hayat başlıyacak sizin için öyle düşünün.

Merhabalar kızlar yine çok doluyum. Eşim bugün yurtdışından dönmüş resim atmış feysine (Bende engelli başka feysten baktım) sorun şu ki burda dune kadar ondan nasıl nefret ettigimi yazmistim bosanmakta istiyorum. Ama icimde halâ bi kıpırtı var ona karşı ben neyapiyim kendimi mi oldursem yaa nekadar gurursuz bi kadinim...hayirr bu ben olamamm :KK43:

Onu görünce nasıl davranmaliyim kafam allak bullak bi yanim yüzüne tukur diyor diğer yandan sarılma arzusu..!!
Esiniz halinden cok memnun anlasilan aklinizda olsaydiniz ilk isi sizi aramak olurdu size yaptigi kotulukleri dusununki soguyun..

Bence eğer erkek hatasını anlayıp özür diliyorsa... ve gerçekten onun sözünde duracağına inanıyorsanız evlilikler bitmemeli.

Tehdit etmiyor muydu bu adam sizi,
eski cinsel muhabbetleri ailenize anlatmakla
çok şaşkınım :KK57::KK57:

Tehdit etmiyor muydu bu adam sizi,
eski cinsel muhabbetleri ailenize anlatmakla
çok şaşkınım :KK57::KK57:
Hiçbirşey anlatamadi kuzu kuzu dinledi hep babamla ben konuştuk zaten. Ailesi de hak verdi ama biyandan da bitmesini istemiyorlar biraz daha düşün diyorlar ben de düşünülecek bişey yok herşey bitti dedim

Eski konulara sadece göz gezdirdim. Herifin bi taraflari altindan olsa ozlenmeye degmez bence. Kusura bakmayin ama kendinizi bu kadar kucultmeyin. Böylelerine prim verip tepenize cikarmayin. Sizin mahreminize bile sadik kalamamis, ailenizi yok yere uzmus birini ozlemek de ne? Memlekette erkek bol bacim sokaktan buldugun bundan iyidir.

son durum ne?

Back
X