- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
Eşim 29 yaşında. 8 sene önce yaşadığı şehri (karadeniz) bırakıp büyük şehire gelmiş sadece yazın çay toplama vs için gidiyor biz şuan büyük şehirdeyiz yani. Kayınpederimin mal varlığı var dükkan minibüs hattı vs. (Bunu söylememin nedenini birazdan söylicem). Eşimin buradaki işi çok iyiydi dolgun maaşı vardı fakat bugün tazminatını verip işten çıkardılar. Kayınpederimde gel burada işlerin başına geç demiş. Hanımlar sorun şu ben gitmek istemiyorum. Insan ekmegi neredeyse oraya gider evet ama ben üniversite sınavına çalışıyorum burada birden fazla üniversite var biri olmadi diğeri olur diyordum ama esimin memleketinde 1 tane var tutmazsa okuyamayacağım. Buradaki maddi gelirin 2 3 katı olacak ama ben buna güvenerek gitmek istemiyorum. Bide doğalgaz yok ben her sene odun kesip soba yakamam( yargılamayın lütfen hiç böyle görmedim yapmadim denemedim) eşim abartıyorsun diyor kaloriferli evler var diyor falan ama kayınvalidemin vs diğer gördüğüm evlerde hep soba vardı. Küçük şehir avm vs yok çeşit az bundan dolayı kıyafetler herşey pahalı önyargı mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl vazgeçirebilirim eşimi? Ya da ben mi abartıyorum lütfen yardım edin