Kızlar ben ne yapmalıyım ?

İyi güzel gitme diye akıl veriyorsunuz ama adam ya kabul etmezse? İş boşanmaya kadar gidebilir bu kadar dik cevap vermemeli konu sahibi.
Boşan demedm mi böyle biseyden bosanilirsada yuh ne diyim evlenirken iyi gün kötü gün hastalık sağlık birçok şey için knsyrz eğer mutsuz olacaksa gitmemeli herkes aynı şeyi yazmış ama gitmesi gerekiyorsada gider bazen istemedgmz şeylerde hayır istediklerimizde de şer vardır ben boyle düşünurum herşeyin hayırlısı yani

Boşan demedm mi böyle biseyden bosanilirsada yuh ne diyim evlenirken iyi gün kötü gün hastalık sağlık birçok şey için knsyrz eğer mutsuz olacaksa gitmemeli herkes aynı şeyi yazmış ama gitmesi gerekiyorsada gider bazen istemedgmz şeylerde hayır istediklerimizde de şer vardır ben boyle düşünurum herşeyin hayırlısı yani
Boşanmak zaten istemiyorum esimle çok şükür bi sorunum yok zaten onunla da uyuşmasam boyle bir konuda hiç düşünmez boşanirdim

Benim eşim memleketimde memleketim diyordu herşey güzel olacaktı umduğu gibi olmayınca dönmek istiyor. Şartlarını sınırını çiz öyle git gideceksen.

Benim eşim memleketimde memleketim diyordu herşey güzel olacaktı umduğu gibi olmayınca dönmek istiyor. Şartlarını sınırını çiz öyle git gideceksen.
Istemedigim korktugum çok sey var konuşacağım şartlarımı kabul ederse gideceğim artık 😔

Eşim 29 yaşında. 8 sene önce yaşadığı şehri (karadeniz) bırakıp büyük şehire gelmiş sadece yazın çay toplama vs için gidiyor biz şuan büyük şehirdeyiz yani. Kayınpederimin mal varlığı var dükkan minibüs hattı vs. (Bunu söylememin nedenini birazdan söylicem). Eşimin buradaki işi çok iyiydi dolgun maaşı vardı fakat bugün tazminatını verip işten çıkardılar. Kayınpederimde gel burada işlerin başına geç demiş. Hanımlar sorun şu ben gitmek istemiyorum. Insan ekmegi neredeyse oraya gider evet ama ben üniversite sınavına çalışıyorum burada birden fazla üniversite var biri olmadi diğeri olur diyordum ama esimin memleketinde 1 tane var tutmazsa okuyamayacağım. Buradaki maddi gelirin 2 3 katı olacak ama ben buna güvenerek gitmek istemiyorum. Bide doğalgaz yok ben her sene odun kesip soba yakamam( yargılamayın lütfen hiç böyle görmedim yapmadim denemedim) eşim abartıyorsun diyor kaloriferli evler var diyor falan ama kayınvalidemin vs diğer gördüğüm evlerde hep soba vardı. Küçük şehir avm vs yok çeşit az bundan dolayı kıyafetler herşey pahalı önyargı mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl vazgeçirebilirim eşimi? Ya da ben mi abartıyorum lütfen yardım edin😭
Nelerimi geride bırakıp geldiğimi bir bilseniz. Çok zor ama her şey olur. Üniversite dışında diğer her şey hallolur şeyler bence. Kaloriferli ev varmış. Yoksa bile elektrikli herhangi bseyle sağlanır bu. Az avm gezersiniz mecbur. Kıyafetler pahalı demişsiniz ama gelir de 2-3 katına çıkacakmış zaten. Doğduğun yer değil de doyduğun yer diye boşa dememişler yani. Başka iş seçeceğiz yoksa yapacak bsey de yok gibi. Alışırsınız

Nerede yaşıyorsunuz merak ettim. Ben çok küçük bir şehirde yaşamama rağmen tüm kargolarım evime teslim ediliyor.
Burada kimse etige uymuyor. Is ahlakindan habersizler. Ondan boyle. Bir de istanbula uzak. Cok fazla subede duruyor transfer oluyor. Kac kez kayboldu eksik cikti vs.

Nelerimi geride bırakıp geldiğimi bir bilseniz. Çok zor ama her şey olur. Üniversite dışında diğer her şey hallolur şeyler bence. Kaloriferli ev varmış. Yoksa bile elektrikli herhangi bseyle sağlanır bu. Az avm gezersiniz mecbur. Kıyafetler pahalı demişsiniz ama gelir de 2-3 katına çıkacakmış zaten. Doğduğun yer değil de doyduğun yer diye boşa dememişler yani. Başka iş seçeceğiz yoksa yapacak bsey de yok gibi. Alışırsınız
Teşekkür ederim deneyimleyen kişilerden duyunca daha içim rahatlıyor :)

Isten cikarmalar 2 ay daha askiya alinmisti en sn?
Hakkinizi arayin su sartlarda esinizi isten cikaramazlar
Ayrica ankara asigi olarak rize'ye ben olsam gitmem
Karadenizin insaninin dilinin kemigi yoktur pek
Tirnagin uzun diyene kirildiysaniz sizi 2 kelimeyle aglatirlar
Cok zorlanirsiniz
Not:ben de karadenizliyim

Isten cikarmalar 2 ay daha askiya alinmisti en sn?
Hakkinizi arayin su sartlarda esinizi isten cikaramazlar
Ayrica ankara asigi olarak rize'ye ben olsam gitmem
Karadenizin insaninin dilinin kemigi yoktur pek
Tirnagin uzun diyene kirildiysaniz sizi 2 kelimeyle aglatirlar
Cok zorlanirsiniz
Not:ben de karadenizliyim
Evet öyle gerçekten alışkın olmadığım için zorlanıyorum bu konuda. Ücretsiz izine çıkarmışlar süreç bitince is çıkışı vereceklermiş buna hakları varmı?

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu süreç geçici olur sizin için, eşiniz iyi bir iş bulur. Anlattığınız gibi bir çevrede yaşamak,büyük bir şehirden gelip zor olur tabi. Ama bu da bir süreçtir, elbet iyi kapılar açılır.
Babam iflas ettiğinde annemle babam 2 sene köyde babamın ailesinin yanında yaşamışlar. Ki babaannem şimdiye kadar tanıdığım en kötü, en gaddar kadındır.Zor olmuş ama geçmiş gitmiş işte. Hem maddi olarak toparladılar hem de babaannemle görüşmeyi kestiler,aile içi huzur daha iyi oldu.

Zor bir durum Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu süreç geçici olur sizin için, eşiniz iyi bir iş bulur. Anlattığınız gibi bir çevrede yaşamak,büyük bir şehirden gelip zor olur tabi. Ama bu da bir süreçtir, elbet iyi kapılar açılır.
Babam iflas ettiğinde annemle babam 2 sene köyde babamın ailesinin yanında yaşamışlar. Ki babaannem şimdiye kadar tanıdığım en kötü, en gaddar kadındır.Zor olmuş ama geçmiş gitmiş işte. Hem maddi olarak toparladılar hem de babaannemle görüşmeyi kestiler,aile içi huzur daha iyi oldu.
Böyle durumlarda zaman en iyi ilaç malesef😔

Onların ortamına ayak uydurabilirseniz gidin yani herşeye kafanı takarsan mutlu olamazsın rizede trabzonda özel okullarda var maddi gücünüz daha fazla olacaksa okursunuz yani imkansız değil

Büyük şehirde yaşayıp da büyük şehrin nimetlerinden faydalanamıyorsanız yaşamanın anlamı yok. İşsiz kalınca eşiniz doğal gazlı ev , avm, kıyafet vs olmayabilir.

Üniversiteye gelince zaten şu an online devam ediyor. İleride de böyle olabilir.Ben olsam giderim. Büyük şehirler artık kaos,eziyet vs.

Eşim 29 yaşında. 8 sene önce yaşadığı şehri (karadeniz) bırakıp büyük şehire gelmiş sadece yazın çay toplama vs için gidiyor biz şuan büyük şehirdeyiz yani. Kayınpederimin mal varlığı var dükkan minibüs hattı vs. (Bunu söylememin nedenini birazdan söylicem). Eşimin buradaki işi çok iyiydi dolgun maaşı vardı fakat bugün tazminatını verip işten çıkardılar. Kayınpederimde gel burada işlerin başına geç demiş. Hanımlar sorun şu ben gitmek istemiyorum. Insan ekmegi neredeyse oraya gider evet ama ben üniversite sınavına çalışıyorum burada birden fazla üniversite var biri olmadi diğeri olur diyordum ama esimin memleketinde 1 tane var tutmazsa okuyamayacağım. Buradaki maddi gelirin 2 3 katı olacak ama ben buna güvenerek gitmek istemiyorum. Bide doğalgaz yok ben her sene odun kesip soba yakamam( yargılamayın lütfen hiç böyle görmedim yapmadim denemedim) eşim abartıyorsun diyor kaloriferli evler var diyor falan ama kayınvalidemin vs diğer gördüğüm evlerde hep soba vardı. Küçük şehir avm vs yok çeşit az bundan dolayı kıyafetler herşey pahalı önyargı mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl vazgeçirebilirim eşimi? Ya da ben mi abartıyorum lütfen yardım edin😭
Hayatınızın hatasını yaparsınız oraya giderseniz.

Gidin ama merkezde oturun oyle olmaz mi? Esiniz uzun yol gitsin trafik falan olmayacagi icin. Tek universite de olsa tutturursunuz bence o konuya takilmayin ölüm kalimlik bi mevzu degil, sehir universite olan bi sehir olduğu icin de gelişmemiş değildir o kadar. En azindan merkezinde gayet guzel evler de vardır

2 3 kat maasa ben karadenize giderdim. Havasi temiz suyu temiz. Her seyin doğalını yersiniz, paraniz cok haftasonu kaçamak yapar tatile cikarsiniz. Cok guzel bir ev tutarsiniz disarda daha cok yemek yersiniz daha cok kendinizi şımartirsiniz. Fena mi?

Back
X